Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω συγκεκριμένο υπόψη μου το οποίο σήμερα διδάσκεται σε Ελληνικές σχολές (μάλιστα το μελέτησα για να βοηθήσω φίλο σε εξετάσεις :P) και ναι περιέχει μόνο ανωμαλίες στις οποίες περιλαμβάνεται η ομοφυλοφιλία, η πρωκτική διείσδυση etc. Αυτά λέει δεν φταίω εγώ :P

Θερμά συγκαρητήρια. Και εις ανώτερα, σύντομα να νομιμοποιηθεί και η κτηνοβασία. Άλλωστε το κράτος δεν έχει καμία δουλειά στη κρεβατοκάμαρά μας και σε προηγμένα κράτη όπως Ολλανδία και Δανία είναι νόμιμη.

#mizilevis

• Like 1
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι αυτό που κάνουν σε ξένες χώρες.

Εάν είσαι ακόλουθος κάποιας θρησκείας, το δηλώνεις στα μητρώα και φορολογήσε επιπλέον για τις ανάγκες του οργανισμού που είναι υπεύθυνος για την θρησκεία σου στην χώρα σου.

Οπότε, θέλει κανείς να βλέπει παπάδες; Ας δηλώσει χριστιανός, να φορολογείται επιπλέον και τα λεφτά του να πηγαίνουν στην ορθόδοξη εκκλησία Ελλάδος.

Θέλει κανείς να είναι μωαμεθανος; Ας το δηλώσει, να φορολογείται επιπλέον και με τα λεφτά του να γίνουν τζαμιά και να πιάσουν δουλειά οι ιερωμένοι της θρησκείας του.

Να δούμε πόσο πιστοί είναι οι πιστοί όταν έρθει η ώρα να αναλάβουν και πρακτικές ευθύνες της πίστης τους

με τη λογική αυτή κάποιος που δεν έχει παιδιά να μη πληρωνει φόρους για την παιδεία, ή καποιος που επιλέγει μια ιδιωτική κλινική ή ίδιώτη γιατρό να μη πληρώνει για περιθαλψη.

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάσου να το είχε κάνει Straight ζευγάρι αυτό στη Βουλή. Σήμερα θα μιλάγαμε για ασέβεια προς τη Δημοκρατία, μαστίγωμα στο Σύνταγμα κτλ.

http://arouraios.gr/2015/12/autoanairountai-oi-omofilofiloi/

πολυ καλο σαητ για επικληση αλλη φορα και αυγη χιχιχι

Δημοσ.

με τη λογική αυτή κάποιος που δεν έχει παιδιά να μη πληρωνει φόρους για την παιδεία, ή καποιος που επιλέγει μια ιδιωτική κλινική ή ίδιώτη γιατρό να μη πληρώνει για περιθαλψη.

Καθόλου έτσι. Κάποιος, και να μην είχε παιδιά, χρησιμοποίησε την παιδεία. Επίσης, η παιδεία έχει χειροπιαστά και ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ αποτελέσματα στην ποιότητα ζωής ενός κράτους. Ο όποιος θεός και η όποια θρησκεία, όχι.

Επίσης, περίθαλψη πληρώνεις γιατί, εκτός ότι έχει ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ αποτελέσματα η όποια θεραπεία ιατρικής σε μία αρρώστια, μπορεί να χρειαστείς (και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα τα έχεις τα λεφτά τότε, οπότε δώσε τα λίγα λίγα) θεραπεία.

Τέλος, στο αμερικάνικο μοντέλο πληρώνεις ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μόνο άμα θέλεις. Αυτό σημαίνει πως εάν δεν έχεις και αρωατήσεις, θα δώσεις επιτόπου τα λεφτά.

Ακόμα πιο τέλος, χαίρομαι που βλέπω ότι τσούζει του πιστούς να δείξουν και έμπρακτα τη πίστη τους βάζοντας το χέρι στην τσέπη :D

• Like 5
Δημοσ.

Φαντάσου να το είχε κάνει Straight ζευγάρι αυτό στη Βουλή. Σήμερα θα μιλάγαμε για ασέβεια προς τη Δημοκρατία, μαστίγωμα στο Σύνταγμα κτλ.

http://arouraios.gr/2015/12/autoanairountai-oi-omofilofiloi/

Αν το είχε κάνει αυτό straight ζευγάρι μέσα στη βουλή δε θα είχαμε καν φωτογραφία. Θα ήταν "φυσιολογικό"!  :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα πιο τέλος, χαίρομαι που βλέπω ότι τσούζει του πιστούς να δείξουν και έμπρακτα τη πίστη τους βάζοντας το χέρι στην τσέπη :D

δε νομιζω να τσουζει κανεναν. το χέρι στη τσέπη το βαζουν έτσι και αλλιως με τον ενα η τον αλλο τροπο. επίσης έχω την εντυπωση πως τους ιερωμενους πλεον τους πληρώνει η κάθε μητρόπολη. δεν πληρώνονται σαν δημόσιοι υπάλληλοι. ( δεν ειμαι σίγουρος αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος)

Δημοσ.

Έχω συγκεκριμένο υπόψη μου το οποίο σήμερα διδάσκεται σε Ελληνικές σχολές (μάλιστα το μελέτησα για να βοηθήσω φίλο σε εξετάσεις :P) και ναι περιέχει μόνο ανωμαλίες στις οποίες περιλαμβάνεται η ομοφυλοφιλία, η πρωκτική διείσδυση etc. Αυτά λέει δεν φταίω εγώ :P

Να μαντέψω; Θεολογία; :P

http://www.biology-online.org/dictionary/Abnormality

Μετά άνοιξε και ένα βιβλίο βιολογίας, κατά προτίμηση εξελικτικής για να σου λυθούν και τυχόν απορίες για το τι είναι «φυσιολογικό», ακόμα και σύμφωνα με το δαρβινικό μοντέλο, μην εκτίθεσαι άδικα. Καλό διάβασμα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Να μαντέψω; Θεολογία; :P

http://www.biology-online.org/dictionary/Abnormality

Μετά άνοιξε και ένα βιβλίο βιολογίας, κατά προτίμηση εξελικτικής για να σου λυθούν και τυχόν απορίες για το τι είναι «φυσιολογικό», ακόμα και σύμφωνα με το δαρβινικό μοντέλο, μην εκτίθεσαι άδικα. Καλό διάβασμα ;)

To βιβλίο ήταν απο σχολή Κοινωνιολογίας, δεν θυμάμαι τον τίτλο.

Ε αφού το λέει το ιντερνέτι έτσι θα είναι...

Δεν με απασχολεί καθόλου το "φυσιολογικό" βιολογικά ούτε εξελικτικά, αλλά με απασχολεί κοινωνιολογικά, και δυστυχώς για σενα κοινωνιολογικά ήταν είναι και θα είναι "ανωμαλία", αφού είναι όπως και λέει το παραπάνω "deviation from the normal" γι'αυτό και σε όλα τα αντίστοιχα επιστημονικά συγγράματα έτσι αναφέρεται. Περαστικά ;).

Δημοσ.

To βιβλίο ήταν απο σχολή Κοινωνιολογίας, δεν θυμάμαι τον τίτλο.

Ε αφού το λέει το ιντερνέτι έτσι θα είναι...

Δεν με απασχολεί καθόλου το "φυσιολογικό" βιολογικά ούτε εξελικτικά, αλλά με απασχολεί κοινωνιολογικά, και δυστυχώς για σενα κοινωνιολογικά ήταν είναι και θα είναι "ανωμαλία", αφού είναι όπως και λέει το παραπάνω "deviation from the normal" γι'αυτό και σε όλα τα αντίστοιχα επιστημονικά συγγράματα έτσι αναφέρεται. Περαστικά ;).

νταξει η κοινωνια δεν ειναι θεοσταλτη, οι νορμες ειναι ρευστες και μεταβλητες.

κοινωνικη ανθρωπολογια>κοινωνιολογια

• Super Moderators
Δημοσ.

Χαλαρώστε λίγο μερικοί και συζητήστε πολιτισμένα, γιατί διαφορετικά υπάρχει και άλλη πιο "δημοκρατική μέθοδος"...  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Χαλαρώστε λίγο μερικοί και συζητήστε πολιτισμένα, γιατί διαφορετικά υπάρχει και άλλη πιο "δημοκρατική μέθοδος"...  :devil:

φοβουμαι γαρ για το τι θα εκανες αν ειχες εξουσια καπου που να χει οντως σημασια

• Like 1
Δημοσ.

Θερμά συγκαρητήρια. Και εις ανώτερα, σύντομα να νομιμοποιηθεί και η κτηνοβασία. Άλλωστε το κράτος δεν έχει καμία δουλειά στη κρεβατοκάμαρά μας και σε προηγμένα κράτη όπως Ολλανδία και Δανία είναι νόμιμη.

Η κτηνοβασία δεν είναι πράξη συναίνεσης, γι' αυτό δεν στέκει το επιχείρημα.

Αν η κατσίκα μιλούσε και ήξερε να πει "βουρ τσολιά μου" βεβαίως και να το νομιμοποιούσαμε.

• Like 9
Δημοσ.

Η κτηνοβασία δεν είναι πράξη συναίνεσης, γι' αυτό δεν στέκει το επιχείρημα.

Αν η κατσίκα μιλούσε και ήξερε να πει "βουρ τσολιά μου" βεβαίως και να το νομιμοποιούσαμε.

Αν δεν συναινούσε η κατσίκα να είσαι σίγουρος ότι θα έτρωγες κλωτσιά στα @@. Αν ήταν σκύλα...το αποτέλεσμα της μη συναίνεσης θα ήταν αντιληπτό ανάμεσα στα δόντια της :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...