iordanis77 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 η πορνοστάρ έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Χ εταιρία, και κάνει ότι της λένε. Εννοειται. Αλλα πρεπει να αποδωσει και καλα, για να τη προτιμα ο κοσμος.
zio10 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Ολοι σχεδον οι ανθρωποι ειμαστε αμφσεξουαλικοι. Ο ανθρωπος ειναι ον αμφισεξουαλικο απο την φυση του. Πως προέκυψε αυτό τώρα; 3
iordanis77 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Πως προέκυψε αυτό τώρα; Συνηθως κανεις φανταζεται οτι τον βολευει 1
adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 πως το βλεπετε αυτο για την εκπαιδευση των νηπιων ? http://www.triklopodia.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%89%CE%B8%CE%B5/#sthash.kKKS5vyA.FVTmuRaa.gbpl&st_refDomain=www.facebook.com&st_refQuery= Εδω ο "μπαμπας ? μαμα?" με τα ωραια νυχια https://youtu.be/uW6s2C_xVa8?t=23
testtesttest Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 πολυ καλη κινηση. ειναι σημαντικο τα παιδια να καταλαβαινουν απο μικρα οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι και δεν μπαινουν σε καλουπια. Αλλιως κινδυνευουν 30 χρονια μετα να γραφουν στα φορουμ οτι ενας ανθρωπος ειναι "μαμα" επειδη βαφει τα νυχια του. 5
katergaris79 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 πολυ καλη κινηση. ειναι σημαντικο τα παιδια να καταλαβαινουν απο μικρα οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι και δεν μπαινουν σε καλουπια. Αλλιως κινδυνευουν 30 χρονια μετα να γραφουν στα φορουμ οτι ενας ανθρωπος ειναι "μαμα" επειδη βαφει τα νυχια του. Από τα πιο εύστοχα σχόλια που έχω διαβάσει στο insomnia εδώ και τόσα χρόνια!
adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Τι πιο ωραίο και φυσιολογικό να μαθαίνουν τα νήπια ότι μπορεί να έχουν 2 άτομα του ιδίου φύλλου για γονείς. Τώρα πως θα γίνεται αυτό άγνωστο.
testtesttest Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 υιοθεσια, παρενθετος γονεας. Με τον ιδιο τροπο που τεκνοποιουν μονογονεικές ή οικογενειες με προβληματα γονιμοτητας.
katergaris79 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Τι πιο ωραίο και φυσιολογικό να μαθαίνουν τα νήπια ότι μπορεί να έχουν 2 άτομα του ιδίου φύλλου για γονείς. Τώρα πως θα γίνεται αυτό άγνωστο. Λοιπόν μπορεί να σε εκπλήξει αυτό αλλά νομίζω πως έχω χρέος να σε ενημερώσω. Δε ΘΑ γίνεται αυτό, γίνεται ήδη εδώ και πολλές δεκαετίες σε πολλά μέρη του κόσμου. Άτυπα ακόμα και στην Ελλάδα. Απίστευτο;
adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Λοιπόν μπορεί να σε εκπλήξει αυτό αλλά νομίζω πως έχω χρέος να σε ενημερώσω. Δε ΘΑ γίνεται αυτό, γίνεται ήδη εδώ και πολλές δεκαετίες σε πολλά μέρη του κόσμου. Άτυπα ακόμα και στην Ελλάδα. Απίστευτο; Καθολου Λυπαμαι αλλα εχω το δικαιωμα να μη με βρισκει συμφωνο υιοθεσια, παρενθετος γονεας. Με τον ιδιο τροπο που τεκνοποιουν μονογονεικές ή οικογενειες με προβληματα γονιμοτητας. Ναι ειναι λυση για καποιες προβληματικες καταστασεις που παλι δε με βρισκουν συμφωνο
katergaris79 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καθολου Λυπαμαι αλλα εχω το δικαιωμα να μη με βρισκει συμφωνο Ναι ειναι λυση για καποιες προβληματικες καταστασεις που παλι δε με βρισκουν συμφωνο Εγώ απλά σου απάντησα σε σχέση με το " Τώρα πως θα γίνεται αυτό άγνωστο." Γίνεται εδώ και χρόνια και είναι γνωστό το πώς. Τώρα αν σε βρίσκει σύμφωνο ή όχι...
SlickNick Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ολοι σχεδον οι ανθρωποι ειμαστε αμφσεξουαλικοι. Εγώ που είμαι 100% straight δηλαδή ανήκω σε μειονότητα;
AlexHello Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ολοι σχεδον οι ανθρωποι ειμαστε αμφσεξουαλικοι. Όλοι σχεδόν οι άνθρωποι έχουμε αμφισεξουαλικες τάσεις*
zio10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Λοιπόν μπορεί να σε εκπλήξει αυτό αλλά νομίζω πως έχω χρέος να σε ενημερώσω. Δε ΘΑ γίνεται αυτό, γίνεται ήδη εδώ και πολλές δεκαετίες σε πολλά μέρη του κόσμου. Άτυπα ακόμα και στην Ελλάδα. Απίστευτο; Γίνεται αυτό εδώ και δεκαετίες; Δεν το ήξερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις