terryman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 πλεον εχει βγει και extreme pro ! Pro υπάρχει μόνο στα 128 GB και με τιμή στα 110 ευρώ, δεν συμφέρει ιδιαίτερα http://www.mymemory.de/USB-Sticks/SanDisk/SanDisk-Extreme-Pro-128GB-3.0-USB-Stick 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insome Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Νέα μείωση. 32.50 Τελική. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Τρομερή τιμή τα 32.5€! Καλύτερο value από τα 19.9 για το 32άρι του Κωτσόβολου. Μόλις χτύπησα ένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Τσιμπησα και γω ενα απο memory.de Γνωριζει κανεις ποσο καιρο κανει περιπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terryman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Στην δικιά μου περίπτωση αν και η παραγγελία έγινε από το mymemory.de, μου ήρθε email από το mymemory.co.uk. Άρα η παραγγελία γίνεται στην Αγγλία έτσι κι αλλιώς. Στην σελίδα λοιπόν των Άγγλων λένε για 7 με 10 εργάσιμες ημέρες.... θα μάθουμε λοιπόν σχετικά σύντομα Και στην γερμανική λένε για 5 με 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nutrialex Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά, αυτό εδώ το Site: Sandisk Ultra Fit 64GB αξίζει απο ταχύτητα σε σχέση με το extreme? Παρόλο που ΔΕΝ είναι τόσο γρήγορο όσο το extreme (130 Vs 190), φαίνεται ακόμα πιο συμφέρουσα αγορά απο το memory.de? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δεν είναι μόνο τα 190 read. Είναι και η τεράστια διάφορα στο write όπως και στα random tests. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Στην δικιά μου περίπτωση αν και η παραγγελία έγινε από το mymemory.de, μου ήρθε email από το mymemory.co.uk. Άρα η παραγγελία γίνεται στην Αγγλία έτσι κι αλλιώς. Στην σελίδα λοιπόν των Άγγλων λένε για 7 με 10 εργάσιμες ημέρες.... θα μάθουμε λοιπόν σχετικά σύντομα Και στην γερμανική λένε για 5 με 8 Και εμενα email απο mymemory.co.uk ηρθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά, αυτό εδώ το Site: Sandisk Ultra Fit 64GB αξίζει απο ταχύτητα σε σχέση με το extreme? Παρόλο που ΔΕΝ είναι τόσο γρήγορο όσο το extreme (130 Vs 190), φαίνεται ακόμα πιο συμφέρουσα αγορά απο το memory.de? Δεν είναι μόνο τα 190 read. Είναι και η τεράστια διάφορα στο write όπως και στα random tests. Συγκεκριμένα το Ultra Fit έχει περίπου 40MB/s write και το Extreme έχει πάνω από 200MB/s. Απίστευτο... Ακόμα και η παλιά έκδοση (με τα 190 read) να είναι έχει 185 MB/s write. Καμία σύγκριση μεταξύ των δύο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Εχω ξαναψωνισει απο το mymemory.de. Συνηθως γινεται dispatched την επομενη εργασιμη της πληρωμης. Αν οχι το πολυ την μεθεπομενη το αργοτερο. 3 φορες εχω παρει αλλες μνημες τις 2 μου ηρθε απο αγγλια την μια απο γερμανια. Σε ολες τις περιπτωσεις ηταν 7-10 μερες το πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsosp Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Σούπερ τιμή (σήμερα πήγε πάλι 35,05€). Το παρήγγειλα από το de. Ευχαριστώ τον TS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgegr3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω και γω παιδια. Παρηγγειλα χθες στα 32,5 απο το de και σήμερα ηρθε ειδοποίηση dispatch απο το uk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 η σειρά αυτή της sandisk είναι πραγματικά γρήγορη, δεν υπάρχει θέμα με τον μηχανισμό έχω το 16άρι. Είναι γρήγορο και αξιόπιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eagle_eyes Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Θυμίζω το κουπόνι DE5 με το οποίο παίρνουμε 5% έκπτωση. Οπότε ακόμη και σήμερα από €35.05 στοιχίζει €33.30. http://www.mymemory.de/USB-Sticks/SanDisk/SanDisk-64GB-Cruzer-Extreme-3.0-USB-Stick---Inkl.-SecureAccess-Software 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 τιμια αντιπροταση απο το eshop αλλα μακρια απο τo mymemory http://www.e-shop.gr/sandisk-extreme-64gb-usb-30-flash-drive-sdcz80-064g-p-PER.662114 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα