johnbond Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Έχω το σύστημα της υπογραφής μου με τον i5 3570k αυτή τη στιγμή το τρέχω στα 4.42ghz και θέλει 1.25v για να είναι σταθερό. Έτρεξα μισή ώρα το occt και δεν ξεπέρασε τους 70..οι άλλοι πυρήνες ήταν 62,64 κ 69 Πόσο ρεύμα μπορώ να δώσω με ασφάλεια για να πάω παραπάνω; Επίσης η μητρική που έχω θα με εμποδίσει απο το να φτάσω το cpu στο μέγιστο των δυνατοτήτων του; Οι ρυθμίσεις που έχω στη φωτογραφία είναι σωστές ή να αλλάξω κάτι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 1.25 ειναι πολυ καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 1.25 ειναι πολυ καλα άρα λες να μην τον ανεβάσω άλλο.. γιατί στα 4.5 θέλει λίγο παραπάνω ρεύμα. Για τις ρυθμίσεις του motherboard έχεις καμία πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να ανέβεις και λίγο ακόμα έχεις χώρο και οι θερμοκρασίες σου είναι πολύ καλές βάλε και μια φωτογραφία με τα settings από το bios αν μπορείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Γενικα μεχρι 1.30 μπορεις να τον πας αλλα υπαρχει πραγματικα λογος να τον ζεσταινεις για να μην κερδισεις τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα