Abudi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα παλιό Xperia Ray που δε χρησιμοποιώ ιδιαίτερα και έχω μπει στο τρυπάκι να ασχοληθώ πάνω του με το rooting και όλα τα υπόλοιπα που δεν πολυκαταλαβαίνω αλλά προτίθεμαι να μάθω. Τί θα χρειαστεί να μάθετε για το κινητό για να με βοηθήσετε, τί θα χρειαστεί να διαβάσω και τί θα χρειαστεί να κάνω εγώ πριν ξεκινήσω την όλη διαδικασία;
Iris_89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1903125 Για τσέκαρε το 1
Makis38 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Το σκεφτόμουν και γω αυτό καθότι κάτοχος του ίδιου, αλλά επειδή είναι ασθενές με μικρή RAM, πλην όμορφο κινητάκι το σύνδεσα στο στερεοφωνικό και ακούω ιντερνετικό ραδιόφωνο. Και αν νταμαρώσει με τις καστομιές;
Abudi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Άμα νταμαρώσει νταμάρωσε. Δεν ξέρω, θα κινηθώ με προσοχή. (όντως ωραίο κινητάκι. It has served me well)@Iris_89 Τον είχα δει κι εγώ αυτόν τον οδηγό αλλά με προβληματίζει το οτι μιλάει για άλλο Build Number από το δικό μου
Abudi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μετά από λίγα .......http://i.imgur.com/f7rJAZ7.gif δηλώνω χρήστης Cyanogenmod!
Abudi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παίδες. Επανέρχομαι στο θέμα 1 χρόνο μετά γιατί αντιμετώπισα κάποια προβλήματα. Έβαλα Cyanogenmod 9 από 10 που είχα, κι ενώ όλα φαίνονται να δούλεψαν σωστά και το κινητό μοιάζει να δουλεύει κανονικά έχω ένα πρόβλημα με τη σύνδεση στο δίκτυο τηλεφωνίας.Συγκεκριμένα, όταν ανοίγεις το κινητό, εισάγεις το PIN της SIM κανονικά αλλά μετά βγάζει ένα μηνυματάκι που λέει το εξής: "SIM network unlock PIN" και από κάτω έχει Unlock και Dismiss. Επειδή δεν ξέρω κάποιον κωδικό, πατάω dismiss και ανοίγει το κινητό κανονικά μόνο που δεν έχω καθόλου πρόσβαση στο δίκτυο της Vodafone. Βγάζει κανονικά το παράθυρο "Welcome" που βγάζει η Vodafone και αυτό είναι. Δεν αναγνωρίζει καθόλου το δίκτυο. Τί μπορεί να φταίει;
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Κακως επαναφερεις θεμα ενος χρονου... Τεσπα... Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι φλασαρες "κλειδωμενη" ρομ απο καποιο δικτυο... Π.χ. απο καποιο αμερικανο παροχο. Συνηθως αυτοι τα κλειδωνουν αλλα και καποιοι ευρωπαιοι... Η ρομ που περασες θα επρεπε να γραφει eu ή greece. Ισως σε βοηθησει... https://www.quora.com/What-is-a-Sim-Network-Unlock-Pin
Abudi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Κακως επαναφερεις θεμα ενος χρονου... Τεσπα... Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι φλασαρες "κλειδωμενη" ρομ απο καποιο δικτυο... Π.χ. απο καποιο αμερικανο παροχο. Συνηθως αυτοι τα κλειδωνουν αλλα και καποιοι ευρωπαιοι... Η ρομ που περασες θα επρεπε να γραφει eu ή greece. Ισως σε βοηθησει... https://www.quora.com/What-is-a-Sim-Network-Unlock-Pin Το ανέσυρα γιατί λέω, την ίδια συσκευή αφορά, ουσιαστικά μια εξέλιξη του παλιού θέματος είναι και ας μην ανοίξω νέο θέμα επί τούτου. Anyway, κατάλαβα τί λες πάνω-κάτω αλλά δε βλέπω να έχει κάποια διάκριση τέτοια από εκεί που το κατέβασα (link <- Η επίσημη ιστοσελίδα και τα download links του Cyanogenmod) και από εκεί δηλαδή είχα κατεβάσει και την προηγούμενη που δε φάνηκε να έχει αυτό το πρόβλημα
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ohhh... Σωστα , μιλας για cyanogenmod..... Λαθος μου...
saruman123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Εγω νομιζω οτι ειναι bug της rom 9. Μαλλον δεν διορθωνεται. Ξανα πηγαινε στην 10 που μαλλον δεν ειχες προβλημα...
Abudi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν, χωρίς να κάνω κάτι παραπάνω, για κάποιο λόγο βρήκε το δίκτυο της Vodafone. Συνεχίζει όμως στην αρχή να δείχνει το μήνυμα για το network PIN και μόλις πατήσεις dismiss για κάποια δευτερόλεπτα (με 1 λεπτό) σε έχει εκτός δικτύου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα