AMD Expert Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μπορεί να'ναι thermal throttling. Ρϊξε μια ματιά με το HWMonitor τις max θερμοκρασίες των εξαρτημάτων σου μετά από αρκετή ώρα gaming ας πούμε
web_assasin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ο οτοπιτερπανασδφ εχει εμφανιστει καθολου?θελω να τον ρωτησω για ενα κινεζικο φλασακι που εχω βρει φθηνα,αν αξιζει.και αν μπορει,να μου απαντησει με οσα περισσοτερα σημεια στιξεως χωρανε στην προταση,ασχετως αν δεν ταιριαζουν.
iCyd Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια.Σημερα επιασα να αλλαξω παστες στον επεξεργαστη και στην καρτα γραφικων και μια που το ειχαμε ξανασυζητησει εδω περα για το hdmi μου και την καρτα γραφικων που δεν συνδεοταν για να μην ανοιξω θεμα θα πω το προβλημα μου εδω, Τελικα το εκανα και μπηκε το hdmi αλλα βγηκε αλλο προβλημα,η εικονα φαινεται πιο μικρη απ την οθονη σαν ενα πιο μικρο τετραγωνο και γυρω γυρω μαυρο, Η αναλυση ειναι στο τερμα και ολα,ξερετε τι μπορει να φταει?
web_assasin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Φιλε μου αυτο το προβλημα απο το controlo center της καρτας,του ενιοτε κατασκευαστη. εγω ας πουμε πηγαινω στο amd catalyst center και βρισκω μια επιλογη που λεγεται επιλογες κλιμακωσης οθονης. κανε search γιατι δεν ειδα να τρεχει κατι αναλογο στο tray σου.
iCyd Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 κ γω απο το catalyst centrer το ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι :/
web_assasin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 δε θυμαμαι απ εξω τις επιλογες :/ θα πρεπει να πειραματιστεις εκει τριγυρω μεχρι να εμφανιστει καποιος που να το ξερει ακριβως.
iCyd Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 εχω πατησει και δοκιμασει τα παντα,δεν φευγει αυτη η μαυριλα. Θα ψαξω μπας και βρω τιποτα αλλο :/
web_assasin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 για να ξερεις,θα ειναι κατι σαν τον επιλογεα της εντασης του ηχου,θα το μετακινησεις με το ποντικι,δεν ειναι επιλογη που θα την τσεκαρεις η που θα αλλαξει με την αναλυση της οθονης.
iCyd Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Το εκανα μαν. Το βρηκα!! Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.
web_assasin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 χαιρομαι που βοηθησα αρχηγε μου,καλο βραδυ
iCyd Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ξαναγραφω εδω για να μην ανοιγω καινουργιο τοπικ μιας και θα μιλησω για το ιδιο τροφοδοτικο. Σημερα επιασα να κανω ενα καθαρισα τον υπολογιστη και να αλλαξω παστες. Εβγαλα τα παντα απο μεσα και οταν τον καθαρισα και τα ξανασυνδεσα δεν ανοιγε. Εκανα εναν ελεγχο στα καλωδια κλπ κλπ αλλα τιποτα. Ενω δειχνει οταν παιρνει ρευμα (πρασινο λαμπακι πανω στην μητρικη) δεν ανοιγε. Αλλαξα το τροφοδοτικο με ενα παλιο που ειχα και ανοιξε κατευθειαν. Καηκε και αυτο το τροφοδοτικο ?? Πως ειναι δυνατον να καηκε και αυτο ετσι απλα? Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να τσεκαρω? Υπαρχει εγγυηση βεβαια απο το πλαισιο!! Θα το παω απο δευτερα,απο κει και περα τι γινεται? Θα περιμενω κανα μηνα να παρω αλλο?
Raiko Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αν η οθονη δεν δειχνει τιποτα αλλα το pc ειναι ανοιχτο μπορει να μην εχεις συνδεσει καλα την τροφοδοσια της καρτας γραφικων,δοικμασε και με την onboard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα