iCyd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Καλημερια παιδια. Θα κανω τις δοκιμες το απογευματακι και θα επανελθω για ενημερωση Ας ελπισουμε να ειναι μονο το τροφοδοτικο. 1
Demon Lord Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Τι τι,βλακείες λέω,φίλε Aiwaa;εδώ,προσπαθώ,να βοηθήσω,τον φίλο μας,όπως και οι υπόλοιποι χρήστες,του insomnia. Να ,γνωρίζεις φίλε icyd ,πως άμα χρησιμοποιήσεις περισσότερα watt,ή λιγότερα watt,θα έχεις πρόβλημα,με την τάση σου,και το τροφωδοτικό,θα σου καεί,ποιό γρήγορα,ενώ,άμα πάρεις στα 500 watt,δεν θα σου καεί ποτέ,θα είσαι πένα. Δεν μπορεί,φίλε,Aiwaa,ένα μαγαζί,να πουλάει ένα καλό και καινούργιο πράγμα,και αν είναι ποιό φθηνό,ή ποιό ακριβώ ,και να είναι άχρηστο,σπάνια υπάρχει αστοχία υλικού,και άμα υπάρχει πρόβλημα υπάρχει και η υποστήριξη και η εγγύηση 2 χρόνια ,που μπορεί να το πάει πίσω και να το φτιάξουνε δωρεάν .Γιατί η εποχή ,είναι δύσκολη και δεν είμαστε για ακριβά πράγματα να αγοράζουμε .Καλό,είναι,αν έχει κάποιος icyd φίλο σου καινούργιο τροφοδοτικό με 500 watt ,να το δανειστείς ,και να δεις αν παίζει,και θα είσαι πένα σε όλα. Σταμάτα φίλε μου... Εκτίθεσαι! 1
hackerW32 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Τι τι,βλακείες λέω,φίλε Aiwaa;εδώ,προσπαθώ,να βοηθήσω,τον φίλο μας,όπως και οι υπόλοιποι χρήστες,του insomnia. Να ,γνωρίζεις φίλε icyd ,πως άμα χρησιμοποιήσεις περισσότερα watt,ή λιγότερα watt,θα έχεις πρόβλημα,με την τάση σου,και το τροφωδοτικό,θα σου καεί,ποιό γρήγορα,ενώ,άμα πάρεις στα 500 watt,δεν θα σου καεί ποτέ,θα είσαι πένα. Δεν μπορεί,φίλε,Aiwaa,ένα μαγαζί,να πουλάει ένα καλό και καινούργιο πράγμα,και αν είναι ποιό φθηνό,ή ποιό ακριβώ ,και να είναι άχρηστο,σπάνια υπάρχει αστοχία υλικού,και άμα υπάρχει πρόβλημα υπάρχει και η υποστήριξη και η εγγύηση 2 χρόνια ,που μπορεί να το πάει πίσω και να το φτιάξουνε δωρεάν .Γιατί η εποχή ,είναι δύσκολη και δεν είμαστε για ακριβά πράγματα να αγοράζουμε .Καλό,είναι,αν έχει κάποιος icyd φίλο σου καινούργιο τροφοδοτικό με 500 watt ,να το δανειστείς ,και να δεις αν παίζει,και θα είσαι πένα σε όλα. σορρυ για το like, νόμιζα πως διαβαζα ανέκδοτο. 14
Stefanos83b Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Παιζει πολυ high level trolling σε αυτό το thread . Για PSU δες κατι τέτοιο http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-Builder-Series-CX-430W-CP-9020046-EU-CP-9020046-EU.htm. Μην παρεις οτι να ναι γιατι θα σου καει παλι . May the FORCE be with you
maik42 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 δεν ηταν το τροφοδοτικο που εκανε μπαμ ρε φιλε. δυναμητακι σου ριξανε!!!!! ζηλευω το κουραγιο σου. ενα χρονο το ακουγες να διαμαρτυρεται και δεν το αλλαξες. παρακαλα να μην πηρε και αλλο hardware μαζι του. 3
orion1986 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 πριν λιγο διαστημα καποιος ειχε προτεινει τροφοδοτικο deer σε καποιον και επειδη του την ειπα με πολυ ηρεμο τροπο επεσε να με φαει....τετοιο πραγμα μου θυμιζει το thread . anyway κοιτα σε thermaltake 530W http://www.e-shop.gr/thermaltake-w0392re-hamburg-530w-p-PER.650961 . 1
iCyd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον παιδια απ οσο φαινεται θεμα τροφοδοτικου ηταν.Αλλα εχω ενα θεματακι, δεν εχει βισματακι για την καρτα γραφικων,μονο με μετατροπη αλλα και παλι πρεπει να παρω το βισμα απ τον ενα σκληρο αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο γιατι στο ενα βισμα εχει 4 εξοδους ενω στο αλλο 3.
Demon Lord Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να το κάνεις άφοβα φίλε μου. Γι'αυτό το λόγο υπάρχει αυτή η προέκταση. Υπάρχει και αντίστοιχο για σκληρούς δίσκους. Δε γνωρίζω γιατί έχει μόνο τρία βύσματα. Απ'όσο θυμάμαι το αντίστοιχο για σκληρούς έχει τέσσερα νομίζω. Αλλά αφού το τελικό βύσμα μπαίνει κανονικά στη gpu νομίζω πως δεν έχεις θέμα.
veteranos123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Βάλτο δεν υπάρχει πρόβλημα. Το βύσμα που λείπει είναι η γραμμή +5 volt αλλά δεν χρειάζεται για την κάρτα γραικών. Το τροφοδοτικό είναι μάπα να ξέρεις. Ελπίζω να μην το αγόρασες.
Demon Lord Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Βάλτο δεν υπάρχει πρόβλημα. Το βύσμα που λείπει είναι η γραμμή +5 volt αλλά δεν χρειάζεται για την κάρτα γραικών. Το τροφοδοτικό είναι μάπα να ξέρεις. Ελπίζω να μην το αγόρασες. Νομίζω πως είπε σε προηγούμενο ποστ ότι βρήκε άλλο, οπότε φαντάζομαι είναι μόνο για δοκιμή.
iCyd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Οχι οχι δεν το αγορασα,αφου και ο φιλος μου μου ειπε,για 1-2 μερες στο δινω,παραπανω οχι γιατι παιζει να σου μεινει στα χερια το pc. Απλα θελω να χρησιμοποιησω τον σκληρο και δεν ξερω τι θα κανω με τα βισματα! Θα το ψαξω,ετσι κ αλλιως αυριο-μεθαυριο θα παρω καινουργιο!ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ
veteranos123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μόνο ένα 4πινο έχει το τροφοδοτικό? Ο σκληρός πόσο παλιός είναι και θέλει 4πινο για τροφοδοσία? Για τροφοδοτικό τσέκαρε αυτά που σου πρότειναν παραπάνω εκτός από το force γιατί είναι χάλια.
Demon Lord Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Πάντως αν βρεις αντίστοιχο μετατροπέα για βύσματα σκληρών δίσκων μπορείς να το χρησιμοποι΄ησεις άφοβα.
iCyd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μόνο ένα 4πινο έχει το τροφοδοτικό? Ο σκληρός πόσο παλιός είναι και θέλει 4πινο για τροφοδοσία? Για τροφοδοτικό τσέκαρε αυτά που σου πρότειναν παραπάνω εκτός από το force γιατί είναι χάλια. και ο ssd και ο μεγαλος WD Green 1TB εχουν τετραπινα. 2 εχει οποτε τα θελω και τα 2.
veteranos123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Για ανέβασε φωτογραφία με τα βύσμα των σκληρών γιατί πρώτη φορά ακούω ssd με 4πινο βύσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα