Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

δυο σωστη γονεις διαφορετικου φύλου για μενα ειναι καλυτεροι απο δυο σωστους του ιδιου φυλου. 

ξανα λεω χανεις το ποιντ. Το κυριο προβλημα ολων ειναι οτι το παιδι σιγουρα θα μεγαλωσει με προβληματα σε ομοφυλοφιλικη οικογενεια ενω θεωρει οτι δεν θα μεγαλωσει σε ετεροφυλοφιλικη! Το θεμα ειναι ειτε στη μια ειτε στην αλλη περιπτωση παντα εξαρταται απο τα μυαλα των γονιων και οχι τις σεξουαλικες προτιμησεις. Να στο πω αλλιως αν δεν πεις σε ενα παιδι μην παιζεις με αυτον γιατι ειναι μαυρος και ειναι κατωτερος σου το παιδι δε θα βγει φαιστας! Ειναι θεμα πως μεγαλωνεις το παιδι απο μονο του δεν εχει τετοια προβληματα!

• Like 1
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξανα λεω χανεις το ποιντ. Το κυριο προβλημα ολων ειναι οτι το παιδι σιγουρα θα μεγαλωσει με προβληματα σε ομοφυλοφιλικη οικογενεια ενω θεωρει οτι δεν θα μεγαλωσει σε ετεροφυλοφιλικη! Το θεμα ειναι ειτε στη μια ειτε στην αλλη περιπτωση παντα εξαρταται απο τα μυαλα των γονιων και οχι τις σεξουαλικες προτιμησεις. Να στο πω αλλιως αν δεν πεις σε ενα παιδι μην παιζεις με αυτον γιατι ειναι μαυρος και ειναι κατωτερος σου το παιδι δε θα βγει φαιστας! Ειναι θεμα πως μεγαλωνεις το παιδι απο μονο του δεν εχει τετοια προβληματα!

φιλε μου το παιδι θελει και μπαμπα και μαμα για να παρει ερεθισματα απο τον καθενα, αν δεν υπαρχει το ενα το παιδι δεν θα βγει ολοκληρωμενο.

Να μην πω για το μπουλινγκ και τα ψυχολογικα που θα αποχτυσει.

t3O4tTjs.jpg

δεν διαφερουν και πολυ απο των isis που τους πεταει απο την ταρατσα

Δημοσ.

Από σήμερα τα ομόφυλα ζευγάρια ανα την επικράτεια μπορούν να συνάπτουν σύμφωνο συμβίωσης.Το σχετικό ΦΕΚ βάσει του οποίου το σύμφωνο συμβίωσης είναι σε ισχύ από σήμερα.

http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wE4q6ggiv8WTXdtvSoClrL8RZsdmVE36E95MXD0LzQTLWPU9yLzB8V68knBzLCmTXKaO6fpVZ6Lx3UnKl3nP8NxdnJ5r9cmWyJWelDvWS_18kAEhATUkJb0x1LIdQ163nV9K--td6SIuVoHeYO-VoUaxueGay4CXn5RDBq72FoViJdyfkM3t-nE

Δημοσ.

φιλε μου το παιδι θελει και μπαμπα και μαμα για να παρει ερεθισματα απο τον καθενα, αν δεν υπαρχει το ενα το παιδι δεν θα βγει ολοκληρωμενο.

Με αυτήν την λογική θα έπρεπε να απαγορευτούν και οι μονογονεικές οικογένειες. Αν ένας από τους 2 γονιούς, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είναι πλέον παρών, έφυγε, δεν ασχολήθηκε ποτέ, πέθανε, ο,τιδήποτε, θα έπρεπε να έρχεται το κράτος να αναλαμβάνει την φροντίδα του παιδιού και να το παίρνει από την μαμά ή τον μπαμπά που το μεγαλώνει μόνη/μόνος, καθώς το παιδί δεν έχει ερεθίσματα και από άντρα και από γυναίκα, άρα θα βγει περίεργο ή θα υποστεί bullying.

Αν π.χ. έχουν πεθάνει και οι 2 γονείς και το μεγαλώνει καμιά γιαγιά μόνη της, δεν τίθεται καν θέμα, παίρνουμε το παιδί αμέσως και το βάζουμε σε ίδρυμα καθώς ποτέ στην ιστορία του κόσμου δεν βγήκε ολοκληρωμένος άνθρωπος που μεγάλωσε μόνο με γιαγιά ή παππού.

Φαντάζομαι συμφωνείς απόλυτα.

• Like 1
Δημοσ.

Με αυτήν την λογική θα έπρεπε να απαγορευτούν και οι μονογονεικές οικογένειες. Αν ένας από τους 2 γονιούς, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είναι πλέον παρών, έφυγε, δεν ασχολήθηκε ποτέ, πέθανε, ο,τιδήποτε, θα έπρεπε να έρχεται το κράτος να αναλαμβάνει την φροντίδα του παιδιού και να το παίρνει από την μαμά ή τον μπαμπά που το μεγαλώνει μόνη/μόνος, καθώς το παιδί δεν έχει ερεθίσματα και από άντρα και από γυναίκα, άρα θα βγει περίεργο ή θα υποστεί bullying.

Αν π.χ. έχουν πεθάνει και οι 2 γονείς και το μεγαλώνει καμιά γιαγιά μόνη της, δεν τίθεται καν θέμα, παίρνουμε το παιδί αμέσως και το βάζουμε σε ίδρυμα καθώς ποτέ στην ιστορία του κόσμου δεν βγήκε ολοκληρωμένος άνθρωπος που μεγάλωσε μόνο με γιαγιά ή παππού.

Φαντάζομαι συμφωνείς απόλυτα.

Γενικα επρεπε να υπαρχει προνοια και σε περιπτωσεις πχ που το παιδακι δεν περναει καλα εχοντας και τους δυο γονεις να το επαιρναν αλλα οχι να το κλεισουν σε ιδρυμα αλλα να τα πανε σε μια αλλη οικογενια που το αγαπαει.

Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι εγω που ειμαι 32 θημαμαι να λενε στην γειτονια οταν ημουν μικρος η ταδε γαμη... και εκανε το μουλικο και το μεγαλωνει μονη, ο κωστακις ειναι το μπασταρδο της ταδε κλπ κλπ ακομα και εγω που ημουν απο χωρισμενους γονεις μερικοι με κοιταζαν περιεργα.

Τωρα εχουν φτιαξει τα πραγματα σε θεματα τετοια αλλα για γκει γονεις δεν ειναι ετοιμη η κοινωνια και θα αργησει να γινει αν γινει ποτε

Δημοσ.

Προχτες στην Ανατροπη, ο μητροπολιτης 'αγιος' Πειραια ελεγε οτι τo οral sex προκαλει καρκινο...

εγω που ειμαι 32 θημαμαι να λενε στην γειτονια οταν ημουν μικρος η ταδε γαμη... και εκανε το μουλικο και το μεγαλωνει μονη, ο κωστακις ειναι το μπασταρδο της ταδε κλπ κλπ ακομα και εγω που ημουν απο χωρισμενους γονεις μερικοι με κοιταζαν περιεργα.

Τωρα εχουν φτιαξει τα πραγματα σε θεματα τετοια

Εχουν φτιαξει?? μπαα, ο ελλην παραμενει κλασικα ρατσιστης.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

δεν διαφερουν και πολυ απο των isis που τους πεταει απο την ταρατσα

Το μπουλινκ και τα ψυχολογικά δε θα του δημιουργηθούν από τους γονείς αλλά από όλους τούς κομπλεξικόυς που θα το κοροϊδεύουν άρα το πρόβλημα δεν είναι οι γονείς αλλά η κοινωνία.

Το παιδί μια χαρά ολοκληρωμένο θα βγει

• Like 6
Δημοσ.

Προχτες στην Ανατροπη, ο μητροπολιτης 'αγιος' Πειραια ελεγε οτι τo οral sex προκαλει καρκινο...

Εχουν φτιαξει?? μπαα, ο ελλην παραμενει κλασικα ρατσιστης.

ενταξει η εκκλησια συνεχιζει να πεφτει πιο χαμηλα δυστηχως δεν εχουμε τους ιεραρχες που θα επρεπε να ειχαμε .

ρατσιστες δεν θα το ελεγα ακριβως απλα μας αρεσει να χτυπαμε τον αλλο εκει που ποναει και να τον προσβαλουμε

Το μπουλινκ και τα ψυχολογικά δε θα του δημιουργηθούν από τους γονείς αλλά από όλους τούς κομπλεξικόυς που θα το κοροϊδεύουν άρα το πρόβλημα δεν είναι οι γονείς αλλά η κοινωνία.

Το παιδί μια χαρά ολοκληρωμένο θα βγει

τα ψυχολογικα θα βγουν και απο τους γονεις και απο την κοινωνια , μπορει μια μαμα να δειξει σε ενα αγορι πως να ειναι ο "αντρας" του σπιτιου με την καλη εννοια η να μιλαει για γκομενικα η να τον παει σε οικο ανοχης κλπ κλπ , το ιδιο δυσκολο ειναι για ενα μπαμπα να μιλησει σε μια γυναικα γι την πρωτη φορα που θα εχει περιοδο και πως θα νιωσει αφου θα ειναι αντρας και δεν το εχει βιωσει ποτε το ιδιο και για την εγγυμοσυνη, πως θα την στιριξει ψυχολογικα αφου παλι δεν το εχει βιωσει ο ιδιος και επισης πιος απο τους δυο αντρες ή γυναικες θα παιξουν το ρολο του παππου και της γιαγιας στο μελλον ?

• Moderators
Δημοσ.

τα ψυχολογικα θα βγουν και απο τους γονεις και απο την κοινωνια , μπορει μια μαμα να δειξει σε ενα αγορι πως να ειναι ο "αντρας" του σπιτιου με την καλη εννοια η να μιλαει για γκομενικα η να τον παει σε οικο ανοχης κλπ κλπ , το ιδιο δυσκολο ειναι για ενα μπαμπα να μιλησει σε μια γυναικα γι την πρωτη φορα που θα εχει περιοδο και πως θα νιωσει αφου θα ειναι αντρας και δεν το εχει βιωσει ποτε το ιδιο και για την εγγυμοσυνη, πως θα την στιριξει ψυχολογικα αφου παλι δεν το εχει βιωσει ο ιδιος και επισης πιος απο τους δυο αντρες ή γυναικες θα παιξουν το ρολο του παππου και της γιαγιας στο μελλον ?

σε ολα αυτα απαντησε μου πως θα τα κανεις μια μονογονεικη οικογενεια η οποια ειναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ και κοινωνικα αποδεκτη. 

Πολυ απλα δεν τιθεται θεμα το πως θα μεγαλωσει ενα παιδι και πως θα του εξηγησουμε την περιοδο ή οχι αλλα το ποσο κομπλεξικοι.οποισθοδρομικοι και στενομυαλοι ειμαστε!

• Like 1
Δημοσ.

σε ολα αυτα απαντησε μου πως θα τα κανεις μια μονογονεικη οικογενεια η οποια ειναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ και κοινωνικα αποδεκτη. 

Πολυ απλα δεν τιθεται θεμα το πως θα μεγαλωσει ενα παιδι και πως θα του εξηγησουμε την περιοδο ή οχι αλλα το ποσο κομπλεξικοι.οποισθοδρομικοι και στενομυαλοι ειμαστε!

η μονογονεικη οικογενια εγινε γιατι ετυχε δεν ηταν επιλογη ολες οι γυναικες ή αντρες που μεγαλωσαν ενα παιδι μονοι τους θα ηθελαν ο συντροφος τους να ειναι εκει, εσυ μιλας τωρα για επιλογη ο ενας γονιος αποφασιζει να στερησει τον αλλο γονιο επειδη το θελει αυτος για να καλυψει προσωπικες αναγκες, δεν πεθανε η μαμα του παιδιου πανω στην γεννα, δεν ηταν ο πατερας του μλκς και ηθελε να ληξη την κυηση γιατι δεν νιωθει ετοιμος κλπ κλπ .

Επισης δεν μου απαντησες για τον παππου και την γιαγια που στις μονογονεικες οικογενιες που μου εφερες σαν παραδειγμα παιζουν τεραστιο ρολο και σε αυτη την περιπτωση δεν υπαρχουν το παιδι θα εχει 2 παππουδες η δυο γιαγιαδες.

Δημοσ.

Πάντως μπορώ να πω, πως το thread έχει επίπεδο σε σύγκριση με ένα μίνι γκάλοπ που έκανα στην δουλειά.

Προφανώς άκουσα τα πάντα (τι κτηνοβασίες, τι παιδεραστίες - τι διάολο με κασσέτα τα παίζουν; ), ώσπου έχασα την ψυχραιμία μου και έπιασα τον εαυτό μου να τους φωνάζει "ΝΑΙ ΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ, ΓΚΕΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ Γ...εί ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ".

Στο δημόσιο δουλεύεις;Γιατί αν ήσουν στον ιδιωτικό τομέα θα είχες φάει ένα ωραίο σουτ από τη δουλειά,έτσι για το καλό των εορτών...

• Like 1
Δημοσ.

η μονογονεικη οικογενια εγινε γιατι ετυχε δεν ηταν επιλογη ολες οι γυναικες ή αντρες που μεγαλωσαν ενα παιδι μονοι τους θα ηθελαν ο συντροφος τους να ειναι εκει, εσυ μιλας τωρα για επιλογη ο ενας γονιος αποφασιζει να στερησει τον αλλο γονιο επειδη το θελει αυτος για να καλυψει προσωπικες αναγκες, δεν πεθανε η μαμα του παιδιου πανω στην γεννα, δεν ηταν ο πατερας του μλκς και ηθελε να ληξη την κυηση γιατι δεν νιωθει ετοιμος κλπ κλπ .

Επισης δεν μου απαντησες για τον παππου και την γιαγια που στις μονογονεικες οικογενιες που μου εφερες σαν παραδειγμα παιζουν τεραστιο ρολο και σε αυτη την περιπτωση δεν υπαρχουν το παιδι θα εχει 2 παππουδες η δυο γιαγιαδες.

Εγώ που δεν γνώρισα τους παππούδες μου... έπαθα κάτι?

Τόσα εκατομμύρια παιδιά που δεν γνωρίζουν τους παππούδες τους ή τις γιαγιάδες τους έπαθαν κάτι?

Τι περίεργοι συλλογισμοί είναι αυτοί? Πραγματική επιχειρηματολογία για το θέμα μπορεί να γίνει ή θα πετάμε βεγγαλικά μπας και πιάσει κανένα???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...