Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις μου ήρθε ένα Mail απο public όπου λέει δίνοντας 10 μεταχειρισμένα παιχνίδια σου δίνουν έκπτωση 100 ευρω για αγορά ps4! Δεν ξέρω βεβαια κατα ποσο θα μπορούσε να ειναι στο section των προσφορών!<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μολις μου ήρθε ένα Mail απο public όπου λέει δίνοντας 10 μεταχειρισμένα παιχνίδια σου δίνουν έκπτωση 100 ευρω για αγορά ps4! Δεν ξέρω βεβαια κατα ποσο θα μπορούσε να ειναι στο section των προσφορών!<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τι στοιχημα οτι εννουν παιχνιδια κοστους fifa 15 και cod aw?

Παραδόξως το έχασες το στοίχημα :-)

PS4Promo_zpscbce26b3.png

Η προσφορά ισχύει για online παραγγελία μόνο και γίνονται δεκτά όλα τα μεταχειρισμένα games κυκλοφορίας μετά το 2011 και εξαιρεί όλα τα Pro Evolution και Fifa (άρα αν κάποιος έχει NBA 2K μπορεί να τα παέι).

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί γράφει την εξαίρεση για τα PS3 & 360 με τέτοιο τρόπο που ουσιαστικά λέει το ίδιο πράγμα δύο φορές (αν διαβάσετε από πάνω λέει "από το 2011 και μετά" και από κάτω εξαιρει τα "πριν το 2011")

Δημοσ.

απο τις κολοκυθια προσφορες του public στυλ φερε το παλιο σου λαπτοπ και εχεις εκπτωση σε αγορα νεου 150 ευρω και ολος τυχαιο το παλιο σου λαπτοπ θα πρεπε να ειναι ενα με δυο χρονων μονων

Δημοσ.

Οπότε με 300 ευρώ και παιχνίδια αξίας περίπου 50 το παίρνεις... Ένα τριαντάρι κάτω από το σκρουτζ και επιπλέον το psplus. Για οποιον δεν το βιάζεται προτείνω υπομονή ένα μήνα ακόμα.

Άμα τους πάω το σκληρό και τους βάλω καμμιά εικοσαριά θα το δεχτούν;;;

• Like 3
Δημοσ.

νομίζω ότι ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός... πιστεύω θα έπρεπε να ήταν "Αντάλλαξε 10 used games με έκπτωση 100 ευρώ για αγορά PS4"

Δημοσ.

Νομίζω ότι ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός... πιστεύω θα έπρεπε να ήταν "Αντάλλαξε 10 ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΆ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ used games με έκπτωση 100 ευρώ για αγορά PS4"

FIXED και αυτό για να μπορούν να πουλήσουν τα παιχνίδια και αυτοί τουλάχιστον 5€ με 10€  το 1 οπότε για 10 θέλουν να βγάλουν το λιγότερο 75€ από αυτά!!!!!!

Δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να έχει κάποιος  παιχνίδια τα οποία δεν θα αξίζουν ούτε τόσο.

Δημοσ.

Ψαχνει για γιδια οπως ελεγε καποιος τις προαλλες η καθε πολυεθνικη, τωρα πεφτει προμοσιον και εντος φορουμ?

Μα ειναι σοβαρος τιτλος αυτος?? Εφυγε αναφορα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...