ouzo-power Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 έχω ένα desktop και θέλω να το κάνω format και όταν το ανοίγω να μου έχει την επιλογή ι <keep> ή <restore> , δηλαδή keep να συνεχίσω τα windows με τα αποθηκευμένα αρχεία και ριθμήσεις που είχα ή restore να κάνει επαναφορά δηλαδή κάτι σαν format και να επαναφέρει το pc έτσι όπως ήταν όταν το είχα κάνει format μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό
ouzo-power Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 τελικά βρήκα κάτι ,ενοούσα το deep freeze απλά δέν ήξερα πώς να το περιγράψω ώστε να το καταλάβετε και εσείς αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο είμαι πρόθυμος να το δοκιμάσω !
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδή θέλεις να "παγώσεις" το λειτουργικό σε κάποια κατάσταση και να μην αποθηκεύονται οι αλλαγές; Αν θέλεις να κάνεις αλλαγές πρέπει να το "ξεπαγώσεις", να κάνεις επανεκκίνηση, να κάνεις ότι αλλαγές ή εγκαταστάσεις/ενημερώσεις θέλεις, να το "παγώσεις" και να ξανακάνεις επανεκκίνηση. Έτσι δουλεύει το deep freeze. Αλλιώς θα πας σε κάποια λύση backup/restore π.χ. με το δωρεάν todo backup.
ouzo-power Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδή θέλεις να "παγώσεις" το λειτουργικό σε κάποια κατάσταση και να μην αποθηκεύονται οι αλλαγές; Αν θέλεις να κάνεις αλλαγές πρέπει να το "ξεπαγώσεις", να κάνεις επανεκκίνηση, να κάνεις ότι αλλαγές ή εγκαταστάσεις/ενημερώσεις θέλεις, να το "παγώσεις" και να ξανακάνεις επανεκκίνηση. Έτσι δουλεύει το deep freeze. Αλλιώς θα πας σε κάποια λύση backup/restore π.χ. με το δωρεάν todo backup. θελω να "παγωσω" δηλαδη να κρατήσω π.χ την κατάσταση του υπολογιστή όπως είναι σήμερα και μετα απο ένα μήνα άν δω και τα έχω κάνει "λίμπα" να τον γυρίσω πίσω στην κατάσταση όπως ήταν παγωμένος!
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Τότε θα πας σε λύση backup-restore. Δες το todo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα