akpe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Οσο αναφορά την φυσιολογικοτητα είναι προφανές οτι δεν είναι η ίδια για όλους όμως υπάρχει κάτι που λέγεται κοινή λογική και η οποία λέει πως άπαξ και το παιδάκι μεγαλώσει με δυο γυναίκες από τις οποίες η μια θα τον μπαμπά η με με δυο άντρες που ο ένας άντρας θα κάνει την μαμά τότε το παιδάκι μεγαλώνοντας θα αποκτήσει ψυχολογικό θέμα. Δεν ξέρω τι λέει η κοινή λογική, οι αρμόδιοι πάντως να ερευνήσουν και να αποφανθούν για το αν το παιδί θα αποκτήσει ψυχολογικά ή όχι, διαφωνούν καθέτως με αυτή την υπόθεση. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν. όταν οι φίλοι του θα τον ρωτάνε τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς του εκείνο θα ντρέπεται να λέει ότι είναι κομμωτήρια, λογίστρια, μοδίστρα η δεν ξέρω εγώ τι, αυτό λέει η κοινή λογική είτε σας φαίνεται απίστευτο είτε όχι. Αφενός γιατί ο ομοφυλόφυλος -πρέπει- να είναι κομμώτρια ή λογίστρια και όχι κομμωτής ή λογιστής; Σταματήστε επιτέλους να κρίνετε και να τσουβαλιάζετε με στερεότυπα. Αφετέρου από πότε η κοινή λογική διαμορφώνεται βάσει της ντροπής που προκαλεί στον οποιονδήποτε η μισαλλοδοξία του όχλου; 1
AtiX Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Οσο αναφορά την φυσιολογικοτητα είναι προφανές οτι δεν είναι η ίδια για όλους όμως υπάρχει κάτι που λέγεται κοινή λογική και η οποία λέει πως άπαξ και το παιδάκι μεγαλώσει με δυο γυναίκες από τις οποίες η μια θα τον μπαμπά η με με δυο άντρες που ο ένας άντρας θα κάνει την μαμά τότε το παιδάκι μεγαλώνοντας θα αποκτήσει ψυχολογικό θέμα. όταν οι φίλοι του θα τον ρωτάνε τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς του εκείνο θα ντρέπεται να λέει ότι είναι κομμωτήρια, λογίστρια, μοδίστρα η δεν ξέρω εγώ τι, αυτό λέει η κοινή λογική είτε σας φαίνεται απίστευτο είτε όχι. Αριμπαααα και Χρονια Πολλά. Η κοινή λογική μας λέει να μην διαχωρίζουμε τους ανθρώπους ανάλογα από τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις... Όπως επίσης να μην τσουβαλίαζουμε την οποιαδήποτε κατηγορία ανθρώπων με γενικότητες! 1
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 το να μην αντιμετωπιζουμε το παιδι ως κτημα ας πουμε δεν παιζει? Ενα παιδι ξερουμε ολοι πως γεννιεται, εκει δεν ειν το θεμα μας. Αλλο η τεκνοποιηση και αλλο η γονεικοτητα. Λοιπον. Καθαρά ως κτήμα και μάλιστα άκρως πειραματικό θα αντιμετωπιστεί αν επιτραπεί η υιοθεσία νομίζω!
AtiX Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καθαρά ως κτήμα και μάλιστα άκρως πειραματικό θα αντιμετωπιστεί αν επιτραπεί η υιοθεσία νομίζω! Όπως και στις άλλες χώρες που έχει επιτραπεί φαντάζομαι... 1
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Η δικιά μου υπόθεση; Θεωρώ ότι είναι πειραματικό από τη στιγμή που δεν ξέρουμε πως θα μεγαλώσει και πως θα επηρεαστεί ένα παιδί με δύο άντρες ή δύο γυναίκες γονείς, όσο καλοί κι αν είναι. Δεν το έχουμε δοκιμάσει, πείραμα σε κάθε παιδί θα γίνει... (μιλάω καθαρά για το φύλο και πως θα επηρεάσει το παιδί, γενικά για κανένα παιδί δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί!)
akpe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μα ήδη ξέρουμε (και σούμα εδώ με έμφαση στον πρόλογο). Από τη δεκαετία του 70 ερευνάται αυτό ακριβώς. 1
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μα ήδη ξέρουμε (και σούμα εδώ με έμφαση στον πρόλογο). Από τη δεκαετία του 70 ερευνάται αυτό ακριβώς. Έχει γίνει παλιότερα κι αν ναι σε τι βαθμό; Πόσα παιδία έχουν μεγαλώσει έτσι; Αν έχει γίνει και όλα ήταν καλά λάθος μου (δεν μιλάω για έρευνες και θεωρία)
Αρίμπα μουτσάτσος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τι λέει η κοινή λογική, οι αρμόδιοι πάντως να ερευνήσουν και να αποφανθούν για το αν το παιδί θα αποκτήσει ψυχολογικά ή όχι, διαφωνούν καθέτως με αυτή την υπόθεση. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν. ''...Τα ίδια τα παιδιά, παρόλο που μπορεί να έχουν από νωρίς εξοικειωθεί με την ιδέα των «δύο μαμάδων» ή «δύο μπαμπάδων», αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες όταν αρχίσουν να κοινωνικοποιούνται και κυρίως στο σχολείο. Εκεί έρχονται αντιμέτωπα πρώτη φορά με την διαφορετικότητα της δικής τους οικογένειας, σε σχέση με τις οικογένειες της μεγάλης πλειοψηφίας των συνομιλήκων τους.'' Εμμ. Πολυζόπουλος Ψυχίατρος Ψυχοθεραπευτής Οντως κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Η κοινή λογική μας λέει να μην διαχωρίζουμε τους ανθρώπους ανάλογα από τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις... Όπως επίσης να μην τσουβαλίαζουμε την οποιαδήποτε κατηγορία ανθρώπων με γενικότητες! Είδες κάπου να τσουβάλιασα κάποιον? αν ναι δείξε το μου να το δω και εγώ. επίσης κανέναν δεν διαχώρισα ανάλογα με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις
AtiX Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Είδες κάπου να τσουβάλιασα κάποιον? αν ναι δείξε το μου να το δω και εγώ. επίσης κανέναν δεν διαχώρισα ανάλογα με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις σε αυτό Οσο αναφορά την φυσιολογικοτητα είναι προφανές οτι δεν είναι η ίδια για όλους όμως υπάρχει κάτι που λέγεται κοινή λογική και η οποία λέει πως άπαξ και το παιδάκι μεγαλώσει με δυο γυναίκες από τις οποίες η μια θα τον μπαμπά η με με δυο άντρες που ο ένας άντρας θα κάνει την μαμά τότε το παιδάκι μεγαλώνοντας θα αποκτήσει ψυχολογικό θέμα. όταν οι φίλοι του θα τον ρωτάνε τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς του εκείνο θα ντρέπεται να λέει ότι είναι κομμωτήρια, λογίστρια, μοδίστρα η δεν ξέρω εγώ τι, αυτό λέει η κοινή λογική είτε σας φαίνεται απίστευτο είτε όχι. Αριμπαααα και Χρονια Πολλά. Οκ????
Lucifer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Οντως κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Ε προφανώς, ο οποιοσδήποτε κόπανος (που γράφει ή δε γράφει εδώ μέσα) μπορεί να κάνει παιδιά, να τα κάνει σα τα μούτρα του και να τα στείλει στο ίδιο σχολείο με ένα υιοθετημένο παιδάκι. Παλιά, μαθαίνω, τα αντίστοιχα παιδάκια, αντίστοιχων κόπανων, κοροϊδεύανε τους γυαλάκηδες, ή τους χοντρούς, ή τους μαύρους. 4
Anorymous Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 σε ολα αυτα απαντησε μου πως θα τα κανεις μια μονογονεικη οικογενεια η οποια ειναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ και κοινωνικα αποδεκτη. Πολυ απλα δεν τιθεται θεμα το πως θα μεγαλωσει ενα παιδι και πως θα του εξηγησουμε την περιοδο ή οχι αλλα το ποσο κομπλεξικοι.οποισθοδρομικοι και στενομυαλοι ειμαστε! δεν θα τα ξαναλεμε δεν γουσταρε αυτος που μεγαλωσε ενα παιδι μονο να το κανει ετυχε στην περιπτωση των γκει ειναι επιλογη, εγω λοιπον που εχω ξαδερφακι που το μεγαλωνει μονη η ξαδερφη μου τωρα που εχει μπει στην εφηβια εγω παιζω το ρολο του ανδρικου πρωτυπου που δεν υπαρχει στο σπιτι λογο απουσιας πατερα.
Αρίμπα μουτσάτσος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 σε αυτό Οκ???? Οσο αναφορά την φυσιολογικοτητα είναι προφανές οτι δεν είναι η ίδια για όλους όμως υπάρχει κάτι που λέγεται κοινή λογική και η οποία λέει πως άπαξ και το παιδάκι μεγαλώσει με δυο γυναίκες από τις οποίες η μια θα τον μπαμπά η με με δυο άντρες που ο ένας άντρας θα κάνει την μαμά τότε το παιδάκι μεγαλώνοντας θα αποκτήσει ψυχολογικό θέμα. παρε ξανα την απάντηση του ειδικού αφού δεν σου αρεσε η δικια μου (που ειναι ιδια) ''...Τα ίδια τα παιδιά, παρόλο που μπορεί να έχουν από νωρίς εξοικειωθεί με την ιδέα των «δύο μαμάδων» ή «δύο μπαμπάδων», αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες όταν αρχίσουν να κοινωνικοποιούνται και κυρίως στο σχολείο. Εκεί έρχονται αντιμέτωπα πρώτη φορά με την διαφορετικότητα της δικής τους οικογένειας, σε σχέση με τις οικογένειες της μεγάλης πλειοψηφίας των συνομιλήκων τους.'' Εμμ. Πολυζόπουλος Ψυχίατρος Ψυχοθεραπευτής
Anorymous Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ε προφανώς, ο οποιοσδήποτε κόπανος (που γράφει ή δε γράφει εδώ μέσα) μπορεί να κάνει παιδιά, να τα κάνει σα τα μούτρα του και να τα στείλει στο ίδιο σχολείο με ένα υιοθετημένο παιδάκι. Παλιά, μαθαίνω, τα αντίστοιχα παιδάκια, αντίστοιχων κόπανων, κοροϊδεύανε τους γυαλάκηδες, ή τους χοντρούς, ή τους μαύρους. αυτο ειναι το κακο οτι μπορει ο καθενας να κανει παιδια τα οποια αργοτερα τα γεμιζει ψυχολογικα τραυματα. υ.γ εγω ημουν και χοντρος και με γυαλια τα μαθητικα μου χρονια ηταν αξεχαστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις