Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε προφανώς, ο οποιοσδήποτε κόπανος (που γράφει ή δε γράφει εδώ μέσα) μπορεί να κάνει παιδιά, να τα κάνει σα τα μούτρα του και να τα στείλει στο ίδιο σχολείο με ένα υιοθετημένο παιδάκι. Παλιά, μαθαίνω, τα αντίστοιχα παιδάκια, αντίστοιχων κόπανων, κοροϊδεύανε τους γυαλάκηδες, ή τους χοντρούς, ή τους μαύρους.

Τι σχέση έχουν τα υιοθετημένα παιδάκια από ομόφυλους γονείς , απο άσπρους απο μαύρους απο κίτρινους, απο  φασίστες η αναρχικούς γονείς  με το παιδάκι που θα μεγαλώσει με δυο μαμάδες η μπαμπάδες? 

άλλο το ένα και άλλο το άλλο , άλλο να έχεις κάλλος κι άλλο να έχεις κάλο που λεει και ο εύθυμης ! 

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παρε ξανα την απάντηση του ειδικού αφού δεν σου αρεσε η δικια μου (που ειναι ιδια)

Δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι...

Διάβασες τα link του akpe????

Δημοσ.

Τι σχέση έχουν τα υιοθετημένα παιδάκια από ομόφυλους γονείς , (...) με το παιδάκι που θα μεγαλώσει με δυο μαμάδες η μπαμπάδες? 

άλλο το ένα και άλλο το άλλο

κοιτάω την οθόνη εδώ και κάνα πεντάλεπτο

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι...

Διάβασες τα link του akpe????

όχι γιατι να το διαβασω όταν μπορω να σου ανεβασω αλλα 100 link  που να λενε το αντιθετο ?

Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί στην προσπάθεια των επιστημόνων να απαντήσουν κατά πόσο είναι φυσιολογική η οικογένεια με δύο μαμάδες ή δυο μπαμπάδες.

κοιτάω την οθόνη εδώ και κάνα πεντάλεπτο

ετερόφυλοι ήθελα να γράψω , όλα τα αλλα ελπίζω να τα κατάλαβες.

Δημοσ.

όχι γιατι να το διαβασω όταν μπορω να σου ανεβασω αλλα 100 link  που να λενε το αντιθετο ?

Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί στην προσπάθεια των επιστημόνων να απαντήσουν κατά πόσο είναι φυσιολογική η οικογένεια με δύο μαμάδες ή δυο μπαμπάδες.

Τότε δεν μπορεί να γίνει διάλογος, αλλά για απαντησέ μου σε κάτι...

Αν εγώ και ο σύντροφός μου αποκτήσουμε παιδί και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και ήσουν γείτονας...

Τι θα έκανες????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

''...Τα ίδια τα παιδιά, παρόλο που μπορεί να έχουν από νωρίς εξοικειωθεί με την ιδέα των «δύο μαμάδων» ή «δύο μπαμπάδων», αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες όταν αρχίσουν να κοινωνικοποιούνται και κυρίως στο σχολείο. Εκεί έρχονται αντιμέτωπα πρώτη φορά με την διαφορετικότητα της δικής τους οικογένειας, σε σχέση με τις οικογένειες της μεγάλης πλειοψηφίας των συνομιλήκων τους.''

Εμμ. Πολυζόπουλος

Ψυχίατρος Ψυχοθεραπευτής

Αυτό που λέει ο Πολυζόπουλος αναφέρεται σε προβλήματα που προκαλούνται αποκλειστικά από τον σεξουαλικό προσανατολισμό των γονέων, ή μήπως από τον όχλο που λέγαμε πριν; Πιο κάτω διάβασες το άρθρο ή απλά παρέθεσες προπαγανδιστικά (εν γνώση σου ή μη) ένα μόνο κομμάτι του;

Να βοηθήσω;

«Τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια δεν έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ως προς την ποιότητα της προσωπικής τους σχέσης, που να τα διαφοροποιεί ως προς τα ετερόφυλα. Σχέσεις αγάπης, συνεργασίας, κατανόησης, επίγνωσης καθήκοντος και ότι άλλο μπορεί να χαρακτηρίσει μια επιτυχή ετερόφυλη σχέση που οδηγείται να ολοκληρώσει την οικογένεια με την απόκτηση παιδιών, μπορεί εξίσου καλά να υφίστανται και στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Τα προβλήματα έχουν κυρίως να κάνουν με την διαντίδραση με το κοινωνικό περιβάλλον, το οποίο έχει ακόμα συγκρατημένη ανοχή σε περιπτώσεις οικογενειών με ομοφυλόφιλους γονείς.

[...]

