Προς το περιεχόμενο

Skystar 1 vs Skystar 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΚ θα δοκιμάσω αυτά που λέτε και θα σας πω. Δοκίμασα και το DVBDream αλλά ενώ κατεβάζει κανονικά τα κανάλια δεν βλέπω εικόνα :!: . Από ότι είδα στο site του βέβαια έχει κάποια codecs τα οποία πιθανόν να χρειάζονται για την εικόνα. Θα το ψάξω κι' αυτό σήμερα.

manik το δοκίμασα κι' αυτό πολλές φορές αλλά τίποτα :(

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω φάει το κόσμο ολόκληρο στο google να βρω το Alt-DVB για να το κατεβάσω και ακόμα και στο επίσημο site δεν δουλεύει το url στα downloads. Αν ξέρει κάποιος από που να το κατεβάσω ας μου πει pls.

Δημοσ.

Technisat Skystar1 CI + Remote -- 100

Technisat Skystar 1.3 + TV-Out Cableset -- 139

Technisat SkyStar USB BOX -- 100

Ποια οι διαφορα των πρωτων?

Η USB κάνει για φορητους, δουλεύει οπως η ss2?

Δημοσ.

Ωραία κατέβασα το Alt-DVB, βρήκα και τα κανάλια από τον Hotbird 1-5 αλλά μόλις κάνω διπλό κλικ σε κάποιο κανάλι μου βγάζει ένα error που λέει:

"_CreateDsVideo(0) error: Graph 0Error [80040154] Graph file not loaded.

C:\ALT-DVB\Devices\SS2_EL_EL_VMR7_by_Scaistar.GRF"

Κοίταξα στο folder που λέει και υπάρχει το συγκεκριμένο αρχείο. Αλλά πώς μπορώ να το κάνω load ???

PLS HELP!!!

Δημοσ.

saxon, δοκίμασα αυτό που είπες αλλά αντί για αυτό το graph που έχεις εσύ έβαλα το SS2.Basicgraph γιατί ήταν το μόνο που δεν μου έβγαζε το error. Αλλά τώρα μόλις κλικάρω ένα κανάλι μου βγάζει μια μαύρη οθόνη και τίποτα άλλο :( :( :(

Καμιά άλλη πρόταση? Μήπως χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση στο Alt-DVB? Η μόνη ρύθμιση που έκανα ήταν να κατεβάσω τα κανάλια!

Δημοσ.

Gia na katevases tas kanalia shmainei oti exeis shma kai to provlhma einai sthn emfanish tou video.

Plhroforiaka se mena paizei kala me xp sp2, directx 9.0c, k-lite 2.31 codecs

Perissotero den mporw na voithisw

Δημοσ.

Τους εγκατέστησα αλλά πάλι τίποτα :(:(:( Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να τους δει?? Και αν ναι τι ρύθμιση?

Επίσης μήπως χρειάζεται κανένα plugin ή κάποια ρύθμιση στο DiseqC (αν και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται από το το hardware!!! ενώ στο ProgDVB έκανα κάποιες ρυθμίσεις στο DiseqC)?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...