Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

φοβουμαι γαρ για το τι θα εκανες αν ειχες εξουσια καπου που να χει οντως σημασια

Δεν το ξέρεις αυτό...

Και επειδή μάλλον δεν με προσέχετε, λίγο ακόμη χρειάζεται να προσπαθήσετε για να κλειδωθεί το topic και να το ξαναδείτε ...του χρόνου. Έχω γενικότερα πρόβλημα με τις "υστερίες" από όποια πλευρά κι αν προέρχονται...

:devil:

• Like 2
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με αυτά που διαβάζω από μερικούς και γενικά απο το web, είναι φορές που πιστεύω ότι μας αξίζει να πέσει μετεωρίτης στην γη.

• Like 4
Δημοσ.

Έλα υπερβολές. Τουλάχιστον τώρα δεν διαβάζεις προτροπές για βασανιστήρια, ευνουχισμούς, ψήσιμο στα κάρβουνα, εκτελέσεις και λοιπά χαριτωμένα. Όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό δηλαδή. Το λες και πρόοδο. :P

• Like 1
Δημοσ.

Το σύμφωνο συμβίωσης όπως διαμορφώνεται μετά και τις υπερψηφισμένες τροπολογίες.Στο τέλος τέλος η κατάργηση και του αισχρά ομοφοβικού 347 του ΠΚ

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bcc26661-143b-4f2d-8916-0e0e66ba4c50/s-symvi-pap.pdf

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως και δεν το ξερω κυριε μοντ, απλα λεω οτι φοβαμαι. Τωρα απειλες με κλειδωμα του τοπικ, οταν ξερουμε ποιους εξυπηρετει το να μη συζητουνται τετοια θεματα, οκ, μαλλον σε κανει εχθρο των μεν και φιλικα προσκειμενο με τους δε. Δεν υπαρχει προκαταβολικη αφεση αμαρτιων ουτε αλλαζει κατι με το "μα σας το ειχα πει" οταν οι οροι ειναι παραλογοι. Αλλα οκ, δε θα ναι η πρωτη φορα που καποιος στο ινσομνια κανει καταχρηση εξουσιας και αντι να εξυπηρετει τους χρηστες εξυπηρετει ποιος ξερει τι και ποιον. Γουατεβζ. Κοντριτσες χωρις λογο.

Δημοσ.

ιδεα μου ειναι η δωθηκε απο καποιους τοσο μεγαλη δημοσιοτητα στο θεμα για να καλυφθουν αλλα ?

Προσωπικά δεν έχω συγκεκριμένη πληροφορία, αλλά κάθε άλλο παρά περίεργο θα μού φαινόταν αυτό που λες. Βάσει τού τι έχω δει μέχρι τώρα τουλάχιστον, ανεξαρτήτως τού ποιος κυβερνά.

Δημοσ.

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kanane...-mukono-th-boulh-fwtoreportaz

(οι Ελληνες πολιτες ισως χρειαζετε να αρχισουν να χαμουρευονται μεσα στην Βουλη οπως οι ομοφυλοφιλοι, ωστε να αποκτησουν ισοτητα με τους αλλοδαπους, και να κερδισουν ετσι το ανθρωπινο δικαιωμα να διοργανωνουν τα -παρανομα τωρα- συσσιτια μονο για Ελληνες, κατα τον ιδιο τροπο που επιτρεπεται να διοργανωνονται συσσιτια μονο για αλλοδαπους...)

Και καποιος, και θρησκος να μην ειναι, χρησιμοποιησε την θρησκεια!

(απο το οτι ο Δυτικος πολιτισμος ειναι μιξη του Ελληνο-Ρωμαικου ΚΑΙ του Χριστιανικου πολιτισμου, ως το οτι η ζωη του επηρεαζεται και εξαρταται αμεσα απο το ποσο οι υπολοιποι εφαρμοζουν τις διδαχες περι αγαπης και λοιπων του Χριστιανισμου - περαν του οτι, για παραδειγμα, στα συσσιτια που προσφερει η Εκκλησια της Ελλαδος σιτιζονται ως επι το πλειστων αλλοθρησκοι/αθρησκοι.)

Με ποιον τροπο "μετρουνται τα αποτελεσματα της παιδειας", και γιατι ο ιδιος τροπος δεν μπορει να μετρησει τα αποτελεσματα της θρησκειας;

(ακομη και βαθμολογηση μπορει να γινει στις θρησκευτικες γνωσεις, κατα τον ιδιο τροπο που γινετε στα περι ιστοριας... η/και σεξουαλικου προσανατολισμου).

Μα εγω, για παραδειγμα στα συσσιτια της Εκκλησιας (στα οποια σιτιζονται ως επι το πλειστον... αλλοθρησκοι/αθρησκοι!), πιστους Χριστιανους βλεπω να βαζουν το χερι στην τσεπη (και προσφεροντας εθελοντικη εργασια - που "τσουζει" περισσοτερο...), αποδεικνειοντας εμπρακτα την πιστη τους!

(αν αναφερεσαι στην μισθοδοσια του Κληρου, σου υπενθυμιζω πως επιβληθηκε απαλλοτριωση -κατα τα 9/10 σχεδον- της Εκκλησιαστικης περιουσιας απο το Κρατος, με μονη υποχρεωση αυτην την μισθοδοσια - οταν οι ομοφυλοφιλοι θα απολαμβανουν τα αστικα προνομια που τους προσφερει το "συμφωνο συμβιωσης" -ακομη και χαμουρευομενοι εξω απο τις εκκλησιες ως "εναντιωση στην θρησκεια"- ας θυμουνται πως μερος των προνομιων τους ειναι πληρωμενο απο Χριστιανους.)

Σοβαρά τώρα; Ζητάς να σου πούνε ποια ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ αποτελέσματα έχει η παιδεία και περιμένεις να ληφθεί σοβαρά η τοποθέτησή σου; Ή, ακόμα χειρότερα, περιμένεις ενώ δεν ξέρεις την απάντηση σε αυτό να καταλάβεις όλα τα υπόλοιπα στα οποία απαντάς ή/και ακόμα και την ίδια την απάντηση;

... whateva... Ό,τι πεις...

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω συγκεκριμένη πληροφορία, αλλά κάθε άλλο παρά περίεργο θα μού φαινόταν αυτό που λες. Βάσει τού τι έχω δει μέχρι τώρα τουλάχιστον, ανεξαρτήτως τού ποιος κυβερνά.

δεν ξερω αν γνωριζεις οτι εκτος απο τα νεα μετρα κλπ κλπ 32 χιλιαδες ατομα που ηταν 2-3 χρονια ανεργοι και δουλεψαν 5μηνες μεσω κοινοφελη ειναι παλι ανεργα χωρις ουτε καν ταμειο ανεργειας, καθε εβδομαδα γινονται κινητοποιησεις στο υπουργειο εργασιας δεν ειδα κανενα μεγαλο καναλι να λεει κατι.

Το ιδιο ισχυει και για τα παιδακια που ακομα συνεχιζονται στο αιγαιο προχθες παλι πνηγηκαν αλλα χριστουγεννα ειναι για τι να το πουμε.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εμενα η αποψη μου ειναι ναι οτι πρεπει να εχουν ισα δικαιωματα με ολους. Ολοι οι ομοφυλοφιλοι,παιδεραστες,ρατσιστες κτλ βγηκαν απο "νορμαλ' στρειτ γονεις οποτε το προβλημα δεν ειναι οι γονεις (αν ειναι γκευ).

Το να προσπαθει να επιβαλει η εκκλησια τα πιστευω της θρησκειας της σε ολους οταν δεν πιστευουν στη θρησκεια ειναι το λιγοτερο φασιστικο. Δεν σου το επιτρεπει η θρησκεια σου σε σενα που την "πιστευεις" σε μενα που δεν πιστευω σε αυτη ή δεν πιστευω πουθενα δεν μπορεις να μου το επιβαλλεις και κατα πατας το δικαιωμα μου να κανω οτι θελω οσο δεν σε βλαπτω! το αντιαισθητικο κομματι ειναι προβλημα προσωπικο του καθενος και ας το λυσει μονος του.

Και οσοι θεωρουν την ομοφυλοφιλια ανωμαλια τοτε ας σταματησουν της πιπες,anal ας πηδιουνται μονο για αναπαραγωγη κτλ!

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως μπορώ να πω, πως το thread έχει επίπεδο σε σύγκριση με ένα μίνι γκάλοπ που έκανα στην δουλειά.

Προφανώς άκουσα τα πάντα (τι κτηνοβασίες, τι παιδεραστίες - τι διάολο με κασσέτα τα παίζουν; ), ώσπου έχασα την ψυχραιμία μου και έπιασα τον εαυτό μου να τους φωνάζει "ΝΑΙ ΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ, ΓΚΕΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ Γ...εί ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ".

Η ελληνική κοινωνία είναι πολύ πιο συντηρητική απ'όσο θέλουμε να φανταζόμαστε καμιά φορά, και όπου βρίσκει αφορμή ξερνάει τα κόμπλεξ της.

Τα βλέπουμε καθημερινά, στους δρόμους, στα καφενεία, στα γήπεδα, ..στις κάλπες.

• Like 3
Δημοσ.

Εμενα η αποψη μου ειναι ναι οτι πρεπει να εχουν ισα δικαιωματα με ολους. Ολοι οι ομοφυλοφιλοι,παιδεραστες,ρατσιστες κτλ βγηκαν απο "νορμαλ' στρειτ γονεις οποτε το προβλημα δεν ειναι οι γονεις (αν ειναι γκευ).

ναι απο δυο γονεις διαφορετικου φυλου που ομως δεν εστεκαν καλα , η φυση εκανε γυναικα και αντρα για να κανουν παιδια αρα αυτο λεει απο μονο του οτι ειναι αναγκαια αλλα οχι ικανη συνθηκη να μεγαλωσει σωστα ενα παιδι.

Καλα εκαναν οι ανθρωποι και ηθεαλν να μπορουν να εχουν σχεση επερεπε να γινει αλλα το παιδι ειναι κατι εντελως διαφορετικο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

ναι απο δυο γονεις διαφορετικου φυλου που ομως δεν εστεκαν καλα , η φυση εκανε γυναικα και αντρα για να κανουν παιδια αρα αυτο λεει απο μονο του οτι ειναι αναγκαια αλλα οχι ικανη συνθηκη να μεγαλωσει σωστα ενα παιδι.

Καλα εκαναν οι ανθρωποι και ηθεαλν να μπορουν να εχουν σχεση επερεπε να γινει αλλα το παιδι ειναι κατι εντελως διαφορετικο.

αρα ας απαγορευσουμε σε ολους να κανουν παιδια ή να δινουν εξετασεις πριν! Χανεις το νοημα. Το ποιντ σε αυτο ειναι να καταλαβει ο κοσμος οτι δεν φταιει το αν ειναι αντρες γυναικες ή κανονικο ζευγαρι αλλα το τι σκατα εχουν στο κεφαλι τους

Δημοσ.

αρα ας απαγορευσουμε σε ολους να κανουν παιδια ή να δινουν εξετασεις πριν! Χανεις το νοημα. Το ποιντ σε αυτο ειναι να καταλαβει ο κοσμος οτι δεν φταιει το αν ειναι αντρες γυναικες ή κανονικο ζευγαρι αλλα το τι σκατα εχουν στο κεφαλι τους

δυο σωστη γονεις διαφορετικου φύλου για μενα ειναι καλυτεροι απο δυο σωστους του ιδιου φυλου. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...