Giwrgos1996 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 καλησπεραΕιμαι φοιτητης στην Κυπρο και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω ελληνικα καναλια μεσω ιντερνετ αλλαζοντας την ip μου καθως καποια δεν με αφηνουν να τα παρακολουθησωΥπαρχει καποιος τροπος να χρησιμοποιησω ελληνικη διευθυνση ip ωστε να μπορω να βλεπω τα ελληνικα μεσω του webtv τους?
thelos257 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα Ειμαι φοιτητης στην Κυπρο και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω ελληνικα καναλια μεσω ιντερνετ αλλαζοντας την ip μου καθως καποια δεν με αφηνουν να τα παρακολουθησω Υπαρχει καποιος τροπος να χρησιμοποιησω ελληνικη διευθυνση ip ωστε να μπορω να βλεπω τα ελληνικα μεσω του webtv τους? Ποιον παροχεα εχεις φιλε μου ; τα περισσοτερα μπορεις να τα βρεις στο youtube.
Giwrgos1996 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 cablenet εχω Μονο το σκαι βρισκω στο youtube πραγματικα εκνευριστικο να μην μπορεις να δεις τα καναλια της χωρας σου
thelos257 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 cablenet εχω Μονο το σκαι βρισκω στο youtube πραγματικα εκνευριστικο να μην μπορεις να δεις τα καναλια της χωρας σου Καλα ρε φιλε πες μου σε παρακαλω ποιες σειρες θες να βλεπεις ας πουμε εδω στην Κυπρο ποιανουμε το Mega και το Ant1 Κυπρου οπου παιζουνε και οι ελληνικες σειρες νεες και παλιες οποτε μην τραβας ζωρι ρε συ.
Giwrgos1996 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 θελω ας πουμε να βλεπω νεριτ οταν εχει τσαμπιονς λιγκ ή την εθνικη γιατι οπως ξερεις,οποτε εχει καποιον αγωνα η δτ γινεται euronews και δεν μπορω να βλεπω τους αγωνες
TheELF Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Πρέπει να βρεις ελληνικά proxy(ή όποιας χώρας θες να δεις) από το google(gr/greek proxy list) και να αλλάξεις της αντίστοιχες ρυθμίσεις από τα windows.Πας πίνακα ελέγχου->ρυθμίσεις internet->συνδέσεις->ρυθμίσεις lan εκεί στο proxy βάζεις τα νούμερα της ip και της πόρτας και δοκιμάζεις,πρέπει να έχεις υπόψιν ότι αυτά τα proxy αλλάζουν συνεχώς οπότε ίσως(το ποιο πιθανό) θα πρέπει να δοκιμάσεις πολλά μέχρι να πετύχεις κάποιο που θα δουλεύει,για εκείνη την στιγμή,επίσης το φόρτωμα των σελίδων θα αργεί πολύ περισσότερο αλλά τα όποια βίντεο θα παίζουν κανονικά. Σε κάποιους browser υπάρχουν αυτές η ρυθμίσεις μέσα από της δικές τους ρυθμίσεις. Μπορείς να δοκιμάσεις και πρόσθετα όπως το geoproxy στον chrome που ψάχνουν εκείνη την στιγμή για proxy οπότε αν (αααααααααααααααααααααν) βρουν θα δουλεύει σίγουρα. (υπάρχουν και παράνομες σελίδες που έχουν όλα τα κανάλια μαζεμένα και,από ότι ξέρω, δεν τους νοιάζει από που είσαι)
IOSTEFO Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Με το Hola unblocker δοκίμασε δε θα χάσεις. 2
tsakonas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 τα proxies θα σερνονται.. ολα ειναι ημιμετρα... μια ειναι η λυση. XBMC (kodi.tv) kai greek channels 2
bele Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Επειδη ειμαι και εγω στο εξωτερικο, οπως προτειναν και οι απο πανω, η λυση ειναι το hola unblocker και το xbmc...υπαρχουν και καποια sites που θα τα βρεις ευκολα στο google επισης αλλα συχνα "μπουκωνουν" απο τους πολλους χρηστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα