Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως είχα αναφέρει εδω:

http://www.insomnia.gr/topic/545467-fu-tablet-101-75%E2%82%AC-carrefour-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83/page-8?do=findComment&comment=53548982

- Dual Core A9

- Dual Camera

- 1gb RAM

- 9" 1024*900

- Android 4.2

Πρέπει να μαζέψεις 20 κουπόνια (1 για κάθε 10€), δηλαδή 200€ τουλάχιστον και να δώσεις επιπλέον 40€  

Η προσφορά είναι αποκλειστικά από τα Carrefour Πασαλιμάνι και Αμπελοκήπων.

Με κουπόνι από το ΘΕΜΑ πέφτει κι άλλο η τιμή

http://www.carrefour.gr/media/OROI_SYMMETOXHS/TERMS_TABLET_F&U_CRF_pasalimani_ampelokipoi.doc

post-67232-0-84147500-1415214047_thumb.jpg

post-67232-0-83173100-1415214080_thumb.jpg

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκοπεύω να το πάρω αν καταφέρω να βρω έως τις 15/11 αλλά 6 κουπόνια με τις ανάλογες αποδείξεις... Η πλάκα είναι ότι προκειμένου να τα μαζέψω έχω ψωνίσει τόσα πολλά που βγάζω ολόκληρο μήνα...:/

Δημοσ.

Σκοπεύω να το πάρω αν καταφέρω να βρω έως τις 15/11 αλλά 6 κουπόνια με τις ανάλογες αποδείξεις... Η πλάκα είναι ότι προκειμένου να τα μαζέψω έχω ψωνίσει τόσα πολλά που βγάζω ολόκληρο μήνα...:/

εδώ τα καλά κουπόνια :P

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή πρέπει δεδομένο να κάνεις 20 διαφορετικές αγορές για 20 διαφορετικά κουπόνια/αποδείξεις των 10; Aν πας και φορτώσεις ψώνια 200Ε με τη μία, δεν;

Δημοσ.

Δηλαδή πρέπει δεδομένο να κάνεις 20 διαφορετικές αγορές για 20 διαφορετικά κουπόνια/αποδείξεις των 10; Aν πας και φορτώσεις ψώνια 200Ε με τη μία, δεν;

Μπορείς αλλά μέχρι 15/11 και μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων

• Like 1
Δημοσ.

Τα χαρακτηριστικά είναι κάτω του μετρίου, αλλά με κάτω από 40 δεν παίρνεις τίποτα αντίστοιχο.

Με παρόμοιες δυνατότητες κοστίζουν περίπου 70€

Δημοσ.

εχω συμπληρώσει τα κουπονια με την πολυτιμη συνεισφορά του φίλου Petros13 και πηρα και κουπονι απο το θέμα για να παω να το παρω...

Εχω και εγω τις επιφυλάξεις μου (επειδη δεν εχει GPS που το θεωρω must) αλλα για 40-5+2=37€ λεω ότι ισως αξίζει.

Παρεπιπτόντως, υπάρχουν μερικά περίσσια κουπονια απο αυτα που μου εδωσε ο πετρος αν καποιος συμφορουμίτης εχει αναγκη (πρέπει να ειναι 3 ή 4)

Δημοσ.

Προσοχή με τα κουπόνια, πρέπει να συνοδεύονται και από τις αντίστοιχες αποδειξεις.

Τώρα οι αποδειξεις δεν ξέρω αν πρέπει να έχουνε βγεί με την ίδια κάρτα club.

Δημοσ.

Το παρέλαβα σήμερα και για 40 ευρω είναι μία χαρά..

ενεργοποίησα το playstore και κατέβασα τα βιβλία μου κλπ. η ο8ονη του είναι μέτρια αλλα δεν έχω βγάλει την μπροστινή ζελατινα του και φοβάμαι ότι αυτή με κάνει να τα βλέπω λιγο θολά.

ψαχνω τωρα για φθηνή θήκη να το βάλω και μία νέα μεμβράνη για να βγάλω αυτή που έχει πάνω.

αν ξέρετε κάτι οικονομικό πείτε μου. ;)

Δημοσ.

Θα πάω να το πάρω μάλλον αύριο και θα ψάχτω περαιτέρω για τα περιφερειακά από Κίνα μεριά!

Εχει καλή ανταπόκριση; Bluetooth εχει?

Αν το πήρες από κηφισιας, είχε κομμάτια; Πως γίνεται; Περνάς από υποδοχή και μετά ταμείο; Γιατι έχω κ κουπόνι από το θέμα..!

Δημοσ.

BT δεν εχει. Αποκρισιμοτητα με τον nova launcher που του εβαλα παει καλα.

Το πιο αισχρο πραγμα που εχει επανω του ειναι η οθονη. Λιγες μοιρες κλιση και ειτε σκοτεινιαζει, ειτε γινεται πολυ φωτεινο απο την αντιστοιχη πλευρα που το κοιτας.

Το ηχειο και αυτο ισα που ακουγεται.

Βρισκω και λιγο πιο αναισθητο το wifi σε σχεση με ενα κινητο nexus s.

Οταν πηγα να το παραλαβω απο την εξυπηρετηση πελατων, 2 ατομα επεστρεφαν και απο 1 συσκευη. Του ενος ανοιξε μια φορα και δεν ξανα ανοιξε και του αλλου δεν εμπαινε στο ιντερνετ (απο οσο ισχυριστηκαν οι ιδιοι)

Ενα ταμπλετ κατω του μετριου που απλως το παιρνεις λογω της χαμηλης τιμης.

Οσοι εχετε θεμα με την ποιοτητα οθονης θα συνιστουσα να το αποφυγετε. Λογω μεγεθους, ακομα κι οταν το κοιτας χωρις κλιση, οι ακρες του βρισκονται υπο γωνια στα ματια και εμφανιζεται η μια  φωτεινη και η αλλη πιο σκοτεινη.

Απο μπαταρια με ρυθμιση στο Minimum της φωτεινοτητας και σερφαροντας ή παιζοντας κατι χαζο παιχνιδακια κρατησε περιπου 4 ωρες. (δεν το περιμενα)

Αν υπηρχε τροπος να μπει και καποια custom rom kit kat, σιγουρα θα βοηθουσε και αυτο γενικα τη συσκευη, αλλα δεν εχει παρει κατι το ματι μου.

Θεωρω οτι ειναι καλη περιπτωση για δωρο σε μικρα παιδια που δεν τα νοιαζουν specs και επιδοσεις, ή για καποιον που θελει σε αυτη την χαμηλη τιμη, ενα υποτυπωδες ταμπλετ για βιντεο/σερφαρισμα/παιχνιδακια.

Τελος να συμπληρωσω για τα της παραλαβης:

Εχοντας μαζεψει αυτοκολλητα κουπονια αξιας 200 ευρω, καθως και τις αποδειξεις των αγορων απο 15/10 εως 15/11, πηγαινετε στον παγκο εξυπηρετησης πελατων και ζητατε το ταμπλετ. (δινοντας και 40 ευρω)

Οι αποδειξεις αγορων σας επιστρεφονται φυσικα και μαζι με αυτες, εμενα μου εδωσαν και αλλη μια αποδειξη αξιας 99 ευρω σαν τιμη αγορας του ταμπλετ, οταν τους κατεβαλλα τα 40 ευρω, οπου την κρατατε και σαν αποδειξη/εγγυηση της συσκευης φυσικα.

Οι αγορες, δεν χρειαζετε να ειναι μια των 200 ευρω, αλλα για αγορες των 10 ευρω, παιρνετε και ενα αυτοκολλητο.

Οποτε προσοχη, αν κανετε αγορες των 9 ευρω, αυτοκολλητακι δεν εχει, οποτε προσεξτε σε καθε σας αγορα στο ταμειο, να εχετε κανει τοσες αγορες που να προσεγγιζουν το δεκαευρο , π.χ. 10-20-30-40 κλπ ευρω.

Προσπαθηστε δηλαδη εστω οριακα να κανετε αγορα π.χ. 31 ευρω και οχι 29 γιατι θα παρετε 2 αυτοκολλητα αντι για τρια.

• Like 1
Δημοσ.

Werewolf ευχαριστούμε για το σύντομο review. Εμένα πιο πολυ με προβληματίζει μην είναι κανένα προβληματικό... Κατα τα αλλά μπορω να το ανεχτώ για 40€. Πριν ~2 χρόνια είχα δώσει 200 για χειρότερο το οποίο και δεν άντεξα έτσι που σερνόταν και το δώρισα... Αυτά τα δυο θέλω να αποφύγω αλλά δε ξέρω κατα ποσό θα γίνει... Κατα τα αλλά για 40€ δε το συζητάμε είναι τσάμπα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...