Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά θέλει η αδερφή μου να αγοράσει ένα καλό τάμπλετ μέχρι 300 ευρώ, διαστάσεις 8-10 ίντσες,λειτουργικό προτιμώ android ,κύρια χρήση σερφάρισμα στο διαδίκτυο και facebook games αλλά θέλω να έχει καλά χρώματα η οθόνη και να μπορεί να παίξει και απαιτητικά games .

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-wifi/Samsung-Galaxy-Tab-PRO-10-1-%CE%A4520-Wifi-Black-SM-T520NZKAEUR.htm

Έχω βρει αυτό είναι καλό για τα λεφτά του ή να προτιμήσω το xiaomi pad ?

Δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω από το εξωτερικό αρκεί να είναι πολύ καλό για τα λεφτά του το ταμπλετ

Δημοσ.

Εγώ είμαι με αυτό που γράφεις αλλά σε 8,4. Οθονάρα αλλά touchwiz μερικά freezαρισματάκια θα υπάρχουν..1-2 μήνες που το έψαχνα στα 200-250ε με διαφορά το καλύτερο. Αν βρεις κάτι ισάξιο χωρίς touchwiz ή 3g ram να το έχεις υπόψην..

Υ.Γ υπερβολή τα 300ε για ταμπλέτα. Δηλαδή για πολλά πολλά θα το ανοίξεις το pc δεν παίζει. Για 5-10 πράγματα το pro 8.4 είναι φτηνό και άκρως κατάλληλο..

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά θέλει η αδερφή μου να αγοράσει ένα καλό τάμπλετ μέχρι 300 ευρώ, διαστάσεις 8-10 ίντσες,λειτουργικό προτιμώ android ,κύρια χρήση σερφάρισμα στο διαδίκτυο και facebook games αλλά θέλω να έχει καλά χρώματα η οθόνη και να μπορεί να παίξει και απαιτητικά games .

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-wifi/Samsung-Galaxy-Tab-PRO-10-1-%CE%A4520-Wifi-Black-SM-T520NZKAEUR.htm

Έχω βρει αυτό είναι καλό για τα λεφτά του ή να προτιμήσω το xiaomi pad ?

Δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω από το εξωτερικό αρκεί να είναι πολύ καλό για τα λεφτά του το ταμπλετ

Κανε πρωτα, ενα ελεγχο οτι ειναι ολα κομπλε με τα παιχνιδια του facebook,σε android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...