Hakunas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Έχετε να προτείνετε κάποιο ποντίκι για gaming; Δεν θέλω να έχει macro buttons πάνω (τύπου Razer Naga) και επιπροσθέτως να έχει ικανοποιητικό μέγεθος, να μην είναι δηλαδή μικρό στο χέρι. Το budget που θα διαθέσω είναι 80€.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Κοιταξε να δεις αν σ' αρεσει το Logitech G500s. 1
Hakunas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Κοιταξε να δεις αν σ' αρεσει το Logitech G500s. Αυτό το mouse έχω, αλλά λόγω βλάβης θέλω να το αλλάξω. Έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση του αλλά θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό! Σκεφτόμουν αυτό, απ'ότι έχω ακούσει το DeathAdder είναι αρκετά καλό εργονομικό mouse...Απόψεις;
Haris San Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Εγω εχω το razer deathadder 2013 11 μηνες τωρα. Πολυ καλη κατασκευη, ουτε διπλα κλικς, ουτε το χρωμα εχει παθει τιποτα (ειναι ματ) και να φανταστεις υδρωνουν τα χερια παρα πολυ...Ουτε στο πλαι το σημειο που εχει για να εχεις καλυτερο grip... Στο συστηνω ανεπιφυλακτα! Αν δεν θες razer για δικους σου λογους προφανως υπαρχουν και αλλες επιλογες! Εγω προτεινω το Logitech g400s (ειμαι εναντια στα καινουρια g402 & 502) και το steelseries rival !!! Εγγυημενα αυτα Επισης να πας σε optical γιατι ειναι ανωτερης ακριβειας απο τα laser καθως τα laser εχουν acceleration & smoothing....
Hakunas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Εγω εχω το razer deathadder 2013 11 μηνες τωρα. Πολυ καλη κατασκευη, ουτε διπλα κλικς, ουτε το χρωμα εχει παθει τιποτα (ειναι ματ) και να φανταστεις υδρωνουν τα χερια παρα πολυ...Ουτε στο πλαι το σημειο που εχει για να εχεις καλυτερο grip... Στο συστηνω ανεπιφυλακτα! Αν δεν θες razer για δικους σου λογους προφανως υπαρχουν και αλλες επιλογες! Εγω προτεινω το Logitech g400s (ειμαι εναντια στα καινουρια g402 & 502) και το steelseries rival !!! Εγγυημενα αυτα Επισης να πας σε optical γιατι ειναι ανωτερης ακριβειας απο τα laser καθως τα laser εχουν acceleration & smoothing.... Για να είμαι ειλικρινής έχω κατασταλάξει κοντά στο Razer DeathAdder Chrome. Εχω δοκιμάσει το Mouse και ξερω ακριβώς για ποιο πράμα μιλάς φίλε μου. Παρ'όλα αυτά ζήτησα την άποψη σας για να ξέρω που κοντά να κινηθώ. Παρ'όλα αυτά το DeathAdder Chrome με γοήτεψε.
Haris San Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Για να είμαι ειλικρινής έχω κατασταλάξει κοντά στο Razer DeathAdder Chrome. Εχω δοκιμάσει το Mouse και ξερω ακριβώς για ποιο πράμα μιλάς φίλε μου. Παρ'όλα αυτά ζήτησα την άποψη σας για να ξέρω που κοντά να κινηθώ. Παρ'όλα αυτά το DeathAdder Chrome με γοήτεψε. Το ιδιο με το 2013 ειναι απλα εχει πολλα χρωματα εκτος απο το πρασινο Αααα και ο αισθητηρας πηγε στα 10000dpi απο 6400... Go for it! 1
Hakunas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Το ιδιο με το 2013 ειναι απλα εχει πολλα χρωματα εκτος απο το πρασινο Αααα και ο αισθητηρας πηγε στα 10000dpi απο 6400... Go for it! Nαι ναι φίλε! Χαχα, έγινε. Μάλλον κατά εκεί θα πάω λοιπόν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα