Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα μια χαρά. Τσέκαρε καλού κακού τους δίσκους με το hard disk sentinel μην τους άφησε κανένα κουσούρι το παλιό τροφοδοτικό. Να φτιάξεις και τα καλώδια.

Δημοσ.

Το ετρεξα. ο μεγαλος σκληρος ειναι κομπλε! Και ο ssd μου excellent λεει απλα εχει 95% health,τι παει να πει αυτο?

Παιδια να σας κανω αλλη μια ερωτηση τωρα που το θυμηθηκα.

Εχω Gpu : Ati Radeon HD 5770

και Μonitor : LG 22EA63 IPS LED 22'

Για καποιο λογο δεν μπορω να συνδεσω την οθονη μου με hdmi ή dvi αλλα μονο με vga. Oταν την συνδεω με το hdmi και dvi μου βγαζει οτι δεν υπαρχει σημα. 

Ξερετε τι μπορει να παιζει?

Δημοσ.

Πρεπει να το σβησεις πρωτα, και μετα να βαλεις το hdmi.

To εχω κανει και αυτο αλλα τιποτα. Δεν υπαρχει σημα.

Δημοσ.

εχεις βαλει τελευταιους drivers η εισαι με τους αρχαιους?

επισης μερικες οθονες πρεπει να τους ´πεις´ οτι αλλαξες input δεν το αλλαζουν αυτοματα μονες τους

Δημοσ.

Αν δεν έχει κάποιο θέμα η κάρτα, κοίτα μήπως θέλεις αναβάθμιση firmware στη motherboard.

Μολις χθες διάβαζα εδώ μέσα παρόμοιο θέμα με μια 5770 και gigabyte mobo, ψάχνω λίγο το ιστορικό μου... Το θέμα είναι αυτό: Δεν εχω εικονα μετα απο αλλαγη καρτας και αφορά κάρτα 5450 και mobo GB GA-H61M-S2PV .

Δημοσ.

εχεις βαλει τελευταιους drivers η εισαι με τους αρχαιους?

επισης μερικες οθονες πρεπει να τους ´πεις´ οτι αλλαξες input δεν το αλλαζουν αυτοματα μονες τους

ολοι οι drivers ειναι up to date. Και αυτο με την οθονη το εκανα για το "χειροκινητο" input,δεν κανει τιποτα :/

Αν δεν έχει κάποιο θέμα η κάρτα, κοίτα μήπως θέλεις αναβάθμιση firmware στη motherboard.

Μολις χθες διάβαζα εδώ μέσα παρόμοιο θέμα με μια 5770 και gigabyte mobo, ψάχνω λίγο το ιστορικό μου... Το θέμα είναι αυτό: Δεν εχω εικονα μετα απο αλλαγη καρτας και αφορά κάρτα 5450 και mobo GB GA-H61M-S2PV .

Αυτο για το bios update με εψησε να το κανω. Θα το ψαξω λιγο :)

Παιδια κατεβασε ενα προγραμματακι για να δω την μητρικη μου και μου λεει οτι ειναι στους 128 βαθμους θερμοκρασια. Τι παιζει?

Δημοσ.

Με την επεξαργαστη δεν ξερω τι παιζει. Προχθες που καθαριζα τα pc πηγα να βγαλω το ανεμηστιρακι να τον καθαρισω και δεν εβγαινε ευκολα,ενω ειχα ανοιξει ολα τα κλιπς και δεν το ζορισα και το αφησα. Παιζει να θελει και παστα! Γιατι δεν εχω αλλαξει απ τοτε που το πηρα (2010) .

Δημοσ.

θα το κανω αυτες τις μερες. Για την μητρικη ανησυχω τωρα,τι μπορει να πηγαινει στραβα! Μην μ μεινει κ αυτη στα χερια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...