panos- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω ένα Windows tablet για χαλαρή χρήση (και rt να έχει δεν με πειράζει), αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις. 1. Πόσα GB να έχει το tablet? 2. Αν πάρω κάρτα SD θα μπορώ να βάζω apps εκεί? 2. Πόση ram είναι απαραίτητη για να μην κολλάει;
ektor7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,πας σε x86 windows tablet. 1.32gb και ανω,αλλα για να εισαι πιο ανετος κοιτας απο 64gb και πανω! 2.Στα windows 10 μπαινει αυτη η δυνατοτητα.Στα 8.1 μπορεις να πειραξει απο την αρχη ρυθμησεις και registry και να περνουν ολες οι εφαρμογες στην sd.Με τα windows 10,μπαινει η δυνατοτητα να διαλεγεις εσυ ποια app θα μεταφερεις στην sd και ποια οχι,χωρις να πειραξεις κατι. 3.Δοκιμασμενο ειναι οτι με τα 2gb εισαι ανετος.Δε ξερουμε με 1gb πως τα παει.Αν και με απλη χρηση δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερο θεμα και με το 1gb.
panos- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Είδα το lenovo miix2 με 2gb ραμ 64 gb σκληρο στα 249€ πως σου φαινεται;
ektor7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ειναι μαζι με το πληκτρολογιο,ετσι? Αν ναι ειναι πολυ καλη η τιμη του. Δωσε ενα λινκ.
panos- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/tablets-accessories/tablets/tablet-lenovo-miix-2-(8-64gb-wifi-windows-8-1) Μάλλον είναι χωρίς το πληκτρολόγιο αλλά δεν μου χρειάζεται... Edit: μπήκε και στις προσφορές Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2014 από panos-
lillen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,πας σε x86 windows tablet. 1.32gb και ανω,αλλα για να εισαι πιο ανετος κοιτας απο 64gb και πανω! 2.Στα windows 10 μπαινει αυτη η δυνατοτητα.Στα 8.1 μπορεις να πειραξει απο την αρχη ρυθμησεις και registry και να περνουν ολες οι εφαρμογες στην sd.Με τα windows 10,μπαινει η δυνατοτητα να διαλεγεις εσυ ποια app θα μεταφερεις στην sd και ποια οχι,χωρις να πειραξεις κατι. 3.Δοκιμασμενο ειναι οτι με τα 2gb εισαι ανετος.Δε ξερουμε με 1gb πως τα παει.Αν και με απλη χρηση δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερο θεμα και με το 1gb. Φίλε Ektor7 έχεις να προτείνεις κάτι καλο στα 200Ε?
lillen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Στις ποσες ιντσες? Κοίτα για βιντεο το θέλω , καμια ταινια σειρουλα κλπ , και θα ήθελα να εχει φορητότητα λόγου ταξιδιων οποτε λέω στα 8''.
ektor7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) PiPO W2 8" (32GB) Ainol Inovo W8 8" (32GB) Asus VivoTab Note 8 (32GB) (δεν εχει hdmi) Dell Venue 8 Pro 8" (32GB) (δεν εχει hdmi) Lenovo Miix 2 8'' (Z3740/2GB/32GB) (δεν εχει hdmi) Νομιζω αυτες ουσιαστικα ειναι οι κυριες επιλογες.Αν και υπαρχουν και αλλα κινεζικα,οπως και το Toshiba encore(εχει hdmi) που ειναι με 2GB Ram και οχι αυτο με 1GB. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2014 από ektor7 1
lillen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 PiPO W2 8" (32GB) Ainol Inovo W8 8" (32GB) Asus VivoTab Note 8 (32GB) (δεν εχει hdmi) Dell Venue 8 Pro 8" (32GB) (δεν εχει hdmi) Lenovo Miix 2 8'' (Z3740/2GB/32GB) (δεν εχει hdmi) Νομιζω αυτες ουσιαστικα ειναι οι κυριες επιλογες.Αν και υπαρχουν και αλλα κινεζικα,οπως και το Toshiba encore(εχει hdmi) που ειναι με 2GB Ram και οχι αυτο με 1GB. Να σαι καλά ρε φίλε , τα 2 τελευταία μου αρέσουν πολύ , επίσης θέλω να σε ρωτήσω εαν μπορώ να εγκαστήσω στο ταμπλετ και προγράμματα windows που δουλεύω στο desktop?
ektor7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Να σαι καλά ρε φίλε , τα 2 τελευταία μου αρέσουν πολύ , επίσης θέλω να σε ρωτήσω εαν μπορώ να εγκαστήσω στο ταμπλετ και προγράμματα windows που δουλεύω στο desktop? Σε ολα. Γι'αυτο επελεξα να ειναι με 2GB ram,για να εισαι ανετος οσο αφορα το desktop ui και τα προγραμματα του. Μονο λιγο θα σε ταλεπορισουν τα 32GB εσωτερικου χωρου,αλλα οι εφαρμογες των windows 7,μπορουν να γινουν εγκατασταση σε μια γρηγορη καρτουλα micro sd.
lillen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Σε ολα. Γι'αυτο επελεξα να ειναι με 2GB ram,για να εισαι ανετος οσο αφορα το desktop ui και τα προγραμματα του. Μονο λιγο θα σε ταλεπορισουν τα 32GB εσωτερικου χωρου,αλλα οι εφαρμογες των windows 7,μπορουν να γινουν εγκατασταση σε μια γρηγορη καρτουλα micro sd. Ektor δεν έχω λόγια , ξέρεις είναι και ο λόγος που διαλέγω windows και οχι android , για να μπορώ εκτός απο βίντεο να κάνω (σχεδον) ότι κάνω και με ένα PC. Τελευταία ερώτηση, το Dell ή το Lenovo? ποιο θα έπαιρνες?
ektor7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγω προτιμω το dellακι,αλλα εχει θεμα με το support στην Ελλαδα,επειδη δε το φερνει επισημα η dell της Ελλαδας δεν δεχονται την εγγυηση του και πρεπει να σταλει εξωτερικο,αν παθει κατι! Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2014 από ektor7 1
alex2539 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ektor δεν έχω λόγια , ξέρεις είναι και ο λόγος που διαλέγω windows και οχι android , για να μπορώ εκτός απο βίντεο να κάνω (σχεδον) ότι κάνω και με ένα PC. Τελευταία ερώτηση, το Dell ή το Lenovo? ποιο θα έπαιρνες? Θα κοιταζα μεταξυ asus vivotab note 8 και dell. Τα διαθετω και τα δυο. Το asus υπερτερει στη γραφιδα και στο οτι διαβαζει εξωτερικους σκληρους δισκους χωρις επιπλεον τροφοδοσια. Σε ολα τα αλλα (οθονη, μπαταρια, κρατημα στο χερι κτλ) υπερτερει το ντελ, χωρις βεβαια τραγικη διαφορα...
lillen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Εγω προτιμω το dellακι,αλλα εχει θεμα με το support στην Ελλαδα,επειδη δε το φερνει επισημα η dell της Ελλαδας δεν δεχονται την εγγυηση του και πρεπει να σταλει εξωτερικο,αν παθει κατι! Καταλαβα , οκ ευχαριστώ πολύ , μάλλον τότε θα παω για το lenovo. Θα κοιταζα μεταξυ asus vivotab note 8 και dell. Τα διαθετω και τα δυο. Το asus υπερτερει στη γραφιδα και στο οτι διαβαζει εξωτερικους σκληρους δισκους χωρις επιπλεον τροφοδοσια. Σε ολα τα αλλα (οθονη, μπαταρια, κρατημα στο χερι κτλ) υπερτερει το ντελ, χωρις βεβαια τραγικη διαφορα... Σύνφωνοι, αλλά ρε φίλε το θεμα της εγγυησης ειναι σημαντικό όπως ανέφερε και ο Ektor, για το Asus δεν γνωρίζω , θα το τσεκάρω και απο κοντά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα