Dexamethasone Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Από ότι έχω καταλάβει το amazon είναι καλύτερο από το ebay για κινητά. Σωστά?! Μπήκα να δω τιμές κλπ. για το iPhone 5c/5s αλλά και για το 4s ( δεν θα με χάλαγε, λόγω του χαμηλού μπάτζετ και απαιτήσεων ) όμως δεν κατάλαβα τι παίζει με τις τιμές που βάζουν. Βλέπω για παράδειγμα άλλες τιμές σε κάθε αγγελία, άλλες τιμές για κάποια που λένε "new" και δεν βγάζω άκρη ποιο πρέπει να επιλέξω. Τα ερωτήματα μου είναι: Πρέπει να λέει "unlocked" η κάτι σχετικό ώστε να παίζει εδώ στην Ελλάδα? Το "new" σημαίνει καινούργιο κανονικά σφραγισμένο μέσα στο κουτί του? ( επειδή οι τιμές έχουν πολλές διαφορές ) Εγώ θέλω καινούργιο. Ποια εταιρία εκεί έχει επίσημες τιμές και αξιοπιστία, ?? εάν βρείτε κάτι στείλτε μου! Βλέπω αυτά εδώ και χάνομαι http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_n_1?rh=n%3A356496011%2Ck%3AiPhone+5&keywords=iPhone+5&ie=UTF8&qid=1415204300&rnid=1642204031&ajr=2 Ευχαριστώ πολύ !!!!!
Kostasspil Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ναι θα πρέπει να είναι factory unlocked για να "παίζει".
Dexamethasone Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Οκ ρε μαγκες.. αλλα ποια σαιτ ειναι αξιοπιστα για αγορες απο το εξωτερικο ( ευρωπη ) με χαμηλες τιμες και για κανουργια κινητα του κουτιου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα