zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ερώτηση κρίσεως: Αν η γυναίκα είναι άνδρας(ντύνεται, συμπεριφέρεται μοιάζει etc με άνδρα), αλλά ακόμα δεν έχει προβεί σε εγχείρηση, άρα έχει γυναικεία όργανα, είναι ζευγάρι με άνδρα ο οποίος ντύνεται etc σαν γυναίκα αλλά και αυτός έχει ανδρικά όργανα τότε το ζευγάρι είναι ομόφυλο ή ετερόφυλο; Ας υποθέσουμε ότι η γυναίκα (ο άνδρας δηλαδή) προσθέσει ανδρικό όργανο και για ένα διάστημα έχουν και οι δύο ανδρικά όργανα είναι ομόφυλο; Μετά αν και ο άλλος κάνει την εγχείρηση είναι πάλι ετερόφυλο; Τι γίνεται εκεί αυτό το έχει προβλέψει ο νόμος; Αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να αλλάξουν ρόλους (και κατα συνέπεια γεννητικά όργανα τότε τι γίνεται) Τέλος αν κάποιος τα έχει και τα 2 τι θεωρείται το ζευγάρι; Αρα αυτό που λές ότι ο μόνος λόγος που δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η κτηνοβασία είναι επειδή τα ζώα δεν έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα. Μια χαρά...κατα συνέπεια αυτό ισχύει και με τα ανήλικα. Αυτά θα είναι τα λεγόμενα παραθυράκια μάλλον
philos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ερώτηση κρίσεως: Αν η γυναίκα είναι άνδρας(ντύνεται, συμπεριφέρεται μοιάζει etc με άνδρα), αλλά ακόμα δεν έχει προβεί σε εγχείρηση, άρα έχει γυναικεία όργανα, είναι ζευγάρι με άνδρα ο οποίος ντύνεται etc σαν γυναίκα αλλά και αυτός έχει ανδρικά όργανα τότε το ζευγάρι είναι ομόφυλο ή ετερόφυλο; Ας υποθέσουμε ότι η γυναίκα (ο άνδρας δηλαδή) προσθέσει ανδρικό όργανο και για ένα διάστημα έχουν και οι δύο ανδρικά όργανα είναι ομόφυλο; Μετά αν και ο άλλος κάνει την εγχείρηση είναι πάλι ετερόφυλο; Τι γίνεται εκεί αυτό το έχει προβλέψει ο νόμος; Αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να αλλάξουν ρόλους (και κατα συνέπεια γεννητικά όργανα τότε τι γίνεται) Τέλος αν κάποιος τα έχει και τα 2 τι θεωρείται το ζευγάρι; Δεν χρειάζεται να το κουράζεις τόσο. Η απάντηση είναι απλή: το φύλο αναγνωρίζεται από τη νομοθεσία, όπως έχει καταχωριθεί το άτομο στο ληξιαρχείο. Το πως συμπεριφέρεται ή το πως ντύνεται προφανώς και δεν θα έχει σχέση. Όπως δεν έχει σχέση με το πως αναγνωρίζει η νομοθεσία κι έναν άντρα straight, cross dresser. Σχετικά με το τι έχει κάνει με τα όργανά του, νομίζω ότι αλλάζει το φύλο τότε και στα έγγραφα.
AtiX Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ερώτηση κρίσεως: Αν η γυναίκα είναι άνδρας(ντύνεται, συμπεριφέρεται μοιάζει etc με άνδρα), αλλά ακόμα δεν έχει προβεί σε εγχείρηση, άρα έχει γυναικεία όργανα, είναι ζευγάρι με άνδρα ο οποίος ντύνεται etc σαν γυναίκα αλλά και αυτός έχει ανδρικά όργανα τότε το ζευγάρι είναι ομόφυλο ή ετερόφυλο; Ας υποθέσουμε ότι η γυναίκα (ο άνδρας δηλαδή) προσθέσει ανδρικό όργανο και για ένα διάστημα έχουν και οι δύο ανδρικά όργανα είναι ομόφυλο; Μετά αν και ο άλλος κάνει την εγχείρηση είναι πάλι ετερόφυλο; Τι γίνεται εκεί αυτό το έχει προβλέψει ο νόμος; Αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να αλλάξουν ρόλους (και κατα συνέπεια γεννητικά όργανα τότε τι γίνεται) Τέλος αν κάποιος τα έχει και τα 2 τι θεωρείται το ζευγάρι; Αρα αυτό που λές ότι ο μόνος λόγος που δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η κτηνοβασία είναι επειδή τα ζώα δεν έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα. Μια χαρά...κατα συνέπεια αυτό ισχύει και με τα ανήλικα. Άσε φίλος, εχθές αποφάσισα να κάνω πατάτες τηγανίτες με αυγά μάτια... Ξεκινάω και με το που καθαρίζω τις πατάτες σκέφτηκα να τις κάνω τσιπς, επειδή όμως μου αρέσει η ρίγανη, αλλάζω γνώμη και τις κόβω ροδέλες. Τότε συνειδητοποιώ ότι τα αυγά μάτια τα θέλω μελάτα και με μπόλικο βούτυρο, λιωμένο πάνω από το τριμμένο τυρί αρα οι πατάτες είναι καλύτερα να είναι κομμένες κλασσικά... Έλα όμως που δεν είχα τυρί στο ψυγείο, οπότε αναγκάστηκα να πάω στο super market να αγοράσω, φτάνοντας στα ψυγεία θυμήθηκα και το μπέικον που το λατρεύω και είπα να πάρω καμιά δεκαριά φέτες. Γυρίζοντας στο σπίτι κάτι δεν μου κόλλαγε, πολύ μπελαλίδικο όλο αυτό... Κόψε και τηγάνισε τις πατάτες, ψήσε το μπέικον, πέτα το λάδι, βάλε το βούτυρο, τηγάνισε τα αυγά μελάτα... Πολύ δουλειά, λίγος πλέον χρόνος, βάλε και το πλύσιμο άσε καλύτερα θα τα κάνω ομελέτα! Ευτυχισμένος για το μενού ανοίγω την πόρτα και τι βλέπω, τον έτσι να έχει αγοράσει από έξω κινέζικο... ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΗΗΗΗΗΗΗ ΥΓ Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις... αλλά η υπερανάλυση εκτός από κουραστική το πιο πιθανόν είναι να σε οδηγήσει αλλού και να χάσεις το point (ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ)!!!!
rista Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Άσε φίλος, εχθές αποφάσισα να κάνω πατάτες τηγανίτες με αυγά μάτια... Ξεκινάω και με το που καθαρίζω τις πατάτες σκέφτηκα να τις κάνω τσιπς, επειδή όμως μου αρέσει η ρίγανη, αλλάζω γνώμη και τις κόβω ροδέλες. Τότε συνειδητοποιώ ότι τα αυγά μάτια τα θέλω μελάτα και με μπόλικο βούτυρο, λιωμένο πάνω από το τριμμένο τυρί αρα οι πατάτες είναι καλύτερα να είναι κομμένες κλασσικά... Έλα όμως που δεν είχα τυρί στο ψυγείο, οπότε αναγκάστηκα να πάω στο super market να αγοράσω, φτάνοντας στα ψυγεία θυμήθηκα και το μπέικον που το λατρεύω και είπα να πάρω καμιά δεκαριά φέτες. Γυρίζοντας στο σπίτι κάτι δεν μου κόλλαγε, πολύ μπελαλίδικο όλο αυτό... Κόψε και τηγάνισε τις πατάτες, ψήσε το μπέικον, πέτα το λάδι, βάλε το βούτυρο, τηγάνισε τα αυγά μελάτα... Πολύ δουλειά, λίγος πλέον χρόνος, βάλε και το πλύσιμο άσε καλύτερα θα τα κάνω ομελέτα! Ευτυχισμένος για το μενού ανοίγω την πόρτα και τι βλέπω, τον έτσι να έχει αγοράσει από έξω κινέζικο... ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΗΗΗΗΗΗΗ ΥΓ Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις... αλλά η υπερανάλυση εκτός από κουραστική το πιο πιθανόν είναι να σε οδηγήσει αλλού και να χάσεις το point (ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ)!!!! Τελικά πέτυχε η σπεσιαλιτέ? σαλατίτσα δεν έκανες?
Flaoutistas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Να κάνω εγώ τώρα την ερώτηση.. ψηφίστηκε το σύμφωνο.. δεν δίνει δικαίωμα υιοθεσίας.. ωστόσο το σύμφωνο από μόνο του δεν είναι ένα βήμα προς την υιοθεσία;
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Υιοθεσία στην Ελλάδα χλωμό. Καλώς ή κακώς. Εδώ κανονικός γάμος δεν υπάρχει.( Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.)
rista Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 http://www.briefingnews.gr/kosmos/paidi-gkei-gonion-proeidopoiei
liopyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 http://www.briefingnews.gr/kosmos/paidi-gkei-gonion-proeidopoiei Απίθανες πίπες, έχει μπερδέψει τα αυγά και τα καλάθια η τύπισσα, και καθόλου εντύπωση δεν μου κάνει που το άρθρο αναπαράγεται σε μπόλικα ακροδεξιά μπλογκ όπου ο μέσος επισκέπτης έχει αντίστοιχου επιπέδου διανοητική καθυστέρηση. Προσβάλλεται η ελευθερία της έκφρασης λέει επειδή διώκεται ποινικά η ρητορική του μίσους και επικαλείται θρησκευτικές ελευθερίες επειδή καταπιέζεται κάποια θρησκευτική σέκτα που δεν έχει το θεμελιώδες (?) δικαίωμα (?) να κηρύττει τις μεσαιωνικές αντιλήψεις της. Παραθέτω και απόσπασμα του κειμένου για όσους δικαίως δεν μπείτε στον κόπο να το διαβάσετε, για να καταλάβετε το υψηλό επίπεδο επιχειρηματολογίας: Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, ότι η πλειοψηφία των φυλακισμένων ανδρών δεν είχαν πατέρες στο σπίτι. Οι πατέρες από τη φύση τους ασφαλίζουν την ταυτότητά τους, ενσταλάζουν την κατεύθυνση, παρέχουν την πειθαρχία, τα όρια, και την ανάληψη κινδύνων στις περιπέτειες, και δίνουν δια βίου παραδείγματα για τα παιδιά. Αλλά οι πατέρες δεν μπορούν να γαλουχήσουν τα παιδιά στη μήτρα ή να γεννήσουν και να θηλάζουν τα μωρά τους. Οι μητέρες γαλουχούν τα παιδιά με μοναδικούς και ευεργετικούς τρόπους που δεν μπορούν να αναπαραχθούν από τους πατέρες. For the festivals. Αυτές τις μαλακίες θα λέει στα παιδιά της, και μετά της φταίει ο Καναδάς. 2
pournaras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ερώτηση κρίσεως: Αν η γυναίκα είναι άνδρας(ντύνεται, συμπεριφέρεται μοιάζει etc με άνδρα), αλλά ακόμα δεν έχει προβεί σε εγχείρηση, άρα έχει γυναικεία όργανα, είναι ζευγάρι με άνδρα ο οποίος ντύνεται etc σαν γυναίκα αλλά και αυτός έχει ανδρικά όργανα τότε το ζευγάρι είναι ομόφυλο ή ετερόφυλο; Ας υποθέσουμε ότι η γυναίκα (ο άνδρας δηλαδή) προσθέσει ανδρικό όργανο και για ένα διάστημα έχουν και οι δύο ανδρικά όργανα είναι ομόφυλο; Μετά αν και ο άλλος κάνει την εγχείρηση είναι πάλι ετερόφυλο; Τι γίνεται εκεί αυτό το έχει προβλέψει ο νόμος; Αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να αλλάξουν ρόλους (και κατα συνέπεια γεννητικά όργανα τότε τι γίνεται) Τέλος αν κάποιος τα έχει και τα 2 τι θεωρείται το ζευγάρι; Αρα αυτό που λές ότι ο μόνος λόγος που δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η κτηνοβασία είναι επειδή τα ζώα δεν έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα. Μια χαρά...κατα συνέπεια αυτό ισχύει και με τα ανήλικα. Γιατι, που επιτρεπεται;
rista Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) liopyr θα ανεβασω ενα βιντεακι για να καταλαβεις που το παει οταν λεμε για ελευθεριες εκφρασης! και στο εξωτερικο ειναι γεγονος αυτο. ειδου: Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2016 από rista
Ψιτ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 άνοιξα το βίντεο και ντρέπομαι που θα εμφανιστεί η ip μου στον server τους.
rista Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 άνοιξα το βίντεο και ντρέπομαι που θα εμφανιστεί η ip μου στον server τους. τωρα καλυτερα?
akpe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Προσβάλλεται η ελευθερία της έκφρασης λέει επειδή διώκεται ποινικά η ρητορική του μίσους και επικαλείται θρησκευτικές ελευθερίες επειδή καταπιέζεται κάποια θρησκευτική σέκτα που δεν έχει το θεμελιώδες (?) δικαίωμα (?) να κηρύττει τις μεσαιωνικές αντιλήψεις της. Αυτό. Η αμήχανη στιγμή που κάποιος επικαλείται την «ελευθερία της έκφρασης», ένα δικαίωμα που ο ίδιος έχει καταπατήσει εις βάρος του συνανθρώπου του. Δικαιώματα και δημοκρατία από τα Lidl. Γιατι, που επιτρεπεται; Το θέμα δεν είναι που επιτρέπεται, το θέμα είναι που -δεν απαγορεύεται-. Ξέρω, παίζω με τις λέξεις. Αλλά για παράδειγμα, ο μόνος λόγος που είχε κυκλοφορήσει η hoaxιά ότι «στη Γερμανία ο νόμος επιτρέπει την κτηνοβασία» είναι ότι δεν αναφερόταν συγκεκριμένα στη νομοθεσία της. Αυτό μεν άλλαξε το 2010, αλλά όπως βλέπεις κάθε μήνα που παπαγαλίζουν την «είδηση» διάφορα μπλογκάκια, η ζημιά έγινε 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μερικές στιγμές από το περσινό πρώτο pride της Κρήτης.Καιρό έψαχνα να δω υλικό από τους σύντεκνους ''Πουστάρες*, λεσβιάρες, ιέρειες του αίσχους, είμαστε περήφανα η ντροπή του έθνους'' Για την ιστορία είμαι σταθερά εναντίον της επανοικειοποίησης του όρου αλλά για τρολιά έγραψε,το παραδέχομαι. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2016 από Τοξοβόλος___U__K
Προτεινόμενες αναρτήσεις