Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκει που καθομουν στο pc μου,χαζευα σελιδες και λιγο χαλαρο gaming,ακουγεται εναν μπαμ και πεφτει η ασφαλεια του δωματιου και αρχισε να μυριζει καμενο. Παω σηκωνω την ασφαλεια ξαναπεφτει,παω κλεινω το διακοπτη απ το pc και η ασφαλεια μια χαρα. Παω να ανοιξω ξανα τον υπολογιστη και τιποτα,ολα νεκρα,αρχισε να τρεχει ο υδρωτας :P

Λογικα καηκε το τροφοδοτικο μου γιατι εδω και κανα χρονο οταν ανοιγα το pc μου για κανα 3 λεπτο ακουγωταν πολυ ενας θορυβος και μολις επιανε θερμοκρασια σταματουσε,απ οτι ειχα καταλαβει,ηταν του τροφοδοτικου ο θορυβος.

Εσεις τι λετε? Παιζει να καηκε τιποτα αλλο?

Επισης εχετε κανα καλο τροφοδοτικο να μου προτεινετε? Λογικα λεφτα γιατι δυσκολο καιρο διαλεξε να καει το ατιμο  :-D  

Τα specs του pc (oσο θυμαμαι γιατι ειναι και παλιο και δεν ασχοληθηκα ποτε πολυ με το συγκεκριμενο) ¨

- CPU : Intel i7 4πυρηνος

- Gpu : ATI RADEON HD 5770

-Ram : 2x2GB ddr3 (παραπανω δεν θυμαμαι)

- τροφοδοτικο ΕΙΧΑ ενα SAGA 500watt

-μητρικη δεν εχω ιδεα.

- 1TB σκληρο WD Green

-intel 40GB SSD

Επεξ/σία από iCyd
  • Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε iCyd,το μπάμ,στο δωματιό σου το άκουσες πίσω από τον υπολογιστή ή κάπου αλλού;Αμά το άκουσες,πίσω από τον υπολογιστή,και σου έριξε την ασφάλεια,τότε το τροφοδοτικό σου κάηκε.Και πρέπει να αγοράσεις,καινούργιο,πόσα watt έχεις στο τροφοδοτικό σου,για να σε βοηθήσω.Σπάνια,δεν νομίζω να έχει πρόβλημα  Cpu,η μητρική και ο σκληρός σου δίσκος   .Ο σκληρό,σου δίσκος πόσο χωριτικότητα έχει;

Ο υπολογιστής σου είναι επιτραπέζιος,ή λάπτοπ ,πόσο gb μνήμη ram έχεις; την ddr2 ή την ddr3 q,παλιός είναι ο υπολογιστή σου,ή καινούργιος;.Tι λειτουργικό σύστημα,έχεις;.

Καλό,είναι τώρα να το ανοίξεις και να το καθαρίσεις,από την σκόνη.Να το καθαρίζεις από την σκόνη ανά 6 μήνες.

Δημοσ.

Φίλε iCyd,το μπάμ,στο δωματιό σου το άκουσες πίσω από τον υπολογιστή ή κάπου αλλού;Αμά το άκουσες,πίσω από τον υπολογιστή,και σου έριξε την ασφάλεια,τότε το τροφοδοτικό σου κάηκε.Και πρέπει να αγοράσεις,καινούργιο,πόσα watt έχεις στο τροφοδοτικό σου,για να σε βοηθήσω.Σπάνια,δεν νομίζω να έχει πρόβλημα  Cpu,η μητρική και ο σκληρός σου δίσκος   .Ο σκληρό,σου δίσκος πόσο χωριτικότητα έχει;

Ο υπολογιστής σου είναι επιτραπέζιος,ή λάπτοπ ,πόσο gb μνήμη ram έχεις; την ddr2 ή την ddr3 q,παλιός είναι ο υπολογιστή σου,ή καινούργιος;.Tι λειτουργικό σύστημα,έχεις;.

Καλό,είναι τώρα να το ανοίξεις και να το καθαρίσεις,από την σκόνη.Να το καθαρίζεις από την σκόνη ανά 6 μήνες.

Διπλα μου το ακουσα,απο το pc! 

Τα specs τα γραφω πανω,στο αρχικο ποστ που εκανα. Σταθερος ειναι ο υπολογιστης,οχι λαπτοπ.

Τον ειχα παρει το 2010,ετσι πως ειναι,δν το εκανα εγω.

Το pc το καθαρισα προσφατα απο τη σκονη και μαλιστα πολυ σχολαστικα.

Υ.Γ σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση

Δημοσ.

Θα σου βρώ,ένα φθηνό τροφοδοτικό,με ισχύ 500 watt στο e shop,με 500 watt και λέγεται.

FORCE FO26XD 500W PSU

http://www.e-shop.gr/force-fo26xd-500w-psu-p-PER.641603,είναι το ποιό φθηνό,e shop ,στην Αθήνα έχει στο Περιστέρι,στο Αιγάλεω,στην Νίκαια,στου Ζωγράφου,στην Καλλιθέα,και στον Πειραιά,έχει και στην υπόλοιπη Ελλάδα eshop μαγαζιά ,εσύ που μένεις ;μένεις εκτός Αθηνών,ή μένεις στην Αθήνα;.

Άμα έχεις windows ,να βάλεις,linux,θα δεις μεγάλη διαφορά,ούτε ιούς έχει ούτε χάκερ,είναι και ποιό γρήγορο,λογισμικό από τα windows ,θα το κατεβάσεις από αυτή την ιστοσελίδα http://ubuntu-gr.org/getubuntu/download .Άμα,δεν μπορείς ,να το εγκαταστήσεις,φώναξε,κάποιο να τεχνικό,να σου το εγκαταστήσει το linux ubuntu έκδοση 12.04.

Δημοσ.

σοβαρά τωρα λες σε καποιον να βαλει οπωσδήποτε linux? τι δουλειά εχει με αυτο που ρώτησε;

-----------

ναι το πιο πιθανό ειναι να σου κάηκε το τροφοδοτικο.

πως θα ξερεις εαν καηκε και τιποτα αλλο; μονο δοκιμάζοντας. και εαν εχει μαυρίσει (duhh)

• Like 10
Δημοσ.

ubuntu δουλευω ετσι κ αλλιως για την σχολη μου. Τα windows και το συγκεκριμενο pc το εχω για gaming.

και το ubuntu πιστευω δεν βοηθαει πουθενα εκτος απο θεμα programming.

-----------

ναι το πιο πιθανό ειναι να σου κάηκε το τροφοδοτικο.

πως θα ξερεις εαν καηκε και τιποτα αλλο; μονο δοκιμάζοντας. και εαν εχει μαυρίσει (duhh)

χαχα θα κατσω να τα μυρισω ενα - ενα ολα τα παρτς. Προς το παρον θα παρω τροφοδοτικο ετσι κ αλλιως γιατι το αλλο μας αφησε :(

Δημοσ.

Να ,μην πάρεις μεταχειρισμένο τροφοδοτικό,ποιό φθηνό,γιατί μπορεί να είναι καμένο.Να πάρεις αυτό που σου έγραψα,που κάνει 24.90.Ποιό ,φθηνά δεν θα βρεις πουθενά,μόνο το eshop,είναι το ποιό φθηνό κατάσημα στην Ελλάδα.

Να σου δείξω,και την ιστοσελίδα,με τα καταστήματα που έχει το e shop ,στην Ελλάδα http://www.e-shop.gr/eshoppoints.

Φίλε,hackerW32,έγραψα,στον φίλο,μας  Icyd,να εγκαταστήσει,και linux,για να μην έχει προβλήματα με χάκερ,και ιούς,και τον συμφέρει πάρα πολύ,γιατί είναι δωρεάν ,και μπορεί να το κατεβάσει στο ίντερντετ.

Δημοσ.

Όπως,θέλεις φίλε Icyd,άμα θες ,κάνεις εγκατάσταση στα linux,αμά δεν θες στον συγκεκριμένο,υπολογιστή,μένεις με τα windows.Να σε καλά.Και καλή σου μέρα.Πιστεύω να σε βοήθησα.

Δημοσ.

περα απο το οτι δεν θα βρει πιο φτηνό σε αυτα τα watt, δεν θα βρει και psu με χειρότερο efficiency

σου προτείνω ενα corsair. το πιο βαρυ που λεει και το πλαισιο

• Like 2
Δημοσ.

wtf, eshop bot?

Μην πάρεις force psu, για το καλό της ανθρωπότητας δηλαδή.

Και μην ψωνίσεις από eshop.

Επίσης για το καλό της ανθρωπότητας.

γενικα στο θεμα pc ειμαι λιγο της αποψης οτι πληρωσεις παιρνεις. οποτε τα 25ε μαλλον μπαμ θα κανουν κ αυτα  :lol: 

αλλα γιατι οχι απ το eshop?

Δημοσ.

Ψάξε το θέμα eshop στο φόρουμ και θα καταλάβεις.

Πες πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις να σου προτείνουμε psu.

Δημοσ.

Τί βλακείες κάθεσαι και του αραδιάζεις ? force psu με 5770 ? και που κολλαει το λινουξ με αυτά που ρώτησε ? θες να αυξήσεις τα ποστ σου και αραδιάζεις ενα σωρό βλακείες. Ts πρωτού αγοράσεις οτιδήποτε σιγουρέψου οτι οντως εχει πρόβλημα.. Ενα δανεικό τροφοδοτικό δεν μπορείς να βρεις ?

• Like 5
Δημοσ.

περα απο το οτι δεν θα βρει πιο φτηνό σε αυτα τα watt, δεν θα βρει και psu με χειρότερο efficiency

σου προτείνω ενα corsair. το πιο βαρυ που λεει και το πλαισιο

και γω κατι σε corsair κοιτουσα,και λεω να παρω κατι σε πιο πολλα watt απ οτι ειχα. Αλλα δεν θελω να δωσω και 80++ ευρω.

Τί βλακείες κάθεσαι και του αραδιάζεις ? force psu με 5770 ? και που κολλαει το λινουξ με αυτά που ρώτησε ? θες να αυξήσεις τα ποστ σου και αραδιάζεις ενα σωρό βλακείες. Ts πρωτού αγοράσεις οτιδήποτε σιγουρέψει οτι οντως εχει πρόβλημα.. Ενα δανεικό τροφοδοτικό δεν μπορείς να βρεις ?

πηρα ενα φιλαρακι μου και μου ειπε οτι πρεπει να εχει ενα,αυριο θα το δοκιμασω για σιγουρια κιολας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...