Highlander Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρες. Έχω ένα HP DV6000 στο οποίο όταν πατάς το power on να ανοίξει, ανάβουν για 1" τα led και μετά σβήνει. Δεν λειτουργεί, ούτε δίσκος, ούτε ανεμιστήρας, ούτε τίποτε άλλο. Κράτησα πατημένο το power on για 1' όπως γράφουν στα forum χωρίς ρεύμα και μπαταρία (αν και δεν έχω μπαταρία) και δεν γίνεται τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα, ή να το βάψω μπλε ; Ευχαριστώ εκ' των προτέρων
Euclides Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Άνοιγμα, καθάρισμα, και αντικατάσταση thermal paste και thermal pads.
nikos903 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 1 sec μόνο; Πέραν του καθαρίσματος που σε αυτά πρέπει να γίνεται πάρα πολύ συχνά γιατί είναι φουρνάκια δοκίμασε και με άλλο τροφοδοτικό.
Highlander Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό, δεν άλλαξε κάτι. Για thermal pads θέλει λύσιμο και το έχω ξεκινήσει, αλλά η μικρή μου εμπειρία λέει πως δεν είναι κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον θα έπαιρνε μπροστά και θα έσβηνε μετά από κάποια ώρα αφού ζεσταινόταν. Ένα βράδυ, απλά δεν έπαιρνε μπροστά. Δεν είχε δείξει σημάδια υπερθέρμανσης.
nikos903 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Κακό αυτό.... Nvidia γραφικά ε; Δοκίμασε με καμια άλλη μνήμη και χωρίς δίσκο πρώτα μπας και πάρει αλλά δεν το βλέπω....
coolerman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Τέτοια κουλά συνήθως κάνουν τα πυκνωτάκια που βρίσκονται επάνω στην motherboard,βέβαια μπορεί να είναι κάτι άλλο προβληματικό το οποίο να θέλει έλενχο απο κάποιον που γνωρίζει.
Joe_Black Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ξεκίνα να σκέφτεσαι εκείνο το ''μπλέ χρώμα''. Η μητρική σου φίλε μου δυτυχώς παρέδωσε πνεύμα... Άλλαξα πρόσφατα σε ένα ίδιο laptop μητρική...μόνο αγορά ανταλακτικών υπολόγισε 90 -120 ευρώ.
croesus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Φίλε μου, ως κάτοχος ενός παραπλήσιου φορητού, dv9542ev, πιθανολογώ ότι τα νέα είναι δυσάρεστα. Ο δικός μου φορητός έχει κάψει την vga, τρεις φορές και μάλιστα εκτός εγγύησης, οπότε αναγκάστηκα να αλλάξω την μια φορά motherboard, και δυο φορές να το στείλω για αλλαγή vga (reballing). Πιθανολογώ ότι στον δικό σου έχει καεί, πιστεύω λόγω υπερθέρμανσης της vga, το motherboard. Δυστυχώς οι σειρές με nvidia 8600, έχουν βγει πολύ προβληματικές και όπως λέει και ο φίλος παραπάνω θα χρειαστεί αλλαγή motherboard, με ιδιαίτερα υψηλό κόστος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα