zio10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 το καταλαβα γι αυτο ρωταω ποια ειναι O deesnider με κάλυψε.
adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην ενοχλεί άλλους. Από κει και πέρα όμως ας αφήσουμε τα αγνά μυαλά των παιδιών να αναπτυχθούν με τα φυσιολογικά πρότυπα. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην ενοχλεί άλλους. Από κει και πέρα όμως ας αφήσουμε τα αγνά μυαλά των παιδιών να αναπτυχθούν με τα φυσιολογικά πρότυπα. Απλό παράδειγμα: Με ενοχλούν τα posts σου, σταμάτα να postάρεις για πάντα... Ofc θα μου πεις να πά να γαμ στην καλύτερη και θα έχεις δίκιο Κατά τα άλλα η photo ταιριάζει απίστευτα στο post... 4
adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Αν καταφέρουν και κάνουν παιδί να μου το σφυριξεις 1
akpe Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Απλό παράδειγμα: Με ενοχλούν τα posts σου, σταμάτα να postάρεις για πάντα... Ofc θα μου πεις να πά να γαμ στην καλύτερη και θα έχεις δίκιο Κατά τα άλλα η photo ταιριάζει απίστευτα στο post... Well, not exactly Πάντως αυτό δεν αναιρεί την εμφάνιση της ομοφυλοφυλίας στο ζωικό βασίλειο. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως. Αν καταφέρουν και κάνουν παιδί να μου το σφυριξεις Ούτε αυτό είναι το θέμα, το ότι οι ομοφυλόφυλοι δε "μπορούν" να κάνουν παιδιά δεν αναιρεί τη... "χρησιμότητα" τους (ελλείψη καλύτερου χαρακτηρισμού) ακόμα κα ιστο δαρβινικό μοντέλο. Hint: μια (επιστημονική και όχι λαϊκή) υπόθεση είναι η συμβολή τους στο μεγάλωμα των μελών. Για το αν αυτό μπορεί να συμβάλλει ή να προκαλέσει προβλήματα στο ανθρώπινο είδος, στα παιδιά δηλαδή, έχουν ήδη αποφανθεί πιο ειδικοί από εμάς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Αν καταφέρουν και κάνουν παιδί να μου το σφυριξεις Το θέμα είναι ότι συμβαίνει στη φύση (οκ όχι το συγκεκριμένο) κι ότι δεν είναι "καπρίτσιο" του ανθρώπου... 1
akpe Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Το θέμα είναι ότι συμβαίνει στη φύση (οκ όχι το συγκεκριμένο) κι ότι δεν είναι "καπρίτσιο" του ανθρώπου... Γενικά μπορώ να σκεφτώ δεκάδες σεξουαλικές συμπεριφορές και πράξεις που -δε- συμβάλλουν στην τεκνοποίηση, αλλά αυτές περιέργως θεωρούνται "φυσιολογικές" for some reason
adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μα το θεμα δεν ειναι αν μπορει ο ενας να τον σφυραει στον αλλο Οι κατασκευασμενες ή μη φωτο γαπο ζωα για να δικαιολογησουμε ανωμαλιες της φυσης και να τις κανουμε κανονα ζωης δε μου λενε τιποτα Μιλαμε για το αν ειναι σωστο να μεγαλωνουν παιδια ατομα του ιδιου φυλλου και να καταργειται ο ρολος του αρσενικου και θηλυκου
akpe Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Γνωρίζεις την έννοια της «ανωμαλίας» στη βιολογία και την ανθρωπολογία ή απλά δεν καταλαβαίνεις πως έτσι μειώνεις τους άλλους χρησιμοποιώντας τα δικά σου πρότυπα;
adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δε θελω να μειωσω κανεναν Επειδη δεν εχω τοσες γνωσεις βιολογιας αν δε βαριεσαι μπορεις να μου πεις Με τις φτωχες μου γνωσεις θεωρω οτι το ομαλο και φυσιολογικο ειναι η ενωση αρσενικου κα θηλυκου για τη δημιουργια νεας ζωης Επισης οτι το παιδακι, λιονταρακι, γατακι,....... αναλαμβανει κατα κυριο λογο η μητερα να το θηλασει, μεγαλωσει.....
deesnider Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Κύριοι, αν θέλουμε να παίζουμε με τις λέξεις, ας το ξεκαθαρίσουμε, ώστε να προσαρμόσουμε και το ύφος τής συζήτησης. Με τον όρο «φυσιολογικό», όλοι ξέρουμε ότι αναφερόμαστε σ' αυτό που συναντάται κατά κανόνα στη φύση, σ' αυτό που επικρατεί αριθμητικά ως κατάσταση και όχι στο κατ' εξαίρεση. Επίσης όλοι ξέρουμε - ελπίζω... - ότι ο κανόνας στη φύση, είναι το ζευγάρωμα μεταξύ αρσενικού και θηλυκού και εν συνεχεία η δημιουργία απογόνων. Έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ μέσα, το ότι υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις σεξουαλικής συνεύρεσης μεταξύ ατόμων τού ίδιου φύλου, στο ζωικό βασίλειο...χάρηκα πολύ! Δεν είναι όμως ο κανόνας. Στα τελευταία post δε, μιλάμε για υιοθεσία, όχι για σεξουαλικό προσανατολισμό. Εκτός κι αν είναι τόσες πολλές και οι περιπτώσεις στο ζωικό βασίλειο, όπου άτομα τού ίδιου φύλου, ζουν και λειτουργούν ως γονείς ενός παιδιού και μού έχει διαφύγει. Με δυο λόγια, το ένα είναι βούρτσα και το άλλο, ξέρετε τι. Καμία σχέση μεταξύ τους... 6
akpe Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Adi δεν είναι ανάγκη να σου πω εγώ, το διαδίκτυο το έχεις εύκαιρο Μια προτροπή μόνο: με τη δημιουργία νέας ζωής μάλλον αναφέρεσαι σφαιρικά στην ανάγκη της εξέλιξης και της διαιώνισης του είδους, σωστά; Αυτές οι έννοιες δεν καλύπτουν το άτομο αλλά το σύνολο. Δες για παράδειγμα πολλά είδη ζώων στα οποία δεν μπήγουν όλα τα αρσενικά, ενώ while you're at it κάνε μια αναζήτηση για την έννοια kin selection.Επίσης εννοείται πως η σεξουαλική πράξη σε εμάς και σε κάποια είδη ακόμα δεν αποσκοπεί μόνο στην αναπαραγωγή και συνδέεται άμεσα με το συναίσθημα. Dee ο ορισμός του φυσιολογικού στο θέμα για το οποίο συζητάμε είναι «αυτό που συναντάται στη φύση». Όχι «στη πλειονότητα». Δεν υπάρχει κάποια «σταθερά» στη φύση όσον αφορά την αναπαραγωγή. Όχι με την έννοια ότι το μεν είναι κανόνας και το άλλο εξαίρεση, αφού δεν μιλάμε για το ίδιο ακριβώς είδος για να μπορούμε να θέσουμε κανόνες. Παρθενογένεση, ερμαφροδιτισμός, σχάση, η σεξουαλική και η αγενής αναπαραγωγή γενικά συναντάται ταυτόχρονα και σε πολλές μορφές.Και πιο ειδικά, να στο πω αλλιώς, οι αριστερόχειρες είναι μειονότητα συγκριτικά, να τους λέμε και αυτούς ανώμαλους; Από την άλλη, μιας και μίλησες για ομοφυλόφυλα είδη που λειτουργούν ως γονείς, nailed it (στο περίπου). 1
Lanike71 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Dee ο ορισμός του φυσιολογικού στο θέμα για το οποίο συζητάμε είναι «αυτό που συναντάται στη φύση». Όχι «στη πλειονότητα». Δεν υπάρχει κάποια «σταθερά» στη φύση όσον αφορά την αναπαραγωγή. Όχι με την έννοια ότι το μεν είναι κανόνας και το άλλο εξαίρεση, αφού δεν μιλάμε για το ίδιο ακριβώς είδος για να μπορούμε να θέσουμε κανόνες. Παρθενογένεση, ερμαφροδιτισμός, σχάση, η σεξουαλική και η αγενής αναπαραγωγή γενικά συναντάται ταυτόχρονα και σε πολλές μορφές. Αν η φύση ήθελε να γίνονται γονείς ομοφυλόφιλα άτομα, θα έδινε τη φυσική επιλογή από μόνη της...Και όχι να το κάνουμε λάστιχο εμείς επειδή έτσι μας βολεύει.
akpe Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Για ποιά «φυσική επιλογή» μιλάμε; Γιατί τελευταία φορά που το άκουσα αυτό ήταν σε κουβέντα για τη δημιουργία. Άλλο η τεκνοποίηση και άλλο η φροντίδα btw.Όσο για τα λάστιχα και λοιπά passive-aggressive χαριτωμένα, ναι σίγουρα, οι επιστήμη και τα πορίσματα της είναι θέμα... βολής.
Lanike71 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Για ποιά «φυσική επιλογή» μιλάμε; Γιατί τελευταία φορά που το άκουσα αυτό ήταν σε κουβέντα για τη δημιουργία. Άλλο η τεκνοποίηση και άλλο η φροντίδα btw.Όσο για τα λάστιχα και λοιπά passive-aggressive χαριτωμένα, ναι σίγουρα, οι επιστήμη και τα πορίσματα της είναι θέμα... βολής. Έγραψα επιλογή αλλά εννοώ δυνατότητα. Έγραψα επιλογή όμως, διότι θα μπορούσες ως άνθρωπος να έχεις τη δυνατότητα αλλά να μην επιλέξεις να κάνεις κάτι. Πιστεύω με αντιλαμβάνεσαι. Αν εννοείς φροντίδα γεμίζω ένα πιάτο φαγητό και ανάβω το καλοριφέρ μην κρυώσει το παιδί, πάσο από εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις