paylidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Το πήρα. Πρώτη εντύπωση ιδιαίτερα θετική... Περισσότερα από αύριο που θα ασχοληθώ! Σε αυτά τα λεφτά δε το συζητάμε καν αν αξίζει...
beastie74 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Warewolf kai paylidisΒγαλατε την μεβράνη μπροστά???Αν ναι, είναι καλυτερη η οθόνη (εχει μια θαμπαδα με την μεβρανη)??? Αν είναι το ίδιο να την αφησω πάνω για προστασία... (εχω βγάλει το αυτοκόλλητο με τα Specs.
paylidis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Όντως εχει θαμπαδα αλλά δε την έβγαλα γιατι αφενός εχει ωραία αίσθηση ματ και αφετέρου δεν έχω μεμβράνη για μα του βάλω... Σίγουρα για τη θαμπαδα φταίει αυτή β μεμβράνη πάντως πιστεύω... Πρώτο κύκλο φόρτισης ποσό λέτε να το αφήσω; Κανένα δωδεκάωρο αφού αδειάσει η αρχική φόρτιση;
manosfp Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Βγάλτε ρε τη μεμβράνη! Μη με τρελαίνετε! Ένα γα....νο tablet του κιλού είναι! Σε όσους δεν ξεκολλάνε το διάφανο αυτοκολλητάκι απ’ την οθόνη καινούργιου κινητού. Αν ο κατασκευαστής δεν ήθελε να το βγάλεις, το αυτοκόλλητο δε θα είχε αυτή την ακρούλα που εξέχει λίγο! Στην ίδια κατηγορία ανήκουν αυτοί που δεν βγάζουν τελείως το χρυσόχαρτο απ’ το βούτυρο. Δεν είναι δεύτερο προστατευτικό καπάκι! Είναι μια αηδία που όσο την κρατάς, τόσο πασαλείφεται με βούτυρο και μου κόβει την όρεξη! 4
noa113 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Στην ίδια κατηγορία και όσοι τυλίγουν το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης με προστατευικό νάιλον και σελοτέηπ! 2
pjdbo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Offtopic.Αν αφησεις τσιγαρο στο τηλεκοντρολ αντεχει η μεβρανη;lol
badboy29 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 εγώ πάντως που το πείρα εχω την εντύπωση οτι τρώει την μπαταρία παρα πολυ γρήγορα και στην αδράνεια κιολας δεν ξέρω αν είναι γενικό ή απλα το δικό μου
BritGreek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τα άνοιξα πριν από μια ώρα. Πήρα 3. Πρώτη εντύπωση, χείριστη, ακόμα και για 40 ευρώ (ή 100 που υποτίθεται ότι κοστίζει κανονικά, σύμφωνα με την απόδειξη). Βέβαια, δεν είναι 40 τα ευρώ, γιατί για να το πάρεις έχεις δώσει 200 ευρώ ψώνια. Η οθόνη έχει τόσο κακές γωνίες θέασης που είναι μη λειτουργική. Πολύ χαμηλός-τσιριχτός ήχος από το ηχείο, χρειάστηκε να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις γιατί ενώ ήταν σφραγισμένο, είχε ήδη εφαρμογές μέσα (κατεβασμένες). Το playstore ενεργοποιείται μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Με το καλώδιο usb δεν φορτίζει, αλλά λειτουργεί μόνο ως αποθηκευτικός χώρος usb. Το viber δεν παίζει σωστά σ' αυτό, γιατί δείχνει αυτόν που μιλάς ανάποδα. Επίσης, το usb βγαίνει με εξαιρετική δυσκολία, σχεδόν σφηνώνει. Ένα κακό tablet, ειδικά σε σχέση με άλλα που κοστίζουν 20-30 ευρώ περισσότερα, σε σχέση με την κανονική του τιμή, πχ ASUS. Πρέπει να είναι κανείς πολύ απελπισμένος για να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει δουλειά με αυτό. Edit: και πολύ αργή φόρτιση. Φορτίζει εδώ και 2,5 ώρες και είναι ακόμα στο 53%. Έβγαλα τη μεμβράνη. Μηδενική διαφορά, η οθόνη εξακολουθεί να είναι τραγικά κακή και θολή. Με την εφαρμογή του fb οι εικόνες που ποστάρουν είναι πάρα πολύ θολές. Στη θύρα handsfree υποστηρίζει μόνο ακουστικά και όχι μικρόφωνο. Υποχρεωτικά χρησιμοποιείται το δικό του, το οποίο έχει χαμηλό ήχο. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2014 από BritGreek
paylidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 χμμμ, ναι παιζει να εχεις λιγο δικαιο ωστόσο εμενα δε μου φαίνεται τόσο άσχημο... ζηλεψε μαλιστα η αδερφη μου και γκρινιάζει οτι δεν της το ειπα και δεν προλαβε κλπ... Οι γωνίες θεασης οντως ειναι ενα θέμα όπως και οι πολυ χαμηλής ποιότητας καμερες (ειμαι μαθημενος απο τα apple και μου φανηκαν χαλια), βιντεοκλησεις εκανα με σκαιπ και ήταν οκ ενώ δε δοκιμασα για να ειμαι ειλικρινης φορτιση με usb (παραλογο μου φαίνεται να μη φορτίζει). παρεπιμπτόντως, παίζει πολυ καλα και με το otg της Kingston που ειχαμε παρει αρκετοι προσφορά! Δικο μου συμπέρασμα, για το κομοδινο/χαβαλε/παραλία καλό ειναι! Αν το ηθελα για επαγγελματική/εντονη χρήση θα είχα παρει ipad... υ.γ. εχει βρει κανεις ποιο ακριβως μοντέλο ειναι απο τα ΟΕΜ για να μπορώ να ψαχνω θηκες/μεμβρανες κλπ;
BritGreek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 χμμμ, ναι παιζει να εχεις λιγο δικαιο ωστόσο εμενα δε μου φαίνεται τόσο άσχημο... ζηλεψε μαλιστα η αδερφη μου και γκρινιάζει οτι δεν της το ειπα και δεν προλαβε κλπ... Οι γωνίες θεασης οντως ειναι ενα θέμα όπως και οι πολυ χαμηλής ποιότητας καμερες (ειμαι μαθημενος απο τα apple και μου φανηκαν χαλια), βιντεοκλησεις εκανα με σκαιπ και ήταν οκ ενώ δε δοκιμασα για να ειμαι ειλικρινης φορτιση με usb (παραλογο μου φαίνεται να μη φορτίζει). παρεπιμπτόντως, παίζει πολυ καλα και με το otg της Kingston που ειχαμε παρει αρκετοι προσφορά! Δικο μου συμπέρασμα, για το κομοδινο/χαβαλε/παραλία καλό ειναι! Αν το ηθελα για επαγγελματική/εντονη χρήση θα είχα παρει ipad... υ.γ. εχει βρει κανεις ποιο ακριβως μοντέλο ειναι απο τα ΟΕΜ για να μπορώ να ψαχνω θηκες/μεμβρανες κλπ; Στο viber δεν παίζει σωστά, που είναι το 70% της χρήσης που κάνω. Επίσης, δεν λειτουργεί η υποδοχή για handsfree, γιατί παίζουν μόνο τα ακουστικά και όχι το μικρόφωνο. Για παραλία που λες, δεν παίζει να βλέπεις την οθόνη, ειδικά στον ήλιο. Δεν χρειάζεται ipad για επαγγελματική χρήση, από τη στιγμή που υπάρχει το Asus Memopad HD, το οποίο αυτή τη στιγμή έχουν στα Public με 95 ευρώ. Η αδελφή σου, γιατί δεν πρόλαβε; Κουπόνια μόνο δεν δίνουν. Η προσφορά είναι μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, αρκεί να βρεις κουπόνια. Υ.Γ. Τώρα που φορτίζει, ζεματάει και ακόμα είναι στο 63%...
paylidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Στο viber δεν παίζει σωστά, που είναι το 70% της χρήσης που κάνω. Επίσης, δεν λειτουργεί η υποδοχή για handsfree, γιατί παίζουν μόνο τα ακουστικά και όχι το μικρόφωνο. Για παραλία που λες, δεν παίζει να βλέπεις την οθόνη, ειδικά στον ήλιο. Δεν χρειάζεται ipad για επαγγελματική χρήση, από τη στιγμή που υπάρχει το Asus Memopad HD, το οποίο αυτή τη στιγμή έχουν στα Public με 95 ευρώ. Η αδελφή σου, γιατί δεν πρόλαβε; Κουπόνια μόνο δεν δίνουν. Η προσφορά είναι μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, αρκεί να βρεις κουπόνια. Υ.Γ. Τώρα που φορτίζει, ζεματάει και ακόμα είναι στο 63%... απο πλευρας κουπονιών δε το πρόλαβε αλλα και εγω της πρότεινα να δει καποιο γύρω στα 90€ (π.χ. ενα lenovo που εχει το e-shop). εμενα με τη μπαταρία φαίνεται οκ, σε δύο ωρες φορτισε (χωρις να το χρησιμοποιώ) και δε ζεστάθηκε... μηπως εχει θεμα αυτό που πηρες;
paylidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 και μενα κουλο μου κανει... σκέψου οτι το φορτισα το πρωι, χαζολόγησα κανενα μισαωρο με skype/fb/ρυθμίσεις και ακομα η μπαταρία ειναι στο 99%! Κατι μου κανει περίεργο. Ούτε θερμότητα ούτε τιποτα φτου φτου μη το βασκανω το δικο μου
BritGreek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εγώ επέστρεψα και τα τρία και μου έδωσαν πιστωτικό 120 ευρώ για να αγοράσω ό,τι θέλω μέσα σε 15 ημέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα