haHa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Η διαφορα σε επιδοσεις cpu μεταξυ air και retina 13 είναι αρκετά μικρη. Η μεγάλη διαφορά είναι στην οθόνη. Αν ομως μςτακινεις το λαπτοπ πολυ μεσα στο σπιτι, τοτε θεωρω προτιμοτερο το air: ελαφρύτερο κ λεπτοτερο με μεγαλύτερη αυτονομία. Ετσι δεν το σκεφτεσαι καν, το πιανεις με το ενα χερι, το εχεις πιο ευκολα στο κρεβάτι κλπ.
calenter2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Σχετικα με το 2 μια και εχεις απαντησει μονος σου στο 1.: Ποσο ζυγιζει το vaio σου? Το 1.5kg του τελευταιου mbpr 13 μου φαινεται ιδιαιτερα ελαφρυ (πρωην κατοχος mbp 2011) και ολη μερα ειμαι με αυτο στην πλατη ή στο χερι. Προφανως τα 500 λιγοτερα γραμμαρια που ζυγιζει το air -αναλογικα- ειναι μεγαλη διαφορα, αλλα μιλαμε για 500 γραμμαρια με tradeoff -για αρχη- μια πολυ καλυτερη οθονη. Απο τεχνικης αποψεως προφανως καλυπτεις τις αναγκες σου οτι και εαν παρεις. Σχετικα με το 3, εαν οι αναγκες της γυναικας σου ειναι ιδιες με τις δικες σου, οτι και να παρεις εισαι καλυμμενος. My 2cents, προτεινω το pro, all the way. To Air ζυγίζει 1.3 κιλά και το Pro Retina 1.57 η διαφορά είναι δηλαδή 270 γραμμάρια. Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στο απλό MBP. Πάρε το macbook pro 13" retina 2,6 Ghz 8gb ram 256gb SSD σε σκρουτζομάγαζο το βρίσκεις με 1320 ευρώ. Καινούριο λάπτοπ με 128 GB δίσκο δεν αξίζει. Αν ωστόσο, δεν σε ενδιαφέρει τόσο η οθόνη και οι επιπλέον συνδέσεις που έχει ο Pro και ενδιαφέρεσαι πιο πολύ για το βάρος, μπορείς να πας σε Air αλλά χωρίς ουσιαστική διαφορά στην τιμή. Τα λαπτοπ της Apple δεν συγκρίνονται με αυτά των 600 ευρώ άλλων εταιριών και έχουν και μεταπωλητική αξία(δες λίγο στο τμήμα αγγελιών του insomnia). ΄Οσον αφορά τις τιμές, το ίδιο μοντέλο(macbook pro 13" retina)πωλείται στα επίσημα μαγαζιά 300 ευρώ ακριβότερα(λ.χ. istorm,plaisio,public κλπ.). Διαλέγεις και παίρνεις
epp Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Και μενα το προ μου αρεσει πιο πολυ και ειναι στην ιδια τιμη (οκ στην εκδοση 128 ssd προ 256ssd αιρ) Υπαρχει καμια δυσκολια να συνηθισω απο Windows σε OS? Γενικα παιζουν και στα OS σπασμενα προγραμματα -απο torrents αν θελω να δοκιμασω (τι λεπτα το θετω ε) καποιο software?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα