DoukiMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Στην σχολη που ειμαι εχουμε ενα μαθημα "αλγοριθμοι και δομες δεδομενων σε γλωσσα c". Το προβλημα ειναι οτι εχουν περασει δυο χρονια απο τοτε που ασχοληθηκα με την c (με αρκετα προβληματα στην κατανοηση pointers,δομων,arrays,κτλπ) πραγματα που χρειαζεται καλη γνωση για να ασχοληθεις με τους αλγοριθμους. Οποτε θα ηθελα να με βοηθησετε προτεινοντας μου καποιο καλο βοηθημα(βιβλιο-link) που θα με βοηθησει να κανω μια καλη αρχη με την γλωσσα ωστε αρχικα να ξεκαθαρισω τις εννοιες στην c και στην συνεχεια να καταλαβω τους αλγοριθμους
migf1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 C programming, a modern approach - 2nd edition 1
DoukiMan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 <a data-ipb='nomediaparse' href='http://knking.com/books/c2/'>C programming, a modern approach - 2nd edition</a> Ενός ινδου είναι καλό?
imitheos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ενός ινδου είναι καλό? Αν εννοείς ένα με τίτλο "Let us C" ή κάποιο άλλο λογοπαίγνιο με το γράμμα C, τότε όχι δεν είναι καλό. Μακρυά μακρυά.
Εγω ειμαι ρε Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 σου προτείνω το βιβλίο του χατζηγιαννάκη "C στο βάθος" μην σε απασχολεί ο τίτλος του βιβλίου, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό βιβλίο. σου προτείνω ανεπιφύλακτα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα