krinos21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα σας.Θα ηθελα να μου πειτε μερικες προτασεις για την αγορα smartphone περιπου στα 150€.Δεν θα ηθελα κινεζικο τηλεφωνο αφου ειμαι ηδη κατοχος κινεζικου και δεν εμεινα απολυτα ευχαριστημενος.Επισης θα ηθελα να ειναι ομορφο με καλη καμερουλα ( οχι αλλα προβληματα με gps!!) και εννοειται οσο το δυνατον value for money επιλογη.
michalisv Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 ZTE blade vec 4g http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=68277&selectedCategoryId=93 ή το LG L90 http://www.skroutz.gr/s/4706233/LG-L90-D405N-8GB.html
krinos21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Με μια ματια το zte μου φαινεται καλυτερο... Θα αξιζε κινηση για το moto g 2nd gen αν πηγαινα σε κατι παραπανω απο χρηματα;;
StigmaX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Με μια ματια το zte μου φαινεται καλυτερο... Θα αξιζε κινηση για το moto g 2nd gen αν πηγαινα σε κατι παραπανω απο χρηματα;; Αν μπορείς να ανεβεις κανένα 20αρικο εννοείται ότι αξίζει να πας στο moto-g.
krinos21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αν μπορείς να ανεβεις κανένα 20αρικο εννοείται ότι αξίζει να πας στο moto-g.Ναι μπορω να ανεβω μεχρι και το moto g απλα δεν βλεπω καποια αισθητη διαφορα ή μηπως υπαρχει;;
michalisv Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ναι μπορω να ανεβω μεχρι και το moto g απλα δεν βλεπω καποια αισθητη διαφορα ή μηπως υπαρχει;;Η μόνη διαφορά είσαι πως το moto g 2 θα πάρει περισσότερες αναβαθμίσεις σε σχέση με το ZTE και επίσης το ZTE δεν παίρνει κάρτες μνήμης και δεν έχει gorilla glass.Πάντως στο moto g 2 με προβληματίζει το υψηλό sar...
krinos21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 To zte ειναι σιγουρο οτι δεν παιρνει sd card ?? Γτ νομιζω οτι παιρνει.. Επισης ειναι 4g δεν ξερω αν πραγματικ; αξιζει για moto g
maddoctor Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αυτό της Lenovo θα σε ενδιέφερε!? LENOVO Α536 Black - (P0R6000WRO)
StigmaX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ναι μπορω να ανεβω μεχρι και το moto g απλα δεν βλεπω καποια αισθητη διαφορα ή μηπως υπαρχει;; Φοράει μαμά αντροιντ. Έχεις εμπειρία νέξους στα 170-180€. Είναι θέμα εμπειρίας χρήσης, όχι χαρακτηριστικών. Ασε που θα πάρεις και Android lollipop στα σίγουρα και πριν από πολλές ναυαρχίδες.
topmar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω ποιο Κινέζικο είχες και γιατί δεν έμεινες ικανοποιημένος, αλλά υπάρχουν και πολύ καλά και άκρως Value for Money Κινέζικα (Lenovo, Xiaomi κτλ). Κοντά στα 155€ προτείνω το Xiaomi Redmi Note 3G, που το έχω εδώ και 2 μήνες και δεν το αλλάζω με ΚΑΝΕΝΑ!!
krinos21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω ποιο Κινέζικο είχες και γιατί δεν έμεινες ικανοποιημένος, αλλά υπάρχουν και πολύ καλά και άκρως Value for Money Κινέζικα (Lenovo, Xiaomi κτλ). Κοντά στα 155€ προτείνω το Xiaomi Redmi Note 3G, που το έχω εδώ και 2 μήνες και δεν το αλλάζω με ΚΑΝΕΝΑ!! Ειχα το cubot gt99 (ψαγμενη αγορα )
michalisv Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Φοράει μαμά αντροιντ. Έχεις εμπειρία νέξους στα 170-180€. Είναι θέμα εμπειρίας χρήσης, όχι χαρακτηριστικών. Ασε που θα πάρεις και Android lollipop στα σίγουρα και πριν από πολλές ναυαρχίδες.Κοίτα και το ZTE pure android έχει, δεν του χει φορτώσει κάποιο ui ή εφαρμογές η ZTE.Το θέμα είναι όμως ότι δεν νομίζω ότι θα αναβαθμιστεί περαιτέρω και επίσης τα ελληνικά reviews λένε ότι δεν παίρνει κάρτες μνήμης(αν και προσωπικά τα 16 gb μου είναι αρκετά αλλά σε πολλούς δεν επαρκούν).Στο moto g 2 απ'την άλλη το sar είναι υπερβολικά υψηλο, αλλά θα πάρει android lollipop.
AntiCambeR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Σε αλλο φορουμ γνωστο καποιο μελος γραφει οτι στις πληροφοριες μεσα στις ρυθμισεις του Moto G 2014 γραφει οτι το sar ειναι Head-1,52 W/Kg και Body-0,894 και στο ιδιο θεμα αλλο μελος γραφει οτι εχει αγορασμενο το κινητο απο Public και στο manual γραφει Head-0,687 και Body-0,520. Απ'οτι καταλαβαινω και ελπιζω να ειναι ετσι το sar στην Ευρωπη εχει τις δευτερες τιμες που ειναι αρκετα χαμηλοτερες ειδικα για το κεφαλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα