sarisn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 ΟΚ θα δοκιμάσω αυτά που λέτε και θα σας πω. Δοκίμασα και το DVBDream αλλά ενώ κατεβάζει κανονικά τα κανάλια δεν βλέπω εικόνα :!: . Από ότι είδα στο site του βέβαια έχει κάποια codecs τα οποία πιθανόν να χρειάζονται για την εικόνα. Θα το ψάξω κι' αυτό σήμερα. manik το δοκίμασα κι' αυτό πολλές φορές αλλά τίποτα Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
saxon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Swstos o manik. Alt-Dvb + s2emu 1.75 + softcam kai h skystar2 ftanei sta oria ths se anoigma kanaliwn
sarisn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε παιδιά έχω φάει το κόσμο ολόκληρο στο google να βρω το Alt-DVB για να το κατεβάσω και ακόμα και στο επίσημο site δεν δουλεύει το url στα downloads. Αν ξέρει κάποιος από που να το κατεβάσω ας μου πει pls.
Nycos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Technisat Skystar1 CI + Remote -- 100 Technisat Skystar 1.3 + TV-Out Cableset -- 139 Technisat SkyStar USB BOX -- 100 Ποια οι διαφορα των πρωτων? Η USB κάνει για φορητους, δουλεύει οπως η ss2?
saxon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Katevase to alt-dvb apo edw: http://www.scaistar2.tk/
sarisn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Ωραία κατέβασα το Alt-DVB, βρήκα και τα κανάλια από τον Hotbird 1-5 αλλά μόλις κάνω διπλό κλικ σε κάποιο κανάλι μου βγάζει ένα error που λέει: "_CreateDsVideo(0) error: Graph 0Error [80040154] Graph file not loaded. C:\ALT-DVB\Devices\SS2_EL_EL_VMR7_by_Scaistar.GRF" Κοίταξα στο folder που λέει και υπάρχει το συγκεκριμένο αρχείο. Αλλά πώς μπορώ να το κάνω load ??? PLS HELP!!!
saxon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Pane devices kai dokimase allo graph se mena doulevei kala to SS2_EL_EL_VMR_by_Scaistar.GRF
sarisn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 saxon, δοκίμασα αυτό που είπες αλλά αντί για αυτό το graph που έχεις εσύ έβαλα το SS2.Basicgraph γιατί ήταν το μόνο που δεν μου έβγαζε το error. Αλλά τώρα μόλις κλικάρω ένα κανάλι μου βγάζει μια μαύρη οθόνη και τίποτα άλλο Καμιά άλλη πρόταση? Μήπως χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση στο Alt-DVB? Η μόνη ρύθμιση που έκανα ήταν να κατεβάσω τα κανάλια!
saxon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Gia na katevases tas kanalia shmainei oti exeis shma kai to provlhma einai sthn emfanish tou video. Plhroforiaka se mena paizei kala me xp sp2, directx 9.0c, k-lite 2.31 codecs Perissotero den mporw na voithisw
sarisn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 k-lite 2.31 codecs codecs???? Δεν έχω τέτοιο πράγμα εγώ!!!!! Πού θα τους βρω??? Και πώς τους κάνω install στο Alt-DVB?? Ευχαριστώ.
sarisn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Λοιπόν βρήκα τους K-lite codecs 2.32 Πώς τους εγκαθιστώ??
sarisn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Τους εγκατέστησα αλλά πάλι τίποτα :( Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να τους δει?? Και αν ναι τι ρύθμιση? Επίσης μήπως χρειάζεται κανένα plugin ή κάποια ρύθμιση στο DiseqC (αν και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται από το το hardware!!! ενώ στο ProgDVB έκανα κάποιες ρυθμίσεις στο DiseqC)?
saxon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Otan phgaineis se kapio kanali, sou deixnei katw aristera oti pairneis shma? Exei 2 mpares, mia L kai mia Q. Poso % einai h L?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.