Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι μωρε παν απ το κακ στο χειροτερο. εχω ξεγραψει τη Ρωσια απ το χαρτη, στο μυαλο μου εξ ισου τρελ κατασταση με Κορεα.

δεν ξερω αν ειπα κατι μη πολιτικα ορθο, δε μπορω να συγκροτησω σκεψη αυτή τη στιγμη. θλίβομαι πολύ με την κατασταση.

ναι με την διαφορα οτι την κορεα την εχουν απομονωση ενω η ρωσια με τον πουτιν εχει τεραστια επιδραση σε οτι συμβαινει στον πλανητη 

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι με την διαφορα οτι την κορεα την εχουν απομονωση ενω η ρωσια με τον πουτιν εχει τεραστια επιδραση σε οτι συμβαινει στον πλανητη 

θλιβερο το ότι εχουν εξουσια τέτοιοι ανθρωποι.

Δημοσ.

δυστηχως ζουμε σε ενα καπιταλιστικο κοσμο οποτε money rules

Δε νομίζω ότι έχει σχέση αυτό με τη συγκεκριμένη είδηση.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι έχει σχέση αυτό με τη συγκεκριμένη είδηση.

φυσικα και εχει αν οι αλλες χωρες δεν ειχαν οικονομικα συμφεροντα απο την ρωσια θα την καταδικαζαν για καταπατηση ανθρωπινων δικαιωματων

• Super Moderators
Δημοσ.

θα την καταδικαζαν για καταπατηση ανθρωπινων δικαιωματων

κι αυτό θα την ανάγκαζε να κάνει κάτι? lol :P

Δημοσ.

δεν ξερω αν το μαθατε αλλα στην ρωσια πανε για ποινηκοποιηση των γκει.

Αυτη η ειδηση ειναι τοσο αληθινη οσο και και η νομιμοποιηση κομματος παιδοφιλων στην Ολλανδια.

Δημοσ.

Αυτη η ειδηση ειναι τοσο αληθινη οσο και και η νομιμοποιηση κομματος παιδοφιλων στην Ολλανδια.

συζητήσεις γινονται για οτιδήποτε προσβαλλει το ιντεγκριτι της ετεροκανονικης πατριαρχικης οικογενειας. θεμα ερμηνείας είναι τωρα. και εγω στη Ρωσια δε θα ρισκαρα πραγματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν μπορουσαν να της επιβαλλουν βαρια μετρα τοτε ισως να ηταν πιο διαλλακτική

αναρωτιέμαι κάποιες φορές σε ποιον κόσμο ζεις :P

Δημοσ.

φυσικα και εχει αν οι αλλες χωρες δεν ειχαν οικονομικα συμφεροντα απο την ρωσια θα την καταδικαζαν για καταπατηση ανθρωπινων δικαιωμάτων

κι αυτό θα την ανάγκαζε να κάνει κάτι? lol :P

αν μπορουσαν να της επιβαλλουν βαρια μετρα τοτε ισως να ηταν πιο διαλλακτική 

Για να κανουμε μια πιο ουσιαστικη συνοψη του τι παιζει, ένα από τα βασικα προβληματα του ΟΗΕ είναι οτι δεν εχει καποια ουσιαστικη δικαιοδοσια. Μπορει να καταδικασει, μπορει καποιες φορες να επιβαλλει και προστιμα (που αν δεν τα πληρωσει η χωρα, κλαιν, τι θα της κανουν?), και μπορει το συμβουλιο ασφαλιας να παρει αποφασεις. Τα μονιμα μελη εχουν δικαίωμα βετο, τα μονιμα μελη είναι στο απυροβλητο, όπως και τα συμφεροντα τους.

Οποτε, γενικα, ένα μεγαλο δουλεμα.

Δημοσ.

Κίνηση υπήρξε, απλά δεν έγινε ποτέ νόμιμη.

Και μόνο αυτό, αρκεί για το πώς σκέπτονται κάποιοι.Βέβαια δεν έχει καμία σχέση με τους ομοφυλόφιλους αυτό.

Δημοσ.

αναρωτιέμαι κάποιες φορές σε ποιον κόσμο ζεις :P

μερικες φορες και εγω :P

Τι εγινε ? Κι ο Αποστολης ο αντρακλας το γυαλιζει το πομολο ?

http://www.protothema.gr/life-style/article/556237/apostolos-gletsos-eho-paei-me-adra-/

Νομιζω θελει να πει οτι τον εχει δοσει και οχι τον εχει παρει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...