Η σημαντική παράμετρος της εξάλειψης του κοινωνικού στίγματος που προκαλεί η διαφορετικότητα, θα ήταν σίγουρα η πιο αποτελεσματική λύση όχι μόνο στα προβλήματα των οικογενειών με ομοφυλόφιλους γονείς, αλλά και σε μια σειρά άλλων καταστάσεων, που ενεργοποιούν στερεότυπα αιώνων».

Μάλλον τελικά κάπου διαφέρουν οι απόψεις σας, έτσι; ;)

Τι σχέση έχουν τα υιοθετημένα παιδάκια από ομόφυλους γονείς , απο άσπρους απο μαύρους απο κίτρινους, απο  φασίστες η αναρχικούς γονείς  με το παιδάκι που θα μεγαλώσει με δυο μαμάδες η μπαμπάδες? 

άλλο το ένα και άλλο το άλλο , άλλο να έχεις κάλλος κι άλλο να έχεις κάλο που λεει και ο εύθυμης ! 

Ο άνθρωπος μιλάει για διαφορετικότητα. Άλλη η μια διαφορετικότητα άλλη η άλλη διαφορετικότητα ε;

Because reasons.  

Έχουν ήδη απαντήσει, και μάλιστα τις τελευταίες δεκαετίες τα πορίσματα είναι σχεδόν ομόφωνα, αλλά γιατί να τα διαβάσουμε αφού υπάρχουν άλλα 100 επιστημονικά άρθρα μπλογκάκια που λένε το αντίθετο, ε;

Επεξ/σία από akpe
  • Like 3
Δημοσ.

Τότε δεν μπορεί να γίνει διάλογος, αλλά για απαντησέ μου σε κάτι...

Αν εγώ και ο σύντροφός μου αποκτήσουμε παιδί και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και ήσουν γείτονας...

Τι θα έκανες????

θα ήμουν κάθε μέρα σπιτι σας και θα κάναμε παρέα αν κολλούσαν τα χνώτα μας

ψάξε  βρες άλλου για ομοφοβικους  καμία σχέση , εφυγα Αριμπαααααααα .

Δημοσ.

Πολύ σημαντικό βήμα η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια.

Δεν ξέρω από που προέκυψε η συζήτηση για τις υιοθεσίες, όμως είμαι της άποψης ότι τουλάχιστον τα παιδιά που αποκτούν (με δότη σπέρματος και παρένθετη μητρότητα) οι ομοφυλόφιλοι άντρες και γυναίκες, που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης , θα έπρεπε να αναγνωρίζονται ως παιδιά τους (δηλαδή να αναγνωρίζονται και οι δύο ως γονείς νομικά).

Τώρα, η καραμέλα και η πεπαλαιωμένη κασετούλα περί κτηνοβασίας και το "ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του, αλλά...", δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα. Μιλάμε για άτομα με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα (όρος που αμφιβάλλω αν γνωρίζει ο μέσος Έλληνας), καθώς και για το τι κάνουν οι ομοφυλόφιλοι ΕΚΤΟΣ του κρεβατιού τους.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν σε έιπε κανείς ομοφοβικό. Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται για την υγεία των παιδιών και δεν έχουν απολύτως τίποτα με τη LBGT κοινότητα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι οι περισσότεροι κρίνουν με βάση ελλιπή (στην καλύτερη) ή λανθασμένα (στη χειρότερη) στοιχεία.

Δημοσ.

Από αυτά που διαβάζω πάντως θυμήθηκα ένα stand up (gay) ανέκδοτο του Ricky Gervais. Αλλά θέλει και body language για να ειπωθεί σωστά. Στην τελική εννοούσε ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι κολλητική όπως πολλοί πιστεύουν. Δηλαδή ενα παιδί πχ αν δει κάπου πχ δυο ομοφυλοφίλους να φιλιόνται δεν θα πάει να κάνει το ίδιο.

Δημοσ.

Φίλε μου, η πρόθεση μου δεν ήταν να σε χαρακτηρίσω, βάση των απαντήσεων σου, αλλά να σε βάλω σε σκέψεις πάνω σε ένα πραγματικό γεγονός.

Στην θεωρία πολλά μπορούν να αναφερθούν αλλά σε μια πραγματική κατάσταση μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω… B)

Δημοσ.

Ερώτηση κρίσεως:

Αν η γυναίκα είναι άνδρας(ντύνεται, συμπεριφέρεται μοιάζει etc με άνδρα), αλλά ακόμα δεν έχει προβεί σε εγχείρηση, άρα έχει γυναικεία όργανα, είναι ζευγάρι με άνδρα ο οποίος ντύνεται etc σαν γυναίκα αλλά και αυτός έχει ανδρικά όργανα τότε το ζευγάρι είναι ομόφυλο ή ετερόφυλο;

Ας υποθέσουμε ότι η γυναίκα (ο άνδρας δηλαδή) προσθέσει ανδρικό όργανο και για ένα διάστημα έχουν και οι δύο ανδρικά όργανα είναι ομόφυλο;

Μετά αν και ο άλλος κάνει την εγχείρηση είναι πάλι ετερόφυλο; Τι γίνεται εκεί αυτό το έχει προβλέψει ο νόμος;

Αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να αλλάξουν ρόλους (και κατα συνέπεια γεννητικά όργανα τότε τι γίνεται)

Τέλος αν κάποιος τα έχει και τα 2 τι θεωρείται το ζευγάρι;

Τώρα, η καραμέλα και η πεπαλαιωμένη κασετούλα περί κτηνοβασίας και το "ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του, αλλά...", δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα. Μιλάμε για άτομα με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα (όρος που αμφιβάλλω αν γνωρίζει ο μέσος Έλληνας), καθώς και για το τι κάνουν οι ομοφυλόφιλοι ΕΚΤΟΣ του κρεβατιού τους.

Αρα αυτό που λές ότι ο μόνος λόγος που δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η κτηνοβασία είναι επειδή τα ζώα δεν έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα. Μια χαρά...κατα συνέπεια αυτό ισχύει και με τα ανήλικα.

Δημοσ.

Ερώτηση κρίσεως:

Αν η γυναίκα είναι άνδρας(ντύνεται, συμπεριφέρεται μοιάζει etc με άνδρα), αλλά ακόμα δεν έχει προβεί σε εγχείρηση, άρα έχει γυναικεία όργανα, είναι ζευγάρι με άνδρα ο οποίος ντύνεται etc σαν γυναίκα αλλά και αυτός έχει ανδρικά όργανα τότε το ζευγάρι είναι ομόφυλο ή ετερόφυλο;

Ας υποθέσουμε ότι η γυναίκα (ο άνδρας δηλαδή) προσθέσει ανδρικό όργανο και για ένα διάστημα έχουν και οι δύο ανδρικά όργανα είναι ομόφυλο;

Μετά αν και ο άλλος κάνει την εγχείρηση είναι πάλι ετερόφυλο; Τι γίνεται εκεί αυτό το έχει προβλέψει ο νόμος;

Αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να αλλάξουν ρόλους (και κατα συνέπεια γεννητικά όργανα τότε τι γίνεται)

Τέλος αν κάποιος τα έχει και τα 2 τι θεωρείται το ζευγάρι;

Αρα αυτό που λές ότι ο μόνος λόγος που δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η κτηνοβασία είναι επειδή τα ζώα δεν έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα. Μια χαρά...κατα συνέπεια αυτό ισχύει και με τα ανήλικα.

χαχα, φιλοσοφημενες ερωτησεις.

Αυτοι που ξερω απο την πορνοβιομηχανια ειναι οτι οι τραβεστι που πανε με γυναικες θεωρουνται λεσβιες :D

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου, η πρόθεση μου δεν ήταν να σε χαρακτηρίσω, βάση των απαντήσεων σου, αλλά να σε βάλω σε σκέψεις πάνω σε ένα πραγματικό γεγονός.

Στην θεωρία πολλά μπορούν να αναφερθούν αλλά σε μια πραγματική κατάσταση μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω… B)

Μα ειλικρινά και εγώ θα ήθελα να μπορεί να μεγαλώσει το παιδάκι τέλεια σε ένα σπίτι ομόφυλων ζευγαριών, χωρίς να το κοροϊδεύουν οι φίλοι του στο σχολείο και να νιώθει περήφανο όταν λέει στους συμμαθητές του οτι ο μπαμπάς του είναι γυναικά. όπως θα ήθελα να υπάρχει παγκόσμια ειρήνη, κόσμος χωρίς θρησκείες και σύνορα, παιδάκια που δεν θα πεινάνε και πάει λέγοντας .

Δημοσ.

Ο νόμος τον οποίο συζητάμε, αναφέρεται ξεκάθαρα σε άτομα με δικαιοπρακτική ικανότητα, αν τον διαβάσεις. Οπότε ποιος ο λόγος να βάλω ζώα και ανήλικα μέσα; Για να αρχίσω τις αμπελοφιλοσοφίες που παραθέτουν πολλοί - άσχετοι - κατά την άποψή μου, κατά;

Όταν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα, μπορεί να αμπελοφιλοσοφεί και να μας πετάει "αντεπιχειρήματα" για οποιαδήποτε υπόθεση, πράγμα που είναι δικό του πρόβλημα. Ούτε της αρχικής υπόθεσης, ούτε του νομοθέτη.

Εν πάση περιπτώσει, η θεματολογία του topic είναι τα lgbt άτομα και οι κοινωνικές παροχές σε αυτά. Αν κάποιοι έχουν την ανάγκη να συζητήσουν για την κτηνοβασία και την παιδεραστία, ας το κάνουν σε σχετικά topics.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...