Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να,με και εγώ,το σπίτι μου,είναι στο Δάσος Χαϊδαρίου,και το σπίτι μου έχει, απόσταση 200 μέτρα από τον Οτέ Χαϊδαρίου.Ποτέ,δεν είχα διακοπές στο ίντερνετ,ούτε έχω,γιατί η γραμμή μου είναι καλή.Η ταχύτητα μου,είναι πολύ γρήγορη,και έχω γρήγορο ίντερνετ,και πιάνω λίγο ποιό πάνω από 13 mbps,και κατεβάζω download,γρήγορα,και βλέπω 720  hd ,και 1080 p,στο youtube,χωρίς κολλήματα,το ρούτερ μου είναι το technicolor,της Forthnet,παλιά είχα το thomson 585,και συγχρόνιζα στα 15 mbps.Αλλά το technicolor,στην εκίνηση,είναι ποιό γρήγορο,από το Thomson 585.  .Υπάρχουνε και ποιό αργές ταχύτητες,στο ίντερνετ στην Αθήνα που πιάνουνε ακόμα και τα 4 mbps.Vdsl 50 mbps,δεν θα βάλω ποτέ ,γιατί δεν κερδίζω κάτι.Η δουλειά μου,γίνεται μια χαρά. Ακόμα,και στις καταιγίδες και στα ακραία καιρικά φαινόμενα,ίντερνετ,έχω σταθερή ταχύτητα ίντερνετ,χωρίς να πέφτει ή ταχύτητα του ίντερνετ και το ίντερνετ,όπως σε κάποιες,άλλες περιοχές,που πέφτει το ίντερνετ,στις καταιγίδες.Παλιά ήμουνα,στο Οτε,και είχα 2 mbps,1 ώρα προς κινητά,και απεριόριστα,και πλήρωνα 65 ευρώ το δίμηνο,ήτανε λίγο ακριβώς ο Οτε και για αυτό έφυγα. Πήγα,στην Forthnet,και θα μείνω εκεί για πάντα,και έχω έως 24 mbps το πρόγραμμα στο ίντερνετ ,απεριόριστα σταθερά Ελλάδας,και εξωτερικού,και 1 ώρα προς κινητά, και πληρώνω 55 ευρώ το δίμηνο,γιατί είναι λίγο ποιό φθηνή από τον Οτέ Οι τηλεφωνικές πρίζες,στο σπίτι μου,είναι δυο μια πάνω και μια κάτω,η ταχύτητα του ίντερνετ,που έχω δοκιμάσει και στις δυο τηλεφωνικές πρίζες είναι ίδιες,ακόμα και με χωρίς φίλτρο ,αλλά ακούγονται παράσιτα,χωρίς φίλτρο,και το έχω τοποθετήσει το φίλτρο,και δεν ακούγεται κανένα παράσιτο,καθαρά. Πάντως λίγο καλύτερος,από όλους είναι ο Οτέ,αλλά και οι άλλες εταιρίες είναι καλές. Το ίντερνετ,είναι καλωδιακό,και συνδέεται με ένα επιτραπέζιο υπολογιστή.Το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή, μου είναι linux ubunty,και δεν έχει καμία σχέση με τα windows  ,ούτε ιούς έχει,ούτε χάκερ. Καλύτερο,και ποιό ασφαλές,είναι το λειτουργικό σύστημα linux ubunty,και ποιό γρήγορο ,από τα windows,το έχω εγκαταστήσει πριν 1 χρόνο αυτό το λογισμικό,και αυτό θα έχω στο μέλλον,για πάντα. Να σας δείξω παρακάτω,σε εικόνα την ταχύτητα του ίντερνετ που πιάνω.

3884384857.png

3884386690.png

3884362224.png

3884342625.png

Δημοσ.

Όπως δείχνουν και τα παραπάνω έχεις γρήγορες ταχύτητες με forthnet και πολύ χαμηλά ping και πληρώνεις λιγότερα με forthnet 

Δημοσ.

Το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή, μου είναι linux ubunty,και δεν έχει καμία σχέση με τα windows

ubunty ειναι το μικρό ubuntu? :whistle:

Δημοσ.

Μην μετρας την ταχυτητα με το speedtest μπορει να εχει μεγαλη αποκληση απο την πραγματικοτητα. Κατεβασε το Internet Download Manager (ειναι triaL) και δοκιμασε να κατεβασεις το itunes απο την apple .

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...