BritGreek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δεν δινουν λεφτα πισω με τιποτα. Προσπαθησα αλλα ηταν καθετοι. Έιτε αλλο υποχρεωτικα ιδιο ταμπλετ η πιστωτικο εντος 15 ημερων.
paylidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 τόσο καλα... ε, παρακολούθα τις "Προσφορές εκτος τεχνολογίας" και ξετιναξε τους στο επομενο 15νθημενο με προμήθειες για τον υπόλοιπο χρόνο και τα χριστουγεννα... κριμα που δεν ειπες οτι δε τα ηθελες, ισως επαιρνα εγω ή καποιος άλλος που δε μαζεψε κουπονια απο ενα (εκτός αν οντως ειχαν προβλημα-εγω ακομα δε παρατηρώ κάτι μεμπτο)
BritGreek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δεν ηταν ενταξει για να τα δωσω σε αλλον. Δεν κανουμε τετοια πραγματα. Ετσι κι αλλιως το ηχειο τους δεν ακουγοταν. 1
paylidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Play Store έχει κανονικά ; Bluetooth ; Play store ναι (απενεργοποίησα το hide play store που είχε εξαρχής) Bt δυστυχώς όχι (σκεφτόμουν να το χρησιμοποιώ κάπως ως gps αλλα εξανεμίζονται οι ελπίδες μου..) 1
tomar26 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω αν υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν ακόμα το συγκεκριμένο tablet, σήμερα με ενημέρωσαν στο crf Ρέντη ότι παίζει η προσφορά. Μου είπαν προφορικά για 40 ευρώ και κουπόνια, οπότε πρέπει να είναι η ίδια προσφορά. Βλέπω πως έπαιξε και Νέα Ιωνία και Ίλιον μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε πάνε το στοκ των tablet κατάστημα-κατάστημα μέχρι να τα ξεφορτωθούν. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, το αναφέρω αν κάποιος θεωρεί ότι έχασε τη σούπερ προσφορά. Πέρασαν και 3 μήνες, θεωρώ ότι με 50 ευρώ αγοράζει κανείς πολύ καλύτερο μηχάνημα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δεν κανει παντως 50 ευρω (ασχετα με αυτό που ρωτας, σε περιπτωση που δεν προσεξες ότι θελει και κουπόνια), κανει 40€ + κουπόνια τα οποια για να τα αποκτησεις θες αγορες 200+ ευρω.
th3rul3r Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Οχι ειδα πως θελει κουπονια απλα οσοι ψωνιζουν απο carrefour μαζευονται τα κουπονια. Απλα μου εκανε εντυπωση οτι βρισκεις Πολυ καλυτερο 9'' με 50ε
dimigar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ...βρισκεις Πολυ καλυτερο 9'' με 50ε Ποιο είναι αυτό;
tomar26 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Να με σχωρνάτε, έχω πάρει πρόσφατα και δεν με ενδιαφέρει να έχω γνώση της αγοράς Προσωπικά, θα προτιμούσα Site: 7ιντσο αλλά 4πύρηνο στα 50 ευρώ. Ειδικά αν όπως έχει προαναφερθεί εδώ μιλάμε για δώρο για πιτσιρίκι/μη απαιτητικό χρήστη. Για 9 ίντσες έχετε δίκιο, ξεκινάμε στα 70 ευρώ για αντίστοιχο, οπότε για όποιον έχει πρώτη προτεραιότητα τις ίντσες ίσως να είναι και καλή προσφορά. Επειδή κάθε προσφορά κάποιος μπορεί να τη βρει συμφέρουσα, για αυτό και ενημέρωσα και για την επαναφορά της σε ισχύ.
th3rul3r Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 με 512 ραμ φιλε μου και 16πυρηνο να ειναι δεν.... και αναλυση 800χ400. Στα 40ε το συγκεκριμενο δεν εχει ανταγωνισμο 2
tomar26 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μια διευκρίνιση μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου. Η τρέχουσα προσφορά θέλει 25 κουπόνια, όχι 20. @th3rul3r: Δίκιο έχεις, όπως είπα το υπέθεσα, δεν έκανα έρευνα αγοράς. Θα έλεγα για Κίνα, αλλά σε αυτά τα λεφτά αν πάθει κάτι πάει άκλαφτο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μια διευκρίνιση μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου. Η τρέχουσα προσφορά θέλει 25 κουπόνια, όχι 20. Χαχα, "επεσε" (ανεβηκε δηλαδή ) η τιμη 3 μηνες μετα. KINGSIZE για να το δουν ολοι οσοι προκειται να ενδιαφερθουν μιας και είναι διαφορετικο απο την προσφορα του ποστ 1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα