pavloa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά θέλω την γνώμη σας σχετικά με Openoffice και το Libreofiice..ποιές είναι οι διαφορές τους και πιο είναι πιο καλό;;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 http://www.howtogeek.com/187663/openoffice-vs.-libreoffice-whats-the-difference-and-which-should-you-use/ <-- Ριξε μια ματια εδω. 1
jimisvog Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Εχω θα διαλεγα απλα το OpenOffice μονο και μονο επειδη απο πισω παλαιοτερα ηταν η Oracle και τωρα η Apache Foundation.. Κατα τα αλλα ειναι σχετικα ιδια και θα σε καλυψουν και τα δυο νομιζω..
pavloa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις....τελικά κατέβασα το openoffice, μου φάνηκε και πιο εύκολο απο το Libreofiice 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Εγω θα σου προτεινα το Libre. Το Open ηταν παλαιοτερα η επιλογη μου αλλα πλεον ειναι το Libre. Ευκολο και δυσκολο δεν υπαρχει γενικοτερα σε τοσο απλα προγραμματα. Επισης οποιο και να διαλεξεις ευχαριστημενος θα 'σαι.. οποτε ολα καλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις