Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα
Ειμαι φοιτητης στην Κυπρο και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω ελληνικα καναλια μεσω ιντερνετ αλλαζοντας την ip μου καθως καποια δεν με αφηνουν να τα παρακολουθησω

Υπαρχει καποιος τροπος να χρησιμοποιησω ελληνικη διευθυνση ip ωστε να μπορω να βλεπω τα ελληνικα μεσω του webtv τους?

Δημοσ.

καλησπερα

Ειμαι φοιτητης στην Κυπρο και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω ελληνικα καναλια μεσω ιντερνετ αλλαζοντας την ip μου καθως καποια δεν με αφηνουν να τα παρακολουθησω

Υπαρχει καποιος τροπος να χρησιμοποιησω ελληνικη διευθυνση ip ωστε να μπορω να βλεπω τα ελληνικα μεσω του webtv τους?

Ποιον παροχεα εχεις φιλε μου ; τα περισσοτερα μπορεις να τα βρεις στο youtube.

Δημοσ.

cablenet εχω

Μονο το σκαι βρισκω στο youtube

πραγματικα εκνευριστικο να μην μπορεις να δεις τα καναλια της χωρας σου

Δημοσ.

cablenet εχω

Μονο το σκαι βρισκω στο youtube

πραγματικα εκνευριστικο να μην μπορεις να δεις τα καναλια της χωρας σου

Καλα ρε φιλε πες μου σε παρακαλω ποιες σειρες θες να βλεπεις ας πουμε εδω στην Κυπρο ποιανουμε το Mega και το Ant1 Κυπρου οπου παιζουνε και οι ελληνικες σειρες νεες και παλιες οποτε μην τραβας ζωρι ρε συ.

Δημοσ.

θελω ας πουμε να βλεπω νεριτ οταν εχει τσαμπιονς λιγκ ή την εθνικη γιατι οπως ξερεις,οποτε εχει καποιον αγωνα η δτ γινεται euronews και δεν μπορω να βλεπω τους αγωνες

Δημοσ.

Πρέπει να βρεις ελληνικά proxy(ή όποιας χώρας θες να δεις) από το google(gr/greek proxy list) και να αλλάξεις της αντίστοιχες ρυθμίσεις από τα windows.
Πας πίνακα ελέγχου->ρυθμίσεις internet->συνδέσεις->ρυθμίσεις lan εκεί στο proxy βάζεις τα νούμερα της ip και της πόρτας και δοκιμάζεις,πρέπει να έχεις υπόψιν ότι αυτά τα proxy αλλάζουν συνεχώς οπότε ίσως(το ποιο πιθανό) θα πρέπει να δοκιμάσεις πολλά μέχρι να πετύχεις κάποιο που θα δουλεύει,για εκείνη την στιγμή,επίσης το φόρτωμα των σελίδων θα αργεί πολύ περισσότερο αλλά τα όποια βίντεο θα παίζουν κανονικά.

Σε κάποιους browser υπάρχουν αυτές η ρυθμίσεις μέσα από της δικές τους ρυθμίσεις.

Μπορείς να δοκιμάσεις και πρόσθετα όπως το geoproxy στον chrome που ψάχνουν εκείνη την στιγμή για proxy οπότε αν (αααααααααααααααααααααν) βρουν θα δουλεύει σίγουρα.

(υπάρχουν και παράνομες σελίδες που έχουν όλα τα κανάλια μαζεμένα και,από ότι ξέρω, δεν τους νοιάζει από που είσαι)

Δημοσ.

Επειδη ειμαι και εγω στο εξωτερικο, οπως προτειναν και οι απο πανω, η λυση ειναι το hola unblocker και το xbmc...υπαρχουν και καποια sites που θα τα βρεις ευκολα στο google επισης αλλα συχνα "μπουκωνουν" απο τους πολλους χρηστες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...