iCyd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 τυχερος εισαι, εμενα μου λεει το ιδιο αλλα με -128 εχω το pc σε ενυδρείο με υγρο άζωτο τι παιζει?
hackerW32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 κατι μετρανε λαθος τα προγραμματα, μην δίνεις σημασία
iCyd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Τι να πω ! Μακαρι παιδια ξερετε πως κανουμε bios update και επισης διαβασω καμια 2ωρο τωρα,οι μισοι λενε να κανεις οι αλλοι λενε προσοχη πως θα το κανεις κλπ κλπ. Τι παιζει?
hackerW32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 παιζει οτι ετσι και κοπει το ρευμα την ωρα που γίνετε το update για χαρα. εκτός εαν η μητρική εχει fail safe/dual bios κλπ (αν και δεν ξερω εαν σε σωσουν) εαν λειτουργει μια χαρα, μην ακουμπησεις bios update. εαν όπως σε εμενα εχεις θεμα με τις ραμ, θες να παρεις μεγαλύτερο cpu, ή καποιο αλλο προβλημα, τοτε κανε. δυο φορες εχω κανει, μια σε μια μητρηκη φιλου για να παρει x4 phenom και μια σε εμενα γιατι ειχα θεμα με τις ραμ και τα clocks Version 0801 Description P7H55-M LE BIOS 0801Improve system stability. File Size 2.85 MBytesupdate 2012/10/19 Download from Global Version 0709 Description P7H55-M LE 0709 BIOSFix system may hang if press and hold one key on USB keyboard or USB mouse for a period of time File Size 2.85 MBytesupdate 2011/07/02 Download from Global Version 0706 Description P7H55-M LE BIOS 0706Enhance the compatibility with certain CPU File Size 2.85 MBytesupdate 2010/08/10 Download from Global Version 0705 Description P7H55-M LE BIOS 07051. Onboard VGA may have no display during crashfree.2. Crashfree may fail when using SATA port 5&6. File Size 2.87 MBytesupdate 2010/07/26 Download from Global Version 0701 Description P7H55-M LE 0701 BIOS1. Improve memory compatibility2. Improve system stability3. Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us File Size 2.87 MBytesupdate 2010/06/08 Download from Global Version 0601 Description P7H55-M LE 0601 BIOSFirst release Bios File Size 2.87 MBytesupdate 2010/04/29 Download from Global δες με ενα cpu-z ποια version του bios Εχεις. στην καρτελα mainboard στο πeδιο bios
pigeon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Οποιος φοβάται πάει σπίτι και κοιμάται, λένε... 1ο η Asus έχει crashfree bios. duh!... 2ο κοιτα εδώ τη διαδικασία http://www.asus.com/support/FAQ/1008279/ ( είναι η μια από τις 3 εκδοχές) 3ο τα bios updates δεν είναι μονο για CPU και RAM, απόδειξη το topic που έδειξα πριν. 4ο τα fw είναι εδώ (τελευταίο το 0801): http://www.asus.com/support/Download/1/32/2/7/R6oEda1Jsq2P67Ft/30/ 5ο δεν φαίνεται να υπάρχει συγκεκριμένο fw update που να διορθώνει το πρόβλημά σου, αλλά ποιος ξέρει με την asus... και τέλος 6ο: Μη λυσσάτε σαν να πουλάτε support και σας παίρνουν τον πελάτη, όλοι γνώμες λέμε, όλα παίζουν.. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2014 από pigeon 1
hackerW32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 εχεις το πιο παλιο δηλαδη κοτιαξε να δεις κατι, τοσα χρονια(7 απο τοτε που επιασα hardware) με του υπολογιστες εχω μαθει κατι, εαν κατι δουλευει, μην το πειραξεις εκτός εαν μπορεις να υποστεις τις συνέπειες φυσικα. δεν παναχει και 50 fail safe/crashfree λειτουργιες; αμα θελει να στην κατσει θα στην κατσει και πολυ ωραια μαλιστα. δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα περιγράφω φυσικα, κατα 99% μπορω να πω οτι θα σου παιξει μια χαρα.
iCyd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ο μονος λογος που θελω να το κανω ειναι επειδη θελω να συνδεομαι με hdmi,αν ειναι για αυτο να μην εχω pc παλι,καλυτερα vga για μια ζωη! χαχα
Demon Lord Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ο μονος λογος που θελω να το κανω ειναι επειδη θελω να συνδεομαι με hdmi,αν ειναι για αυτο να μην εχω pc παλι,καλυτερα vga για μια ζωη! χαχα DVI δεν έχεις φίλε; Είναι ίδια ποιότητα με hdmi μόνο που δε θα μεταφέρεις και ήχο (με τα κλασσικά dvi τουλάχιστον)
pigeon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 @icyd Οκ το link, είχε ένα κενό χαρακτήρα. Το καλύτερο που εχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις την κάρτα σε ένα φίλο σου να δεις οτι δουλεύει η εξοδος DVI και μετά να σκαλίσεις οτιδήποτε άλλο. Δυο δευτερόλεπτα δουλειά είναι, δεν χρειάζεται να μπεις σε windows/linux/ότι έχει, αρκεί να δώσει σήμα κατά το boot. @hackerW32, σε νιώθω.
iCyd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 οταν βρω χρονο θα την παω σε κανενα φιλαρακι να το τεσταρω,καλυτερα οντως απ το να μπλεκω με bios updates. 1
TONIDEMIS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Πολλά troll έχουνε μαζευτεί τελευταία στις ενότητες hardware και δυστυχώς άτομα που δεν είναι γνώστες του αντικειμένου μπορεί να παραπλανηθούν. ΟΝΤΩΣ ΗΜΑΡΤΟΝ LINUX + 500w FORCE+5770 ATI=ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΙΜΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ???
iCyd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια παλι,θα ρωτησω εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμα παλι.Εχει εδω και 2-3 μερες το πισι μου αμα το εχω ωρες ανοιχτο αρχιζει και κολλαει,αρκετα! Δηλαδη, πχ στα broswer που χρησιμοποιω οταν παω να ανοιξω καρτελα κολλαει και την ανοιγει μετα απο 2-3 δευτερολεπτα.Επισης οταν παιζω (λολ κυριως) φριζαρει για λιγο οθονη μερικες φορες για 1-2 δευτερολεπτα.Σκεφτομαι οτι μπορει να ειναι ραμ,πως θα το τσεκαρω?Να πω επισης οτι ο ssd μου ειναι σχεδον γεματος, 2 απο τα 40GB ειναι αδεια,αλλα δεν ξερω τι να σβησω απο κει μεσα διοτι ειναι το λογισμικο και τα updates τις καρτας γραφικων κλπ κλπ. Παιχνιδια και αλλα προγραμματα τα εχω στον μεγαλο σκληρο.Κατι τελευταιο,τελικα ο θορυβος που ακουγοταν δεν ηταν απ το τροφοδοτικο αλλα απο το φανακι στο πισω μερος του κουτιου,αλλα οπως ειναι και στην αρχη ο θορυβος ειναι απ την ωρα που θα ανοιξω το πισι και για 2-3 λεπτα,μετα σταματαει.
iCyd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Κανενας? Καμια ιδεα επι του προβληματος μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα