Προς το περιεχόμενο

Πολυμηχάνημα inkjet + wifi


Georgegr3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρεται! Εχω διαβασει αρκετα το νημα και εχω παρει αρκετες ιδεες αλλα θα θελα και μερικες τελικες γνωμες. Σκεφτομα την αγορα καποιου πολυμηχανηματος Inkjet με wifi (οχι epson) για μερικες εκτυπωσεις οι οποιες θα ειναι πιθανον αραιες. Σκςφτομουν κατι σαν canon pixma 5550 5650, Ιδιως των ξεχωριστων μελανοδοχιων αλλα μπορει να συναντησω προβληματα λογω και της συχνοτητας των εκτυπωσεων. Οποτε μαλλον( ; )παω για εκτυπωτες που εχουν 2 μελανοδοχεια αντι 5, που εχουν και τις κεφαλες εκτυπωσης πανω τους. Ειδα μερικα οπως σειρα mx canon και μερικα Hp, οπως 3525, 5525 κλπ. Τι προτεινετε;

Επεξ/σία από Georgegr3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πρότεινα τον canon 5550 που ανέφερες και εσύ, αλλα αν όπως λες εκτυπώνεις πολύ αραιά, θα έχεις πρόβλημα.

Η καλύτερη λύση για αραιές εκτυπώσεις είναι εκτυπωτής με κεφαλή ενσωματωμένη στο μελάνι. Σε αυτή την κατηγορία κουμάντο κάνει η HP κύριως, επειδή τα μοντέλα της σαν περισσότερο κινήσιμα έχουν πολλές και φθηνές επιλογές aftermarket μελανιών. 

 

Οι HP 3525 και 5525 που αναφέρεις, παίρνουν ξεχωριστά μελάνια, τα 655,  παρόμοιας λογικής με τον canon 5550, που φοβάσαι ότι θα συναντήσεις πρόβλημα λόγω αραιών εκτυπώσεων.

 

Αν όντως λοιπόν εκτυπώνεις αραιά, θα σου πρότεινα μάλλον κάτι σε HP 2645 που είναι και φρέσκο σχετικά μοντέλο, αλλά έχει και οικονομικά μελάνια, κι ας μην είναι ξεχωριστά. Το μόνο μειονέκτημα σχετικά με αυτά που ζητάς, είναι το wifi. Επίσης καλή λύση είναι ο μεγάλος του αδερφός, το 4645, αλλά εκει αρχίζει να ανεβαίνει και η τιμή. Εκείνο όμως τα έχει όλα.

 

Ο άγραφος κανόνας λέει:

-Τυπώνω κάθε 3-4 ή 5 μέρες το αργότερο; Εκτυπωτής με ξεχωριστά μελανοδοχεία και ενσωματωμένη κεφαλή.

-Τυπώνω μια φορά το δεκαπενθήμερο ή και παραπάνω ίσως; Εκτυπωτής με κεφαλή ενσωματωμένη στα μελανοδοχεία.

-Τυπώνω μια φορά το δίμηνο; USB φλασάκι και στο φωτοτυπάδικο της γειτονιάς μου.

Επεξ/σία από highpriest
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτον τον κανονα ειχα στο μυαλο μου και μεχρι τωρα ημουν στην τριτη κατηγορια.. Αλλα δυστυχως ολο και κατι χρειαζομαι να εκτυπωνω ( αν και τελειωσα πτυχια μεταπτυχιακα κλπ), μια βιογραφικα, μια καμια αιτηση, κανενα κουπονι και το εβρισκα δυσκολο να τρεχω εξω στα φωτοτυπαδικα. Υπαρχουν, ομως μερικες περιοδοι που σιγουρα θα περασει πανω απο μηνας που δεν θα χρειαστω κατι. Οποτε, βλεπω κατι αναμεσα σε hp 2645 4645 και canon mx 475 μαλλον.

Κριμα και αυτον τον canon 5550, τον ειχα βαλει στο ματι γιατι μου αρεσε και εμφανισιακα, ηταν και πιο μικρος. Αλλα διαβασα πως τα μελανια της hp βγαινουν και πιο φτηνα.. Ευχαριστω!

Επεξ/σία από Georgegr3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...