Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η πορνοστάρ έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Χ εταιρία, και κάνει ότι της λένε.

Εννοειται. Αλλα πρεπει να αποδωσει και καλα, για να τη προτιμα ο κοσμος.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολοι σχεδον οι ανθρωποι ειμαστε αμφσεξουαλικοι.

Ο ανθρωπος ειναι ον αμφισεξουαλικο απο την φυση του.

Πως προέκυψε αυτό τώρα;

• Like 3
Δημοσ.

πολυ καλη κινηση. ειναι σημαντικο τα παιδια να καταλαβαινουν απο μικρα οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι και δεν μπαινουν σε καλουπια. Αλλιως κινδυνευουν 30 χρονια μετα να γραφουν στα φορουμ οτι ενας ανθρωπος ειναι "μαμα" επειδη βαφει τα νυχια του.

• Like 5
Δημοσ.

πολυ καλη κινηση. ειναι σημαντικο τα παιδια να καταλαβαινουν απο μικρα οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι και δεν μπαινουν σε καλουπια. Αλλιως κινδυνευουν 30 χρονια μετα να γραφουν στα φορουμ οτι ενας ανθρωπος ειναι "μαμα" επειδη βαφει τα νυχια του.

Από τα πιο εύστοχα σχόλια που έχω διαβάσει στο insomnia εδώ και τόσα χρόνια!

Δημοσ.

Τι πιο ωραίο και φυσιολογικό να μαθαίνουν τα νήπια ότι μπορεί να έχουν 2 άτομα του ιδίου φύλλου για γονείς. Τώρα πως θα γίνεται αυτό άγνωστο.

Δημοσ.

Τι πιο ωραίο και φυσιολογικό να μαθαίνουν τα νήπια ότι μπορεί να έχουν 2 άτομα του ιδίου φύλλου για γονείς. Τώρα πως θα γίνεται αυτό άγνωστο.

Λοιπόν μπορεί να σε εκπλήξει αυτό αλλά νομίζω πως έχω χρέος να σε ενημερώσω. Δε ΘΑ γίνεται αυτό, γίνεται ήδη εδώ και πολλές δεκαετίες σε πολλά μέρη του κόσμου. Άτυπα ακόμα και στην Ελλάδα.

Απίστευτο;  :shock:

Δημοσ.

Λοιπόν μπορεί να σε εκπλήξει αυτό αλλά νομίζω πως έχω χρέος να σε ενημερώσω. Δε ΘΑ γίνεται αυτό, γίνεται ήδη εδώ και πολλές δεκαετίες σε πολλά μέρη του κόσμου. Άτυπα ακόμα και στην Ελλάδα.

Καθολου

Λυπαμαι αλλα εχω το δικαιωμα να μη με βρισκει συμφωνο

υιοθεσια, παρενθετος γονεας. Με τον ιδιο τροπο που τεκνοποιουν μονογονεικές ή οικογενειες με προβληματα γονιμοτητας.

Ναι ειναι λυση για καποιες προβληματικες καταστασεις που παλι δε με βρισκουν συμφωνο

Δημοσ.

Καθολου

Λυπαμαι αλλα εχω το δικαιωμα να μη με βρισκει συμφωνο

Ναι ειναι λυση για καποιες προβληματικες καταστασεις που παλι δε με βρισκουν συμφωνο

Εγώ απλά σου απάντησα σε σχέση με το " Τώρα πως θα γίνεται αυτό άγνωστο."

Γίνεται εδώ και χρόνια και είναι γνωστό το πώς. Τώρα αν σε βρίσκει σύμφωνο ή όχι...  :-D  :X

Δημοσ.

Εγώ που είμαι 100% straight δηλαδή ανήκω σε μειονότητα; 

Δημοσ.

Όλοι σχεδόν οι άνθρωποι έχουμε αμφισεξουαλικες τάσεις*

Δημοσ.

Γίνεται αυτό εδώ και δεκαετίες; Δεν το ήξερα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...