Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας,

μήπως ξέρει κάποιος πώς θα βρώ drivers για windows xp για το desktop

Hewlett-Packard HP Compaq dc7800 Convertible Minitower ?

αυτή είναι η μάρκα της μητρικής του και την βρήκα με το everest ultimate 

Δημοσ.

για το driver audio π.χ το έχει απο δύο φορές,μήπως ξέρεις πιο είναι το σωστό  γιατι θα πρέπει να κάνω το ίδιο και για τα υπόλοιπα?

έχω και ένα άλλο πρόβλημα αυτό το desktop έχει μια άλλη κάρτα γραφηκών επάνω και δέν την βλέπει το everest ultimate τι να κανω? 

Δημοσ.

κατεβασε το driver checker στην φρεε εκδοση του

κανε σκαν. θα σε βγαλει τι drivers πρεπει να εγκαταστησεις.

googlαρε το ονομα/πακετο αυτων, κατεβασε τα, εγκατεστησε τα και θα ειναι οκ

• Moderators
Δημοσ.

δεν τους αναγνωρίζει όλους τους drivers σε αυτα τα link και δεν δουλεύει ,κάτι αλλο

Τι χρονικο περιθωριο εχουμε για να απαντησουμε? Υπαρχει ποινη για οποιον καθυστερησει/κανει λαθος?

Δημοσ.

κατεβασε το driver checker στην φρεε εκδοση του

κανε σκαν. θα σε βγαλει τι drivers πρεπει να εγκαταστησεις.

googlαρε το ονομα/πακετο αυτων, κατεβασε τα, εγκατεστησε τα και θα ειναι οκ

d_gkal  απο το driver checker κατάφερα και βρήκα τον τύπο της κάρτας γραφικών που είχε επάνω και κατέβασα τους drivers της, στην συνέχεια κατέβασα την τελευταία έκδοση του everest ultimate και βρήκα τον τύπο της pci κάρτα ήχου 5,1 που είχε επάνω ,σε ευχαριστώ

απο το site της κατασκευάστριας εταιρίας hp και σύμφωνα με τα link που μου έδωσες κατάφερα και βρήκα drivers για την κάρτα δικτύου, δέν δούλευαν όλοι οι drivers και έπαθα πλάκα αλλά κατάφερα και τους βρήκα έναν έναν,σε ευχαριστω

Τι χρονικο περιθωριο εχουμε για να απαντησουμε? Υπαρχει ποινη για οποιον καθυστερησει/κανει λαθος?

Gi0 συγνώμη για την αναστάτωση απλός το βιαζόμουν λίγο επειδή δεν ήταν δικό μου και δέν ήξερα τί να κάνω

• Moderators
Δημοσ.

Gi0 συγνώμη για την αναστάτωση απλός το βιαζόμουν λίγο επειδή δεν ήταν δικό μου και δέν ήξερα τί να κάνω

Δεν μου χρωστας καποια συγνωμη. Απλα ειναι αρκετα ασχημο να μην αναγνωριζουμε την προσπαθεια/κοπο καποιου, όποια και εαν ειναι αυτη, απο τη στιγμη που το κανει αφιλοκερδως και εθελοντικα. Και τελειως εγωιστικα να το δουμε, στην τελικη κακο στον εαυτο μας κανουμε καθως την επομενη φορα που θα χρειαστουμε βοηθεια, αυτος ο ενας πιθανοτατα θα μας γραψει στα παλαια των υποδυματων του ακομα και εαν μπορει να μας βοηθησει. Και καλα θα κανει κατ εμε. Ενα ευχαριστω τις περισσοτερες φορες ειναι υπεραρκετο και συνηθως δεν κοστιζει τιποτα. 

Cheers και offtopic over

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μου χρωστας καποια συγνωμη. Απλα ειναι αρκετα ασχημο να μην αναγνωριζουμε την προσπαθεια/κοπο καποιου, όποια και εαν ειναι αυτη, απο τη στιγμη που το κανει αφιλοκερδως και εθελοντικα. Και τελειως εγωιστικα να το δουμε, στην τελικη κακο στον εαυτο μας κανουμε καθως την επομενη φορα που θα χρειαστουμε βοηθεια, αυτος ο ενας πιθανοτατα θα μας γραψει στα παλαια των υποδυματων του ακομα και εαν μπορει να μας βοηθησει. Και καλα θα κανει κατ εμε. Ενα ευχαριστω τις περισσοτερες φορες ειναι υπεραρκετο και συνηθως δεν κοστιζει τιποτα. 

Cheers και offtopic over

δικιο έχεις

καλησπέρα σας και πάλι,βρήκα πολλά προγράμματα τα οποία βρήσκουν drivers όπως το uniblue driver scanner ,driver checker και driver robot επίσης βρήκα 10.000 drivers for win XP αλλά τίποτα δεν κατάφερε να δουλέψει σωστά

τελικά κατάφερα και τα βρήκα ένα ένα ξεχωριστά χάρις την βοηθειά σας,ευχαριστώ για την βοηθειά σας παιδια να στε καλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...