terryman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Σε υπολογιστή με 7αρια, αλλά και σε XP με καθημερινή χρήση, με USB και στα 2 μηχανάκια, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dal_kos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Σε υπολογιστή με 7αρια, αλλά και σε XP με καθημερινή χρήση, με USB και στα 2 μηχανάκια, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα Σε ευχαριστώ για την αμεση απαντηση. Το εχεις δοκιμάσει και πάνω σε USB 2.0 θυρες χωρίς πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terryman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ξέχασα να το αναφέρω... usb 2 είναι και τα 2 μηχανάκια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω μεχρι στιγμης ειναι οτι πρεπει να μεταφερω αρχεια απο τον ssd για να εκμεταλλευτω ολη την ταχυτητα του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μαζί με κουπόνι XMAS10 πάει στα 32,79 στο γερμανικό....http://www.mymemory.de/USB-Sticks/SanDisk/SanDisk-64GB-Cruzer-Extreme-3.0-USB-Stick---Inkl.-SecureAccess-Software Στο αγγλικό με το ίδιο κουπόνι πάει σε λίρες 24,29 που με Paypal είναι 31,94 περίπου αλλά δε ξέρω πόσα μεταφορικά έχει.....http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/SanDisk/SanDisk-64GB-Cruzer-Extreme-USB-3.0-Flash-Drive---245-MB_s 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Η προσφορά παίζει και πάλι για όποιον ενδιαφέρεται στα 33,74€ από το γερμανικό και κάπου εκεί σύνολο και από το αγγλικό site.. Ωστόσο διαβάζω για κάποια θέματα ασυμβατότητας στο 64άρι με περιπτώσεις όπου δεν αναγνωρίζεται κλπ. Όσοι το πήρατε έχετε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα? Σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση, γιατί είχα δει πως ήταν out of stock και είχα ψιλοξενερώσει που δεν το πρόλαβα τότε. Μετά το μήνυμά σου όμως "τσίμησα" ένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Σε κάτι κριτικές στο Amazon διάβασα ότι το usb αυτό δεν γίνεται bootable.... Ισχύει αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Σε κάτι κριτικές στο Amazon διάβασα ότι το usb αυτό δεν γίνεται bootable.... Ισχύει αυτό ;Δεν νομίζω να ισχύει κατι τέτοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δεν νομίζω να ισχύει κατι τέτοιο... Απλά το είδα σε κάτι σχόλια, τώρα δε ξέρω αν ήταν από άμπαλους... Απλά επειδή θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω στο μέλλον για να περνάω λειτουργικό σε υπολογιστή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Απλά το είδα σε κάτι σχόλια, τώρα δε ξέρω αν ήταν από άμπαλους... Απλά επειδή θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω στο μέλλον για να περνάω λειτουργικό σε υπολογιστή... Δες εδω http://forums.sandisk.com/t5/All-SanDisk-USB-Flash-Drives/Can-I-use-cruzer-extreme-as-a-bootable-device/td-p/329243 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα