katergaris79 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Γίνεται αυτό εδώ και δεκαετίες; Δεν το ήξερα! Φαντάσου ότι στην Καλιφόρνια gay ζευγάρια υιοθετούν παιδιά από το 1979 και μετά! 1
adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Φαντάσου ότι στην Καλιφόρνια gay ζευγάρια υιοθετούν παιδιά από το 1979 και μετά! Αυτό σημαίνει απαραίτητα ότι είναι καλό? Γιατί στις ΗΠΑ βλέπουμε και πολλά άλλα να γίνονται που δε γίνονται αλλού.
iordanis77 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Αυτό σημαίνει απαραίτητα ότι είναι καλό? Θα προτιμουσες ενα ορφανο να υιοθετηθει απο gay γονεις ή να παραμεινει στο ιδρυμα? Γιατί στις ΗΠΑ βλέπουμε και πολλά άλλα να γίνονται που δε γίνονται αλλού. Και στο Ελαντα επισης. Εγώ που είμαι 100% straight δηλαδή ανήκω σε μειονότητα; Ο 95% straight πως νοειται?
adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Θα προτιμουσες ενα ορφανο να υιοθετηθει απο gay γονεις ή να παραμεινει στο ιδρυμα? Αν οχι σε εκατομμυρια κανονικα αδρογυνα (και ελεγμενα καταλληλα για γονεις) που ηδη υπαρχουν, σε ενα σωστο ιδρυμα 1
katergaris79 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Αυτό σημαίνει απαραίτητα ότι είναι καλό? Γιατί στις ΗΠΑ βλέπουμε και πολλά άλλα να γίνονται που δε γίνονται αλλού. Εξαρτάται πώς εννοείς το καλό. Νομίζω πως με το ποστ σου περί ιδρύματος το δικό σου "καλό" με το δικό μου απέχουν παρασάγγας. Για την ιστορία πάντως δεν το ανέφερα ως "καλό" ή "κακό", ανέφερα ότι συμβαίνει σε πολλά σημεία του πλανήτη εδώ και πολλά πολλά χρόνια.
SlickNick Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ο 95% straight πως νοειται? Ώπου "100%" βάλε τη λέξη "εντελώς"...
testtesttest Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 καλα μην εισαι και τοσο απολυτος βρε παιδι μου!
zio10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Θα προτιμουσες ενα ορφανο να υιοθετηθει απο gay γονεις ή να παραμεινει στο ιδρυμα? Τόσα ετερόφυλα ζευγάρια θέλουν να υιοθετήσουν!.
testtesttest Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 και πολλα ακομα ομοφυλα. Η διαφορα τους;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Τόσα ετερόφυλα ζευγάρια θέλουν να υιοθετήσουν!. Και πάλι μένουν αρκετά...
zio10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 και πολλα ακομα ομοφυλα. Η διαφορα τους; Για μένα υπάρχει διαφορά. Και πάλι μένουν αρκετά... Αν απλουστεύσουν λίγο τις διαδικασίες ίσως δεν μένουν.
testtesttest Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Για μένα υπάρχει διαφορά. το καταλαβα γι αυτο ρωταω ποια ειναι
deesnider Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 και πολλα ακομα ομοφυλα. Η διαφορα τους; Το γεγονός ότι, στην περίπτωση τού ομόφυλου ζευγαριού, στερείται από το παιδί η δυνατότητα να βιώσει την έννοια «μητέρα» και «πατέρας». Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να αντιτίθεται κάποιος στην ιδέα. Το πρόβλημα στο σκεπτικό κάποιων, ξέρεις ποιο είναι; Το ότι συμπεριλαμβάνουν τη δυνατότητα υιοθεσίας, μεταξύ των ίσων δικαιωμάτων, τα οποία σαφώς πρέπει να απολαμβάνουν όλα τα ζευγάρια, είτε ετερόφυλα, είτε ομόφυλα, ενώ δεν υφίσταται καν θέμα συζήτησης περί δικαιωμάτων των θετών γονέων, αλλά τού παιδιού. Ας μην κάνουμε αχταρμά τα κληρονομικά και τα φορολογικά, με την υιοθεσία (ή, ας τα κάνουμε αν τη βρίσκουμε έτσι, αλλά τουλάχιστον να διακρίνουμε τις διαφορές μεταξύ μιας φορολογικής δήλωσης, ή μιας διαθήκης και ενός παιδιού). 8
Lanike71 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Εγώ θα πω ότι όσο σωστό και να είναι ένα gay ζευγάρι, δε μπορεί να μεταδώσει το πρότυπο του άνδρα ή γυναίκας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις