vaggelis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου σχετικά με τα αρχεία μου.Πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή μου ένα πρωί και κατα την εκκίνηση του υπολογιστή κολλάει εκεί που λέει ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ WINDOWS.Δηλαδή δεν τα φορτώνει. Προσπάθησα να κάνω πολλές ενέργειες ώστε να το επιδιορθώσω αλλά τίποτα.Για παράδειγμα για να καταλάβετε πήγα στο ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ WINDOWS αλλά δεν μπορούσε να το επιδιορθώσει. Τώρα το πρόβλημά μου είναι το εξής: Είμαι φοιτητής και σε αυτο τον υπολογιστή έχω όλες μου τις εργασίες και όλα τα προσωπικά αρχεία μου. Μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί είναι ανάγκη.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
GBorb Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Βγάζεις τον σκληρό και τον βάζεις σε άλλο μηχάνημα. Παίρνεις backup ότι θέλεις και μετά τον βάζεις πίσω στο pc σου κάνοντας ένα ωραιότατο format και είσαι κομπλέ. Διαφορετικά με ένα live cd όπως το Hiren's φορτώνεις windows ΧΡ ή 7 και αντιγράφεις όλα σου τα αρχεία σε USB disk or stick αν έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα