imni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Γιατι ολα τα προγραμματα μου τα εχει με την ασπιδα κατω??Πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο??Επησης οταν ανοιγω καποιο προγραμμα ΠΑΝΤΑ μου βγαζει το γνωστο παραθυρακι (που σκουραινει η οθονη)και λεει οτι ενα προγραμμα προσπαθει να εισελθει στον υπολογιστη.....ναι η οχιΓιατι το κανει αυτο??
loic Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Το κανει γιατι αποφασισε η Microsoft να το προσθεσει σαν feature... με την ελευση των Vista. Εκτελεσε το msconfig και πηγαινε στην καρτελα Tools και μετα "Change UAC Settings", και βαλ'το τερμα κατω. Μπορεις να εκτελεσεις και απ'ευθειας το αρχειο, ειναι το C:\Windows\System32\UserAccountControlSettings.exe
imni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 ΑαΟΚ Νομιζα πως ειχε προβλημα...(ιος)Καλα αυτο που λες οτι αποφασισε η Microsoft να το προσθεσει σαν feature,στο δικο σου Pc τα προγραμματα τα εμφανιζει με αυτον την α?σπιδα απο κατω??Ανεβασε μια φωτο αν μπορεις να δω ....
loic Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Αργησα να απαντησω γιατι... πειραματιζομουν. Ενεργοποιησα UAC (το εχω παντα off), εκανα restart, και αρχισαν να φαινονται "ασπιδες" αν εκανα copy-paste ενα εκτελεσιμο απο μια τοποθεσια του δισκου σε μια αλλη... Λοιπον, οσον αφορα την "ασπιδα" στα εικονιδια, οσο εχεις ενεργοποιημενο το UAC, ετσι θα εμφανιζονται. Απενεργοποιησε το και θα σταματησεις να βλεπεις ασπιδες. Υπαρχει ενα θεμα ομως, τα windows εχουν icon cache, οποτε καποια εκτελεσιμα συνεχιζουν να εμφανιζονται με ασπιδα. Νομιζοντας λοιπον οτι θα λυθει το θεμα, εσβησα το αρχειο της icon cache. Ειναι το (κρυφο αρχειο)... C:\Users\ονομα_χρηστη\AppData\Local\IconCache.db Εκανα reboot, φυσικα τα Windows ξαναδημιουργησαν το αρχειο της IconCache... ΑΛΛΑ... Τα παραθυρα ανοιγουν πιο αργα! Δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω... Οποτε δεν θα σου προτεινα να σβησεις την cache! Δεν εχω την υπομονη να περιμενω μηπως αλλαξει κατι, ουτε διαθεση για troubleshooting, οποτε θα κανω απλα ενα restore, ετσι κι'αλλιως εχω backup που πηρα πριν 2 εβδομαδες... Anyway, σημασια εχει να μην εμφανιζεται το εκνευριστικο παραθυρο "επιβεβαιωσης" καθε φορα, και οχι η ασπιδα στα εικονιδια... Με την χρηση (copy - paste αλλού), θα σταματησεις να τα βλεπεις...
imni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Εμενα τα περισσοτερα εικονιδια ειναι με ασπιδα...Ελαχιστα ειναι χωρις....πχ το dropbox
loic Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Αυτη τη φορα, αργησα να απαντησω γιατι... εκανα restore. Οπως εγραψα και πιο πριν, το θεμα δεν ειναι η εμφανιση των εικονιδιων, αυτη θα αλλαξει με το περασμα του χρονου και την καθημερινη χρηση (εκτος αν τυχει κανα εκτακτο format / επανεγκατασταση windows, οποτε αν μετα την εγκατασταση αλλαξεις κατευθειαν το UAC, δεν θα εχεις καθολου ασπιδες), το θεμα ειναι να μην εμφανιζεται το παραθυρο και "σκουραινει η οθονη" οπως εγραψες.... Βαλε το UAC στο off και μην ασχολεισαι αλλο.
imni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ναι αυτο εκανα...Το πηγα τερμα κατω...Εκανα και ενα backup τωρα που μου το θυμησες...ειχα να κανω κανα 2 μηνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα