koulouri Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Τον χρησιμοποιω για ταινιες, μουσικη, ιντερνετ( δεν εχω κολλησει κατι απο το ιντερνετ, ειμαι πολυ εμπειρος χρηστης )i7-920, ati 5870, ssd 840pro,6GB RAMτον ειχα αφησει το βραδυ ανοιχτο να κατεβαζει, το πρωι δεν ανταποκρινοταν,με τα πολλα τον εκλεισα και τον ανοιξα...( οταν τον εκλεισα συνεχισε να παιρνει ρευμα..... )μετα απο ωρες που τον ξανανοιξα ( ανεβασα πιεση, δε μπορουσα να ασχοληθω )δουλευει πολυ καλυτερα ( χωρις να κανω καποια αλλαγη )αλλα παλι τρωει καποια σκαλωματα( το ιδιο πριν 3 μηνες και εστρωσε με φορματ..παλι στα καλα καθουμενα! )τι ειναι αυτα που εχει στο event logger?
David20 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα αδερφε...Δεν δοκιμαζεις να δεις εδω ; https://support2.microsoft.com/fixit/el Πιστευω θα διορθωθει το προβλημα σου. Αστο...Δεν υποστηριζει 8.1 κολλητε..Τωρα το ειδα , το αναφερει οταν μπηκα τωρα ,για να δω τι παιζει.
thomasG4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Απο τη περιγραφή για πρόβλημα στο δίσκο φαίνεται. Τσέκαρε την υγεία του δίσκου με το Hard Disk Sentinel.
harislinuxos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασε Ctrl+Shift+Esc. Πήγαινε More details, επέλεξε startup και κάνε δεξί κλικ και disable στα άχρηστα. Θα γίνει σαν καινούργιο!
tsakonas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 ειναι προφανες οτι ο δισκος σου τα παιζει σιγα σιγα... δοκιμασε το Hard Disk Sentinel οπως σου ειπανε και βλεπουμε μετα...
koulouri Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ενω εστρωνε ( απο μονο του )σημερα παλι τα ιδια..Τωρα που το ανοιξα εκανε πριν φορτωσει το προφιλ στα win8.1 check discκαι ανοιξε πηγαινοντας πιο γρηγορα.Απλα μου βγαζει:ΕΙΚΟΝΑ( απο αρχειο που δεν βρισκεται στον C )και ο hdd sentinel μου δειχνει αυτο:ΕΙΚΟΝΑ
koulouri Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Σημερα πχ το ανοιξα και ειναι φωτια!!Οπως πηγαινε παντα...Τρενο!!Δε ξερω αν μπορει να συνδεεται με αυτο:http://www.insomnia.gr/topic/547390-%CF%84%CE%BF-pc-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B5%CE%B9-bsod-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%85/
micos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Για κανένα firmware update κοίταξες; Έχεις το samsung magician;
zvarthangalos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πριν μερικές μερες μου παρουσίασε το desktop μου τα ιδια συμπτώματα με το παιδί εδω τον koulouri είχα περίπου έναν χρόνο που δεν έκανα φορματ και το βρήκα σαν ευκαιρία. Έχω δυο ήμερες που το έκανα και σήμερα πάλι τα ίδια αργεί να μου ανοίξει τα windows 8.1 ο SSD samsung 120gb evo είναι εντελώς άδειος 75 gb ελεύθερα σε κάποια φάση άνοιξα τον τασκ μάνατζερ και είδα προς μεγάλη μου έκπληξη τον ssd να εχει 100% λειτουργία χωρίς να τρέχει τίποτα στο σύστημα και έπαθα πλάκα κατέβασα λοιπόν το hard disk sentinel και το έτρεξα μου έλεγε πως όλα είναι εντάξει με τον σκληρό 97% health και σε λίγα δευτερόλεπτα μου γράφει the program not responting και κόλλησε το σύμπαν η επανεκκίνηση έγινε μετά από αρκετά λεπτά και αυτό γίνεται συνέχεια από το πρωί (το κόκκινο λαμπάκι που έχει το κουτί που δείχνει την λειτουργία του δίσκου μένει συνέχεια αναμμένο όταν κολλάει ο υπολογιστής) αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να βγάλω τον SSD και να τον φορμάρω στον παλιό μου Η/Υ και να τον ξαναπεράσω τα 8.1 μου προτείνεται μήπως κάποια άλλη λύση πριν πάω για νέο φορμάτ; κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα για φορμάρισμα του δίσκου ξέρετε; Να υπογραμμίσω πως το λειτουργικό δεν είναι αυθεντικό και το έχω κάνει activation με τον γνωστό τρόπο.ευχαριστώ Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2014 από zvarthangalos 1
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Άσε το φορμάτ και δες στη samsung για το performance restoration. Βασικά βάλε και το samsung magician και δες για κανένα firmware update.
zvarthangalos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δεν με πρόλαβες micos000 έχω βάλει το active@ killdisk τι να κάνω τον ssd kill ή wipe ; φοβάμαι μην κάνω καμιά χαζομάρα.
koulouri Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Πριν μερικές μερες μου παρουσίασε το desktop μου τα ιδια συμπτώματα με το παιδί εδω τον koulouri είχα περίπου έναν χρόνο που δεν έκανα φορματ και το βρήκα σαν ευκαιρία. Έχω δυο ήμερες που το έκανα και σήμερα πάλι τα ίδια αργεί να μου ανοίξει τα windows 8.1 ο SSD samsung 120gb evo είναι εντελώς άδειος 75 gb ελεύθερα σε κάποια φάση άνοιξα τον τασκ μάνατζερ και είδα προς μεγάλη μου έκπληξη τον ssd να εχει 100% λειτουργία χωρίς να τρέχει τίποτα στο σύστημα και έπαθα πλάκα κατέβασα λοιπόν το hard disk sentinel και το έτρεξα μου έλεγε πως όλα είναι εντάξει με τον σκληρό 97% health και σε λίγα δευτερόλεπτα μου γράφει the program not responting και κόλλησε το σύμπαν η επανεκκίνηση έγινε μετά από αρκετά λεπτά και αυτό γίνεται συνέχεια από το πρωί (το κόκκινο λαμπάκι που έχει το κουτί που δείχνει την λειτουργία του δίσκου μένει συνέχεια αναμμένο όταν κολλάει ο υπολογιστής) αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να βγάλω τον SSD και να τον φορμάρω στον παλιό μου Η/Υ και να τον ξαναπεράσω τα 8.1 μου προτείνεται μήπως κάποια άλλη λύση πριν πάω για νέο φορμάτ; κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα για φορμάρισμα του δίσκου ξέρετε; Να υπογραμμίσω πως το λειτουργικό δεν είναι αυθεντικό και το έχω κάνει activation με τον γνωστό τρόπο.ευχαριστώ Περιεγραψες ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ το προβλημα μου.. Φιλε ακου τι εκανα εγω... Υπομονη! Δεν ειχα χρονο να ασχοληθω,ανοιξα το κουτι, το φυσηξα ( ειχα και ενα θεμα που δεν πατουσε καλα η μητρικη πανω στο κουτι ) και εστρωσε... Απλα μονο του μετα απο 3 μερες... Επισης ενα αλλο κουλο που εκανε σε εμενα ηταν οτι στα windows update ( αυθεντικα ) μου ελεγε πως δεν εχει κανει ποτε update και δεν εβρισκε και τιποτα για Update ( περιεργο.. ) +Ανοιγα "Ο υπολογιστης μου" και πηγαινα για σφουγγαρισμα, μαγειρευα, ετρωγα και μετα ανοιγε!!!!
zvarthangalos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μάλλον οι περισσότερες πιθανότητες στην δική μου περίπτωση είναι πρόβλημα στον SSD τον έχω ξεσυνδέσει τελείως και πέρασα τα 8.1 στον συμβατικό μου δίσκο τον έχω απο το πρωί και δεν έχει γίνει το παραμικρό τον έκανα και stress test και ολα ΟΚ αυτήν την στιγμή τον έχω κουμπώσει και τον ''καθαρίζω με το active killdisk (φαίνεται καλό προγραμματάκι) σε κάνα 2ωρω που θα τον περάσω τα windows θα ποστ άρω για τα αποτελέσματα.
alexzzz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Να πω ότι έχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με άλλο υλικό (amd σύνθεση low-mid) επειδή είναι μηχάνημα δουλειάς δεν με παίρνει για πολλούς πειραματισμούς (λογικά τα xmas θα μπορέσω να κάνω σωστές δοκιμές) αυτό που ανακάλυψα ότι όλα δουλεύουν ρολόι (με ssd) μέχρι να περάσω τους drivers της mobo. Μετά από εκεί ίδια αποτελέσματα με τον koulouri Θέλω να δοκιμάσω να βγάλω τον ssd Και εγώ αλλά όπως προ είπα... από xmas και μετά
koulouri Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Εμενα παντως, την προηγουμενη φορα το ειχε παθει μετα απο update του chrome..Και κρασαραν οι εφαρμογες της googledrive και chrome και κρεμουσε και το υπολοιπο συστημα!μπορει να ηταν τυχαιο ή αποτελεσμα του προβληματος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα