voltmod Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Η HTC ανακοίνωσε ένα νέο μΤον περασμένο Σεπτέμβριο, η HTC ανακοίνωσε το Desire 820 με οθόνη 5.5 ιντσών 720p και Qualcomm Snapdragon 615 SoC (64-bit), το οποίο είναι μία ιδιαίτερα αξιόλογη συσκευή στην κατηγορία.Λίγο αργότερα, ανακοίνωσε το Desire 820 mini με μικρότερη οθόνη 5 ιντσών και μόλις πρόσφατα ανακοίνωσε το Desire 820s το οποίο έρχεται με νέο οκταπύρηνο SoC της MediaTek. Πρόκειται για ένα smartphone που έχει πολλά κοινά στοιχεία με το Desire 820, όπως για παράδειγμα είναι την οθόνη -παραμένει τύπου LCD IPS στης 5.5 ίντσες με ανάλυση 720p- την RAM που παραμένει στα 2GB ή τον αποθηκευτικό χώρο (16GB με δυνατότητα επέκτασης). Επίσης διαθέτει δύο ηχεία BoomSound στην πρόσοψη, κάμερα 8.0 Megapixels στην πρόσοψη και κύρια κάμερα με LED flash και αισθητήρα 13 Megapixels. Η βασική διαφορά, είναι ότι το HTC Desire 820s βασίζεται στο 64-bit SoC της MediaTek, MT6752 με οκτώ πυρήνες Cortex-A53 που χρονίζονται στο 1.7GHz και υποσύστημα γραφικών τύπου Mali-T760. Φυσικά το κινητό είναι 4G LTE-capable. Η HTC δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία διάθεσης ή το κόστος του νέου μέλους στην σειρά Desire. Site: PhoneArena
damoclesword Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Όλα τα χαρακτηριστικά mid-range εκτός από την ανάλυση σε 5.5άρα οθόνη που είναι κλάφ'τα Χαράλαμπε. Ντάξ, τουλάχιστον είναι ομορφούτσικο ως συνήθως για HTC.
Tragic! Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Τελικά το μίνι είναι 5 ή 5,5 γιατί τα λέει κάπως μπερδεμένα.. Ευχαριστώ.
Vasilisxd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αφαντα όμως στην ελληνική αγορά όλα τα καινούργια μοντέλα της HTC
damoclesword Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αφαντα όμως στην ελληνική αγορά όλα τα καινούργια μοντέλα της HTC Όντως ρε γμτ. Τι γίνεται; Εμπάργκο έχουμε;
chios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Εγώ έχω 5.5 ίντσες πίστεψε με δεν μπορώ να γυρίσω σε μικρότερο πλέον. Πριν από αυτό είχα 4.5 και Τώρα δεν μπορώ να το δουλέψω.
giorgoslouk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Εγώ έχω 5.5 ίντσες πίστεψε με δεν μπορώ να γυρίσω σε μικρότερο πλέον. Πριν από αυτό είχα 4.5 και Τώρα δεν μπορώ να το δουλέψω. Κι εγώ μία από τα ίδια.
Zam732 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ο σχεδιασμος του μου αρεσει παρα πολυ! Θα ηθελα λιγο μικροτερη την οθονη, στις 4,7-5 ιντσες. Η mediatek παντως φαινεται πως τρυπωνει παντου σιγα σιγα...
dali13gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Όλα τα χαρακτηριστικά mid-range εκτός από την ανάλυση σε 5.5άρα οθόνη που είναι κλάφ'τα Χαράλαμπε. Ντάξ, τουλάχιστον είναι ομορφούτσικο ως συνήθως για HTC. Στο Desire 816 που είχα, δεν είχα κανένα πρόβλημα με την HD ανάλυση στις 5.5". Δεν είναι και 800x480 δα για να πεις ότι μετράς τα pixel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα