makridis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 o hitnrun απλα εχει δικιο και η αληθεια ειναι η εξης το λεωοβο ειναι πολυ ωραιο γιατι δυστυχώς σημερα συνειδητοποιησα οτι το iphone 6 ειναι πολυ ωραια συσκευη και ας λυγιζει και αs εχει κωμωδια hardware .. μεχρι που σκεφτομαι μετα το νοτε 4 να χτυπησω και ενα 6αρι ..ειναι πολυ ωραιο σε αισθηση (οι htc αδες μη χαιρεστε καμια σχεση δεν εχει με το 6 το μ8) το λενοβο τωρα με μπερδευει γιατι αν ειναι ιδιο οπως φαινεται και εχει αμολεντ ! ε ειναι για να το παιρνεις ..πολυ ωραιο φαινεται και ! τετραπυρηνο !! για να ξεκαθαρισουμε κατι .. Η απλ δε καταλαβαινω γιατι σε τοσο ωραιο τηλεφωνο βαζει 2πυρηνη πατατα με 1 γιγα ραμ και 720π ιπς ..ασύλληπτο // ο α7 και ο α8 το ιδιο πραγμα ειναι στο 3d mark physics και η ιδια η φθρμαρκ λεει οτι στη πραξη εχουν παρομοια αποδοση .. εμενα μαρεσει που στο νοτε ανοιγω 60 tabs kai ta anoigei san i7 ! επισης τρεχει 25 μαλκς μαζι χωρις θεμα .. το 5αρι ..το αιφων δε τα κανει αυτα ..παραυτα ξαναλεω οτι σημερα διαπιστωσα οτι ειναι πολυ ωραιο και ποσο λαμπει το ιος οσο μεγαλωνουν οι οθονες .. αν το λενοβο ειναι ιδιο το χτυπησα τελος για δευτερο (σε ροζ χοχοχο) Κωμωδία Hardware...; Ρε παιδιά, ειλικρινά δηλαδή τώρα, καταλαβαίνετε καθόλου για τι μιλάτε η απλά βλέπετε αριθμό πυρήνων και βγάζετε επιστημονικά συμπεράσματα;;; Με την λογική σας λοιπόν...χμ...το mediatek, 8πύρηνο soc είναι καλύτερο από το διπύρηνο i5 της intel. *facepalm To A8 soc όπως είπα και στον φίλο πριν, είναι 1 από τα 2 κορυφαία smartphone chipsets. Το μόνο πράγμα στο οποίο υστερεί το iphone 6 είναι η ram, την οποία δεν την έχει όμως ακόμα απαραίτητη ανάγκη (λόγω των απίστευτων ταχυτήτων read write που έχει). Σε όλα τα υπόλοιπα είναι είναι ισάξιο και σε αρκετές περιπτώσεις καλύτερο από τα υπόλοιπα flagships ενώ στα γραφικά δεν έχει ανταγωνιστή. (όποιος θέλει να μιλήσουμε για 2k αναλύσεις ας δει πρώτα τον Α7 του ipad air ή mini retina). Το multitasking είναι κάτι που είναι παντελώς άχρηστο στις κινητές συσκευές για τον οποιονδήποτε. Όλοι μας, όταν πρόκειται για productivity δουλεύουμε σε pc - τέλος. Ο λόγος που η Apple κάνει πάταγο στις πωλήσεις είναι γιατί προσφέρει την ύψιστη εμπειρία χρήσης ΚΙΝΗΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. Θέλεις να scrollareis σαν καθυστερημένος όλη την ώρα τα πάντα στα 60fps; Check. Θέλεις άπειρες εφαρμογές που κάνουν σχεδόν τα πάντα; Check. Θέλεις πανεύκολο μενού που μπορεί να μάθει σε δύο λεπτά και η γιαγιά μου; Check. Θέλεις κορυφαία κάμερα - βγάζεις από την τσέπη - point and shoot; Check. Θέλεις να παίζεις games (GTA, Bioshock, Infinity Blade και γενικά ΟΛΑ ΤΑ GAMES) στα 60fps με τα settings στο maximum; Check. Θες μεγάλη οθόνη και μπαταρία και 1080 ανάλυση; iPhone 6 plus. Check. Το μόνο φάουλ όπως προείπα είναι το 1 gb ram. Το κρατάνε για το 6s ή το 7. Πολύ ανόητη κίνηση αλλά η Apple γενικά δεν κάνει τίποτα παραπάνω απ'ότι χρειάζεται ο χρήστης, τη δεδομένη χρονική στιγμή. 1
The Ace Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Θέλεις πανεύκολο μενού που μπορεί να μάθει σε δύο λεπτά και η γιαγιά μου; Check. Το μοναδικό που στέκει, γιατί όντως το iOS είναι για "απλούς" χρήστες. Βέβαια, με έναν launcher στο Android το κάνεις τόσο και περισσότερο απλό. Όλα τα άλλα (για κάμερες, αναλύσεις, παιχνίδια, εφαρμογές κλπ) ισχύουν και για τα android κινητά -και σε μεγαλύτερο βαθμό. Εκτός προφανώς του multitasking, που εσύ καλά κάνεις και δεν το θέλεις, αλλά εγώ που το θέλω, απλά δεν μπορώ να το κάνω στο iOS. Α, και της αστείας (καλά, ίσως όχι "αστείας", απλά ανεκτής) μπαταρίας και αυτονομίας των iPhones....
ioannitis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 - Θέλω drag n drop σε οποιοδήποτε φάκελο μη συστήματος ΧΩΡΙς μεσολάβηση επιτραπέζιας εφαρμογής. Uncheck - Θέλω να ανοίγω PDF με δυο διαφορετικές εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται κάθε εφαρμογή να έχει μέσα από ένα αντίγραφο του αρχείου. Uncheck - Θέλω δύο μέρες αυτονομία τουλάχιστον. Uncheck - Θέλω 4Κ βίντεο. Uncheck (δεν έχω 4Κ τηλεόραση αλλά θα έχει η κόρη μου όταν θα βλέπει τα βίντεο της παιδικής της ηλικίας) - Θέλω ακαριαίο scroll. Uncheck (το smoothnes που βιώνω στα iphone/ipad συζύγου/κόρης είναι ότι πιο βαρετό βιώνω εδώ και δεκαετίες) - Θέλω 32 GB βασική έκδοση. Uncheck (και όχι 16 γίγα χωρίς κάρτα ή ακριβοπληρωμένα 64) - Θέλω STEREO ήχο στο βίντεο μου. Uncheck (Βασικά στο Lumia 930 έχω 5.1 αλλά ας μην ρίχνουμε αλάτι) - Θέλω να αγοράσω δύο φθηνά καλώδια φόρτισης για να φορτίζω στο αυτοκίνητο και στο γραφείο. Uncheck (Πρέπει να είναι γνήσιο γιατί αλλιώς ή δεν φορτίζει καθόλου ή φορτίζει σε 7-8 ώρες). - Θέλω μια ποιοτική ναυαρχίδα με έναν βασικό μισθό και όχι με δύο μισθούς. Uncheck (έστω και αν χρειαστεί να περιμένω 4-5 μήνες από την αρχή των πωλήσεων ή κάποια προσφορά). - Θέλω οπτικό σταθεροποιητή στην κάμερα στο τηλέφωνο μου. Uncheck (όχι μόνο στην πιατέλα μου) - Θέλω XENON Flash και ΟΧΙ φτηνιάρικα LED. Uncheck - Θέλω τους καλύτερους διαθέσιμους χάρτες. Uncheck - Θέλω κάτι για τους δικούς μου λόγους και δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν άλλον. Check. Y.γ.: για το Lenovo δεν συζητούσαμε κάποτε?? 2
Just4fuN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Εεεε;! Τι σχέση έχουν το Α8 soc με το Snapdragon 410, τα 9.5 gb/s στις ram έναντι των 5.5 - 6.5 gb/s κτλ κτλ;;; Είπαμε δηλαδή, εντάξει μισούμε την Apple και τα σχετικά αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα πια. Δεν μπορείς καν να βάλεις τα δύο κινητά σε διαδικασία σύγκρισης. Είναι σαν να συγκρίνεις ένα Yugo που φοράει bodykit από Ferrari με μία Ferrari. Υ.Γ. Για την πληροφορία της ημέρας Το A8 soc είναι ότι πιο balanced και High-End υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά μαζί με τον Exynos 5433 (note 4) από όλες τις απόψεις (γραφικά, επεξεργαστική ισχύ, ενεργειακή διαχείριση, throttling κτλ). Το αστειο βεβαια της υποθεσης ειναι οτι οι τεχνολογικα αμπαλοι (οι οποιοι συγκριναν...πυρηνες) δεν θα σου πουν τωρα το αναποδο απο οσα λεγανε, οτι δηλαδη το android εχει καλυτερο software και αραδεν χρειαζεται τερατωδη specs οπως το iPhone Αντικειμενικοτητα πανω απο ολα 1
HitNrun_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 παιδια για να λυσω καποιες παρεξηγησεις για το ποστ μου, δεν ειπα οτι ο μεντιατεκ ειναι καλυτερος επειδη εχει 8 πυρινες, καμια σχεση δεν εχει αυτο απλα απαντησα σε εναν ασχετο που εκανε συνγκριση με αριθμο πυρινων και ειπε οτι ειναι καλυτεροι οι 2 απο τους 8, λαθος γιατι αλλο ο σναπντραγκον 410 8πυρινος και αλλο ο μεντιατεκ 8πυρινος, εχει διαφορα και στην ποιοτητα κατασκευης και στην αρχητεκτονικη κατασκευης. καταρχην ο 8πυρινος μεντιατεκ εχει 8 πυρινες ενω ο σναπντραγκον 410 οπως ολοι οι 8πυρινοι εξινος και σναπντραγκον εχουν 2 επεξεργαστες με 4 πυρινες και αυτο για να εχει λιγοτερη καταναλωση ενεργειας το κινιτο. ο α8 ειναι απο τους καλυτερους επεξεργαστες αλλα το οτι ειναι γρηγορος δεν φταιει οτι ειναι καλος ετσι κιαλλιως δεν τον φτιαχνει η αππελ, ειναι επειδη το ιος ειναι φτιαγμενος για συγκεκριμενο αριθμο συσκευων, για τον ιδιο λογο που τα γκουγκλ εντισιον κινιτα ειναι πιο γρηγορα απο τα αλλα, γιατι λειτουργουν με το λογισμικο καθεαυτου και οχι με μια ρομ απο πανω απτο λογισμικο πχ τατσ βιζ η ειτσ τι σι σενς κλπ κλπ. ο σναπντραγκον 410 610 κλπ κλπ που βασιζονται σε 64μπιτη αρχιτεκτονικη ειναι αν οχι καλυτεροι απτον α8 ισοι τουλαχιστον. το νεξους 6 αν και δεν θα εχει 64μπιτο επεξεργαστη (για το οποιο θα κανω και ρεβιου οταν ερθει σε κανα μηνα) θα ειναι ισαξιο αν οχι καλυτερο απτο ιφον και καθε ιφον γιατι απλα το λογισμικο ειναι φτιαγμενο για το συγκεκριμενο μοντελο ενω ολα τα αλλα κινιτα θα προσαρμοστουν σαυτο. εν ολιγης, δεν ειπα οι πυρινες κανουν την διαφορα ουτε οτι ο α8 ειναι κακος. υ.γ. το λενοβο σ90 θα ειναι ενα παααρα πολυ καλο κινιτο οπως ολα (σχεδον) τα καινουρια της λενοβο για την τιμη τους.
Just4fuN Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Οχι, ο A8 ειναι καλυτερος επεξεργαστης γιατι εχει περισσοτερα δις τσανσιστορ απο οτι εχει ο i7 των υπολογιστων. Ουτε θεμα λειτουργικου ειναι ουτε οτιδηποτε αλλο σου ερθει στο κεφαλι για να δικαιολογησεις το ποστ σου. Οποτε, για παμε μια "Το android ειναι ελαφρυ και δεν χρειαζεται επεξεργαστες desktop για να λειτουργησει οπως το iOS". 1
exor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Κωμωδία Hardware...; Ρε παιδιά, ειλικρινά δηλαδή τώρα, καταλαβαίνετε καθόλου για τι μιλάτε η απλά βλέπετε αριθμό πυρήνων και βγάζετε επιστημονικά συμπεράσματα;;; Με την λογική σας λοιπόν...χμ...το mediatek, 8πύρηνο soc είναι καλύτερο από το διπύρηνο i5 της intel. *facepalm To A8 soc όπως είπα και στον φίλο πριν, είναι 1 από τα 2 κορυφαία smartphone chipsets. Το μόνο πράγμα στο οποίο υστερεί το iphone 6 είναι η ram, την οποία δεν την έχει όμως ακόμα απαραίτητη ανάγκη (λόγω των απίστευτων ταχυτήτων read write που έχει). Σε όλα τα υπόλοιπα είναι είναι ισάξιο και σε αρκετές περιπτώσεις καλύτερο από τα υπόλοιπα flagships ενώ στα γραφικά δεν έχει ανταγωνιστή. (όποιος θέλει να μιλήσουμε για 2k αναλύσεις ας δει πρώτα τον Α7 του ipad air ή mini retina). Το multitasking είναι κάτι που είναι παντελώς άχρηστο στις κινητές συσκευές για τον οποιονδήποτε. Όλοι μας, όταν πρόκειται για productivity δουλεύουμε σε pc - τέλος. Ο λόγος που η Apple κάνει πάταγο στις πωλήσεις είναι γιατί προσφέρει την ύψιστη εμπειρία χρήσης ΚΙΝΗΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. Θέλεις να scrollareis σαν καθυστερημένος όλη την ώρα τα πάντα στα 60fps; Check. Θέλεις άπειρες εφαρμογές που κάνουν σχεδόν τα πάντα; Check. Θέλεις πανεύκολο μενού που μπορεί να μάθει σε δύο λεπτά και η γιαγιά μου; Check. Θέλεις κορυφαία κάμερα - βγάζεις από την τσέπη - point and shoot; Check. Θέλεις να παίζεις games (GTA, Bioshock, Infinity Blade και γενικά ΟΛΑ ΤΑ GAMES) στα 60fps με τα settings στο maximum; Check. Θες μεγάλη οθόνη και μπαταρία και 1080 ανάλυση; iPhone 6 plus. Check. Το μόνο φάουλ όπως προείπα είναι το 1 gb ram. Το κρατάνε για το 6s ή το 7. Πολύ ανόητη κίνηση αλλά η Apple γενικά δεν κάνει τίποτα παραπάνω απ'ότι χρειάζεται ο χρήστης, τη δεδομένη χρονική στιγμή. αδελφε δε με ενδιαφερει να ανοιξω αντιπαραθεση απλα με λυπει να βλεπω ανθρωπους να τελουν υπο καθεστως πλανης και να ανθυποβαλλονται σαν καλα fanboys.. μαθε λοιπον οτι τα οσα λες ειναι .. εντελως λαθος .. παραθετω http://www.futuremark.com/pressreleases/understanding-3dmark-results-from-the-apple-iphone-5s-and-ipad-air "The A7's CPU is no faster than the A6 when dealing with non-sequential data structures with memory dependencies as used in the Ice Storm Physics test. The A7's CPU can significantly outperform the A6 for other tasks with less complex data structures. However, we believe that benchmarking with complex tests that mirror real-world scenarios is more useful than measuring performance with simplistic low-level tests." γενικα τα bench sta opoia η apple "πρωτευει" ειναι optimised ειτε γραμμενα για να κοροιδευουν φανμπουζ σαν εσενα ειτε γραμμενα για τους επεξεργαστες αυτους ..το οτι η apple εξυπνα εχει ενσωματωσει καποια σετ εντολων για να εκμεταλευεται καταστασεις δε σημαινει τιποτα απολυτως .. Να στο πω πιο απλα .. ο επεξεργαστης του λενοβο ειναι καλυτερος απο του αιφων 6 για οποιοδηποτε σεναριο ..γενικα το οτι το ιος ειναι optimized kai δουλευει καλα δε σημαινει οτι το α8 εχει καμια σχεση με τα σναπντραγκον ..καμια ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ το πρες release ths futurmark μπας και καταλαβεις λιγακι αν και ο οπαδος δε μασαει.. και ρεταλι ναναι η ομαδα ειναι η καλυτερη ..αχχ ελαντα.. Σα designaki βεβαια το 6αρι ειναι πολυ ωραιο οντως
makridis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 αδελφε δε με ενδιαφερει να ανοιξω αντιπαραθεση απλα με λυπει να βλεπω ανθρωπους να τελουν υπο καθεστως πλανης και να ανθυποβαλλονται σαν καλα fanboys.. μαθε λοιπον οτι τα οσα λες ειναι .. εντελως λαθος .. παραθετω http://www.futuremark.com/pressreleases/understanding-3dmark-results-from-the-apple-iphone-5s-and-ipad-air "The A7's CPU is no faster than the A6 when dealing with non-sequential data structures with memory dependencies as used in the Ice Storm Physics test. The A7's CPU can significantly outperform the A6 for other tasks with less complex data structures. However, we believe that benchmarking with complex tests that mirror real-world scenarios is more useful than measuring performance with simplistic low-level tests." γενικα τα bench sta opoia η apple "πρωτευει" ειναι optimised ειτε γραμμενα για να κοροιδευουν φανμπουζ σαν εσενα ειτε γραμμενα για τους επεξεργαστες αυτους ..το οτι η apple εξυπνα εχει ενσωματωσει καποια σετ εντολων για να εκμεταλευεται καταστασεις δε σημαινει τιποτα απολυτως .. Να στο πω πιο απλα .. ο επεξεργαστης του λενοβο ειναι καλυτερος απο του αιφων 6 για οποιοδηποτε σεναριο ..γενικα το οτι το ιος ειναι optimized kai δουλευει καλα δε σημαινει οτι το α8 εχει καμια σχεση με τα σναπντραγκον ..καμια ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ το πρες release ths futurmark μπας και καταλαβεις λιγακι αν και ο οπαδος δε μασαει.. και ρεταλι ναναι η ομαδα ειναι η καλυτερη ..αχχ ελαντα.. Σα designaki βεβαια το 6αρι ειναι πολυ ωραιο οντως Φίλε exor, δεν έχω κανένα λόγο να μπω σε αντιπαράθεση για κάτι που είναι δεδομένο. 2 λοιπόν τα κρατούμενα. 1ον δεν είμαι φάνμποι καμίας εταιρίας, αλλάζω κινητό ανά 2 εβδομάδες. 2ον ποιος μίλησε για επεξεργαστές; Μίλησα για socs. Ποιος μίλησε για Α6 κτλ; Μίλησα για Α8 soc. Δλδ Arm Cyclone και PowerVR GX6450. Ποιος μίλησε για benchmarks (ειλικρινά θες να μιλήσουμε για μαγειρεμένα benches;;; Να σου θυμίσω Samsung και σία με τα overclocking και το κλείσιμο του thermal throttling όταν ανοίγεις εφαρμογές για benchmarking;); Μίλησα για overall εμπειρία και απόδοση. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΤΟ IOS ΕΙΝΑΙ OPTIMIZED ΓΙΑ ΤΟ Α8. Είναι ο Arm Cyclone που έχει desktop 64bit αρχιτεκτονική και 2 πυρήνες μόνο σε χαμηλούς χρονισμούς και ο PowerVR που έχει 4 πυρήνες και παράγει 166 gflops (1080p) (iphone 6 plus) έναντι του "κορυφαίου" adreno 420 που πιάνει 144 gflops (2k). Βασικά δεν επιθυμώ να γράψω άλλα ή να απαντάω στον καθένα ξεχωριστά από του φίλους που απάντησαν πιο πάνω. Ο καθένας μπορεί να ψάξει, να μελετήσει, να βιώσει, να κρίνει και εν τέλει να αποφασίσει τι του κάνει και τι όχι. Εμένα προσωπικά, για παράδειγμα, όσο καλό εργαλείο...τι εργαλείο δλδ...working station και αν είναι το note 4 (που είναι), ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟ LAG του. Δεν με νοιάζει τι φταίει (touchwiz, 2k ανάλυση) αλλά με νοιάζει ότι υπάρχει. Για αυτό και θα το αλλάξω με το nexus 6 όπου (και εδώ έρχεται και κουμπώνει κάτι που έλεγες για optimization πιο πριν). Υ.Γ. Άσχετο αλλά να σημειώσω ότι το iphone 6 plus το πήρα για portable gaming, για διάβασμα, για multimedia πολύ απλά γιατί τα κάνει όλα χωρίς να με εκνευρίζει ΚΑΙ ΜΕ never-seen-before, για iphone αυτονομία (κοινώς πλέον κατάργησα το tablet). Για όλα τα άλλα android, currently Note 4 & G3, soon Nexus 6. Y.Γ. 2 Θα ήθελες να σου δώσω την καλύτερη κάρτα γραφικών στον κόσμο και μαζί σκ@τ3νιους/κακογραμμένους drivers; Από όσα είπες δλδ βγαίνει το συμπέρασμα ότι μόνο η Apple κάνει σωστό optimize και ξεζουμίζει και το τελευταίο frame η mhz από τα components που χρησιμοποιεί; Είναι κακό αυτό δλδ έ; Μάλιστα κατάλαβα. Ας αρχίσουμε να φορτώνουμε mhz, πυρήνες, mpixels, αναλύσεις, ram, milliamps για να δικαιολογήσουμε το γεγονός ΟΤΙ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ κάνουμε optimize ώστε να ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ αυτά που έχουμε. Αντιλαμβάνεσαι το χαμένο potential που υπάρχει εδώ; - Θέλω drag n drop σε οποιοδήποτε φάκελο μη συστήματος ΧΩΡΙς μεσολάβηση επιτραπέζιας εφαρμογής. Uncheck - Θέλω να ανοίγω PDF με δυο διαφορετικές εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται κάθε εφαρμογή να έχει μέσα από ένα αντίγραφο του αρχείου. Uncheck - Θέλω δύο μέρες αυτονομία τουλάχιστον. Uncheck - Θέλω 4Κ βίντεο. Uncheck (δεν έχω 4Κ τηλεόραση αλλά θα έχει η κόρη μου όταν θα βλέπει τα βίντεο της παιδικής της ηλικίας) - Θέλω ακαριαίο scroll. Uncheck (το smoothnes που βιώνω στα iphone/ipad συζύγου/κόρης είναι ότι πιο βαρετό βιώνω εδώ και δεκαετίες) - Θέλω 32 GB βασική έκδοση. Uncheck (και όχι 16 γίγα χωρίς κάρτα ή ακριβοπληρωμένα 64) - Θέλω STEREO ήχο στο βίντεο μου. Uncheck (Βασικά στο Lumia 930 έχω 5.1 αλλά ας μην ρίχνουμε αλάτι) - Θέλω να αγοράσω δύο φθηνά καλώδια φόρτισης για να φορτίζω στο αυτοκίνητο και στο γραφείο. Uncheck (Πρέπει να είναι γνήσιο γιατί αλλιώς ή δεν φορτίζει καθόλου ή φορτίζει σε 7-8 ώρες). - Θέλω μια ποιοτική ναυαρχίδα με έναν βασικό μισθό και όχι με δύο μισθούς. Uncheck (έστω και αν χρειαστεί να περιμένω 4-5 μήνες από την αρχή των πωλήσεων ή κάποια προσφορά). - Θέλω οπτικό σταθεροποιητή στην κάμερα στο τηλέφωνο μου. Uncheck (όχι μόνο στην πιατέλα μου) - Θέλω XENON Flash και ΟΧΙ φτηνιάρικα LED. Uncheck - Θέλω τους καλύτερους διαθέσιμους χάρτες. Uncheck - Θέλω κάτι για τους δικούς μου λόγους και δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν άλλον. Check. Y.γ.: για το Lenovo δεν συζητούσαμε κάποτε?? To 90% των όσων ανέφερες υπάρχουν στο ios με jailbreak Όσον αφορά: 1) το θέμα καλωδίων - για όλα υπάρχουν πολύ φτηνές λύσεις 2) προτιμώ το 2tone φλας 3) Στέρεο ήχος σε recording δεν υπάρχει. Είναι simulations όλα. Το ότι κάποιο κινητό έχει 15 mics πάνω του δεν σημαίνει ότι κάνει recording σε stereo. Marketing κόλπο είναι κυρίως (θα μου πεις όλα έτσι δεν είναι; σωστό). Είναι πολλά μονοφωνικά κανάλια που εν τέλει προσομοιώνουν κάτι σε 5.1. Μπορείς να το κάνεις με οποιοδήποτε κινητό αυτό έχει πάνω από δύο μικρόφωνα. 4) Το iphone 6 ήδη κοστίζει 600 €. Σε λίγο καιρό 500κάτι. Καλή τιμή κατ'εμέ και εντός του ενός μισθού. 5) Αυτό για τα 32gb δεν μπορώ να το απαντήσω. Αν θες έχει 64 Μέχρι πέρυσι είχε 32gb...Ας έπαιρνες Τι να κάνουμε 6) Το iphone 6 plus έχει os. Προσωπικά θεωρώ ότι αρκεί το softwarικό os του 6. Σε πολλές περιπτώσεις είναι άρτιο. Αν απλώς δεν θέλεις apple...μην πάρεις apple!!! Υπάρχουν τόσες επιλογές! 2
HitNrun_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 http://versus.com/en/apple-a8-vs-intel-core-i7-4770te ελα βλαχο...
makridis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 http://versus.com/en/apple-a8-vs-intel-core-i7-4770te ελα βλαχο... Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα