Anorymous Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 ναι μωρε παν απ το κακ στο χειροτερο. εχω ξεγραψει τη Ρωσια απ το χαρτη, στο μυαλο μου εξ ισου τρελ κατασταση με Κορεα. δεν ξερω αν ειπα κατι μη πολιτικα ορθο, δε μπορω να συγκροτησω σκεψη αυτή τη στιγμη. θλίβομαι πολύ με την κατασταση. ναι με την διαφορα οτι την κορεα την εχουν απομονωση ενω η ρωσια με τον πουτιν εχει τεραστια επιδραση σε οτι συμβαινει στον πλανητη
alxlightning Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 ναι με την διαφορα οτι την κορεα την εχουν απομονωση ενω η ρωσια με τον πουτιν εχει τεραστια επιδραση σε οτι συμβαινει στον πλανητη θλιβερο το ότι εχουν εξουσια τέτοιοι ανθρωποι.
Anorymous Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 θλιβερο το ότι εχουν εξουσια τέτοιοι ανθρωποι. δυστηχως ζουμε σε ενα καπιταλιστικο κοσμο οποτε money rules
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 δυστηχως ζουμε σε ενα καπιταλιστικο κοσμο οποτε money rules Δε νομίζω ότι έχει σχέση αυτό με τη συγκεκριμένη είδηση.
Anorymous Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δε νομίζω ότι έχει σχέση αυτό με τη συγκεκριμένη είδηση. φυσικα και εχει αν οι αλλες χωρες δεν ειχαν οικονομικα συμφεροντα απο την ρωσια θα την καταδικαζαν για καταπατηση ανθρωπινων δικαιωματων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 θα την καταδικαζαν για καταπατηση ανθρωπινων δικαιωματων κι αυτό θα την ανάγκαζε να κάνει κάτι? lol
iordanis77 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 δεν ξερω αν το μαθατε αλλα στην ρωσια πανε για ποινηκοποιηση των γκει. Αυτη η ειδηση ειναι τοσο αληθινη οσο και και η νομιμοποιηση κομματος παιδοφιλων στην Ολλανδια.
Anorymous Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 κι αυτό θα την ανάγκαζε να κάνει κάτι? lol αν μπορουσαν να της επιβαλλουν βαρια μετρα τοτε ισως να ηταν πιο διαλλακτική
alxlightning Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αυτη η ειδηση ειναι τοσο αληθινη οσο και και η νομιμοποιηση κομματος παιδοφιλων στην Ολλανδια. συζητήσεις γινονται για οτιδήποτε προσβαλλει το ιντεγκριτι της ετεροκανονικης πατριαρχικης οικογενειας. θεμα ερμηνείας είναι τωρα. και εγω στη Ρωσια δε θα ρισκαρα πραγματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 αν μπορουσαν να της επιβαλλουν βαρια μετρα τοτε ισως να ηταν πιο διαλλακτική αναρωτιέμαι κάποιες φορές σε ποιον κόσμο ζεις
alxlightning Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 φυσικα και εχει αν οι αλλες χωρες δεν ειχαν οικονομικα συμφεροντα απο την ρωσια θα την καταδικαζαν για καταπατηση ανθρωπινων δικαιωμάτων κι αυτό θα την ανάγκαζε να κάνει κάτι? lol αν μπορουσαν να της επιβαλλουν βαρια μετρα τοτε ισως να ηταν πιο διαλλακτική Για να κανουμε μια πιο ουσιαστικη συνοψη του τι παιζει, ένα από τα βασικα προβληματα του ΟΗΕ είναι οτι δεν εχει καποια ουσιαστικη δικαιοδοσια. Μπορει να καταδικασει, μπορει καποιες φορες να επιβαλλει και προστιμα (που αν δεν τα πληρωσει η χωρα, κλαιν, τι θα της κανουν?), και μπορει το συμβουλιο ασφαλιας να παρει αποφασεις. Τα μονιμα μελη εχουν δικαίωμα βετο, τα μονιμα μελη είναι στο απυροβλητο, όπως και τα συμφεροντα τους. Οποτε, γενικα, ένα μεγαλο δουλεμα.
adi32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Τι εγινε ? Κι ο Αποστολης ο αντρακλας το γυαλιζει το πομολο ? http://www.protothema.gr/life-style/article/556237/apostolos-gletsos-eho-paei-me-adra-/
Lanike71 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αυτη η ειδηση ειναι τοσο αληθινη οσο και και η νομιμοποιηση κομματος παιδοφιλων στην Ολλανδια. Κίνηση υπήρξε, απλά δεν έγινε ποτέ νόμιμη. Και μόνο αυτό, αρκεί για το πώς σκέπτονται κάποιοι.Βέβαια δεν έχει καμία σχέση με τους ομοφυλόφιλους αυτό.
ktiniatros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/chelsea/h-tselsi-idruei-sundesmo-omofylofilwn.3924926.html
Anorymous Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 αναρωτιέμαι κάποιες φορές σε ποιον κόσμο ζεις μερικες φορες και εγω Τι εγινε ? Κι ο Αποστολης ο αντρακλας το γυαλιζει το πομολο ? http://www.protothema.gr/life-style/article/556237/apostolos-gletsos-eho-paei-me-adra-/ Νομιζω θελει να πει οτι τον εχει δοσει και οχι τον εχει παρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις