Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα Guys,

Λοιπον χθες εκει που ακουγα μουσικη και ξαφνικά το pc κολησε (και ο ηχος μαζι) και εκανε επανεκινηση...

Στο ανοιγμα ομως προσπαθουσε να ανοιξει και εσβηνε... Δηλαδη

Εβλεπα το λαμπακι της μητρικης αναμενο και μολις πατουσα το κουμπι προσπαθουσε να παρει και εσβηνε μαζι με το λαμπακι της μητρικης.... επισης μυριζε καμενο (αφου ανοιξα την armor καταλαβα απο που προερχοταν !ΦΩΤΟ! ) αλλα το προβλημα επεμενε και συγκεκριμενα αναβοσβηνε το LED του CPU  μεχρι που εκανα CLEAR RTC με το Jumperακι και ξαναξεκινησε... ολα μια χαρα εκτος απο τον ηχο δεν καταλαβαινει αν εχει jack πανω ....

Εχω περασει drivers Κλπ... αλλα παλι τιποτα ακομα το εκανα ενα stress test και ολα μια χαρα

Το Pc εχει ως εξης

Sabertooth Z77

i7 3770K (stock cooler)

Dominator Platinum 2x8gb 1866Mhz

Corsair AX 1200i

Intel 330 120Gb

ΤΟ μονο που ειχα πειραξει στην bios ειναι οτι ειχα βαλει (και οπως κανω παντα το ειχα βγαλει φωτο γιατι ποτε δεν ξες)

Φωτο2

Εχω ηδη στειλει mail στην Asus αλλα θα ηθελα να ακουσω και την γνωμη σας!!!

Ευχαριστω

ToUtSi

post-276045-0-53976200-1415258588_thumb.jpg

post-276045-0-41057500-1415259259_thumb.jpg

Δημοσ.

εχεις εγγυηση?μαλλον σε βλεπω για αλλαγη μητρικης αν και που λες καμενο μυρισε τι να πω...θερμοκρασιες βλεπεις?

• Like 1
Δημοσ.

εχεις εγγυηση?μαλλον σε βλεπω για αλλαγη μητρικης αν και που λες καμενο μυρισε τι να πω...θερμοκρασιες βλεπεις?

Καμενο μυριζε πλεον δεν μυριζει ...ειναι μεσα στην εγγυηση

απο αυτα που γνωριζω μπορω να πω οτι αυτο που καηκε δεν λειτουργει πλεον γι αυτο και σταματησε να μυριζει

αν δεις την 1η φωτο κατω απο την ψυκτρα εχει ενα πυκνοτη που δεν μπορεσα να δω αν εχει "σκασει" παντως μυριζε απο εκει ...

απο θερμοκρασιες φυσιολογικες 52-60 εκει μεσα ... αυτο που θυμαμαι ειναι οτι εβγαλα το vga να το βαλω στον 2ο υπολογιστη που εχω και τοτε κολησε ...

Για την εγγυηση εχεις στειλει ποτε στην asus κατι ?

Δημοσ.

απο εκει αρα μαλλον καηκε καποιος πυκνωτης....η μπορει να εκανε καποιο βραχυκυκλωμα...με ανοιχτο Pc εκανες αυτην την αλλαγη?ναι εχω στειλει...

Δημοσ.

ναι με ανοιχτο το μηχανημα εβγαλα το Vga απειρες φορες το εχω κανει ...

Για πες μου για την περιπτωση σου μητρικη εστειλες?

Δημοσ.

Γιαυτο καηκε...ποτε δν το κανουμε αυτο με ανοιχτο υπολογιστη να βγαζουμε πραγματα εισαι τυχερος μπορει να στο ειχε καψει ολο....ναι ειχα στειλει απλα ενα προβλημα σε pci x16 ειχε απο την μανα της...και μου εκαναν αντικατασταση,,,

Δημοσ.

ελλαδα...

μιλησαν με το μαγαζι προμηθευτη και δεν ξερω πως το εκαναν οποτε μιλα κει εσυ μαζι με αυτους η απο αυτους που την πηρες να λυθει το θεμα μια και εξω...

Δημοσ.

το ξερω εχω στειλει mail στην asus απλα το τηλεφωνο τους ειναι 801 ΧΧΧΧΧΧΧ και δεν εχω σταθερο να παρω....

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...