aris1986 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αντε με το καλο μετα τον νόμο για τα αδεσποτα, οι gay, μετα ενα τζαμί στον βοτανικό και στο τελος διαχωρισμο εκκλησιας-κρατους να πουλανε εικόνες και κομποσχοινια στα φαναρια για να βγαλουν τα προς το ζην οι παπαδες.
michael92 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Να κάνουν όσα τζαμιά θέλουν, όχι με τα λεφτά μας όμως... Κάθε πρόσφυγας/ μετανάστης που περνάει από Ελλάδα να αφήνει 10 ευρώ, χτίζονται άνετα 5 τζαμιά 1
akpe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μαζί σου, αλλά και οι εκκλησίες χωρίς τα λεφτά μας να είναι 3
aris1986 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Να κάνουν όσα τζαμιά θέλουν, όχι με τα λεφτά μας όμως... Κάθε πρόσφυγας/ μετανάστης που περνάει από Ελλάδα να αφήνει 10 ευρώ, χτίζονται άνετα 5 τζαμιά Αμα στα επιβαλει η Ε.Ε με δικα σου θα γινουν, αντε να σου δωσουν καποια και αυτοι για να μην μεινεις ρεστος και να τα επιστρεψεις αργοτερα...
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 παιδια σορρυ αλλα εγω εχω ενεργη σεξουαλικη ζωη απ τα 14 και τοτε ειχα επαφες μονο με συνομηλικους επειδη αυτο μου αρεσε. φιλοι και φιλες μου ηθελαν μεγαλυτερες ηλικιες. νομιζω δεν απασχολησε κανεναν μας η νομιμοτητα του σεξ τοτε. το προβλημα ειναι οταν τετοιοι νομοι αντι να προστατευουν κοσμο απο βιασμους κλπ χρησιμοποιουνται για να τραμπουκιζουν κοσμο που τυχαινει να εχει σεξουαλικοτητα διαφορετικη απο το "κοινωνικα αποδεκτο" τι ειναι καλο και κακο και ποτε μπηκαμε σε αυτη τη λουπα διπολων και γιατι ειναι πολυ πιο συνθετα και πολυπλευρα ζητηματα, ας σοβαρευτουμε κανενας τριτος δε μπορει να εχει αποψη για την επιθυμια καποιου υποκειμενου και για τα βιωματα Δε νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι γιατί με τη δικιά σου λογική κάποιος μπορεί να θέλει να πάρει δίπλωμα στα 12 ή να ψηφίσει στα 15 πχ. Υπάρχουν κάποια όρια ηλικιακά, που σίγουρα δεν γίνεται να τους ικανοποιήσουν όλους, αλλά πρέπει και να υπάρχουν! 1
michael92 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μαζί σου, αλλά και οι εκκλησίες χωρίς τα λεφτά μας να είναι Οι εκκλησίες χτίζονται κυρίως με τα λεφτά που αφήνουν οι πυροβολημένοι στα παγκάρια (τα υπέρ ανεγέρσεως). Το πρόβλημα είναι η μη φορολόγηση των χρημάτων αυτών από το κράτος και ότι πληρώνονται οι παπάδες από το δημόσιο. Απόλυση όλων χτες. 3
Lanike71 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Και κάτι ακόμα σε κάτι που ανέφερες, το οτι με κυνηγάει μια 13-15 σημαίνει οτι εγω σαν μαντράχαλος με (υποτίθεται) πιο ώριμο μυαλό πρέπει ντε και καλα να την μασήσω? Να πω οχι δεν? Να μην πεις όχι.Γιατί θα σε πουν gay. Και ναι κυρίες και κύριοι, επιστρέψαμε στο θέμα του νήματος... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Το σχόλιο ξάδερφου που υπηρετεί τώρα μέσω viber "Είναι "π...δες" οι π...δες όμως. Θέλουν ισότητα αλλά κωλοτρίβονται πως και πως για το γιωτόχαρτο ". Και δεν είναι αρνητικός στο χθεσινό ψήφισμα. Καλός πολίτης Γιώργο.
mylo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 προσμένω πλέον νόμο που θα επιτρέπει την πολυγαμία. 1
katergaris79 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Το σχόλιο ξάδερφου που υπηρετεί τώρα μέσω viber "Είναι "π...δες" οι π...δες όμως. Θέλουν ισότητα αλλά κωλοτρίβονται πως και πως για το γιωτόχαρτο ". Και δεν είναι αρνητικός στο χθεσινό ψήφισμα. Καλός πολίτης Γιώργο. Δε στα είπαν καλά. Το κράτος έχει διαχωρίσει τους gay με το να μην τους δέχεται στον στρατό. Αυτόν τον διαχωρισμό εκμεταλλεύονται διάφοροι (gay ή straιght) για να αποφύγουν τη στράτευση. Μακάρι να υπάρξει και εκεί ισονομία αλλά δεν το βλέπω πολύ κοντά. Η "βαρβατίλα" των ελληνικού στρατεύματος δεν επιτρέπεται να "αλλοιωθεί" με ντιντίδες.
groot Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Να κάνουν όσα τζαμιά θέλουν, όχι με τα λεφτά μας όμως... Κάθε πρόσφυγας/ μετανάστης που περνάει από Ελλάδα να αφήνει 10 ευρώ, χτίζονται άνετα 5 τζαμιά Το καλύτερο είναι αυτό που κάνουν σε ξένες χώρες. Εάν είσαι ακόλουθος κάποιας θρησκείας, το δηλώνεις στα μητρώα και φορολογήσε επιπλέον για τις ανάγκες του οργανισμού που είναι υπεύθυνος για την θρησκεία σου στην χώρα σου. Οπότε, θέλει κανείς να βλέπει παπάδες; Ας δηλώσει χριστιανός, να φορολογείται επιπλέον και τα λεφτά του να πηγαίνουν στην ορθόδοξη εκκλησία Ελλάδος. Θέλει κανείς να είναι μωαμεθανος; Ας το δηλώσει, να φορολογείται επιπλέον και με τα λεφτά του να γίνουν τζαμιά και να πιάσουν δουλειά οι ιερωμένοι της θρησκείας του. Να δούμε πόσο πιστοί είναι οι πιστοί όταν έρθει η ώρα να αναλάβουν και πρακτικές ευθύνες της πίστης τους. 4
alxlightning Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 παντως εγω δε χαρηκα και πολυ με το συμφωνο. τι δικαιωματα διασφαλιζει εν τελει? περαν του δικαιωματος ενος χαρτιου που λεει "ειστε επισημα(?) ζευγαρι".Φαμφαρες, να χαμε να λεγαμε, να φασωνεται ο Βαλλιανατος στη βουλη γιατι ειχε καιρο να συζητηθει ο καημενος, εδω στο προφιλ μου στο φεησμπουκ ξεκινησε να σχολιαζει μπας και του δωκουν νεαρες αδερφες σημασια, περασε απαρατηρητος.Θα φτασει να μου λειπει Χατζηστεφ ετσι οπως παμε :S
φιρίκι Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 παντως εγω δε χαρηκα και πολυ με το συμφωνο. τι δικαιωματα διασφαλιζει εν τελει? Πέραν των κληρονομικών, επιτρέπει και το να υπογράψεις για ιατρικά ζητήματα, μεταμόσχευση οργάνων ας πούμε. Γενικώς, εξασφαλίζει ίσα δικαιώματα με ένα ανδρόγυνο. Για 'μένα είναι καλοδεχούμενο, θεωρώ απαράδεκτες τις διακρίσεις του νόμου επι τη βάσει του ερωτικου προσανατολισμού. Ειδάλλως δεν θα 'πρεπε να λέμε οτι π.χ. οι κοπρολάγνοι δεν μπορούν να πα' να δουν όπερα; Ξέρω οτι η κοπρολαγνεία δεν είναι προσανατολισμός, χάριν παραδείγματος το είπα.
alxlightning Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Πέραν των κληρονομικών, επιτρέπει και το να υπογράψεις για ιατρικά ζητήματα, μεταμόσχευση οργάνων ας πούμε. Γενικώς, εξασφαλίζει ίσα δικαιώματα με ένα ανδρόγυνο. Για 'μένα είναι καλοδεχούμενο, θεωρώ απαράδεκτες τις διακρίσεις του νόμου επι τη βάσει του ερωτικου προσανατολισμού. εργασιακα/φορολογικα οχι?
ZAKKWYLDE Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ανωμαλίες ε; Ενδιαφέρον. Εσύ έχεις ανοίξει κανένα textbook βιολογίας να δεις πως ορίζεται η ανωμαλία; Έχω συγκεκριμένο υπόψη μου το οποίο σήμερα διδάσκεται σε Ελληνικές σχολές (μάλιστα το μελέτησα για να βοηθήσω φίλο σε εξετάσεις ) και ναι περιέχει μόνο ανωμαλίες στις οποίες περιλαμβάνεται η ομοφυλοφιλία, η πρωκτική διείσδυση etc. Αυτά λέει δεν φταίω εγώ Βουλή: Υπερψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία το σύμφωνο συμβίωσης Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/302578/vouli-uperpsifistike-me-eureia-pleiopsifia-to-sumfono-sumviosis/#ixzz3v5ptuAgm Η Ελλάδα επιτέλους ένα βήμα πιο κοντά στον 21ο αιώνα.Well done για αρχή. Θερμά συγκαρητήρια. Και εις ανώτερα, σύντομα να νομιμοποιηθεί και η κτηνοβασία. Άλλωστε το κράτος δεν έχει καμία δουλειά στη κρεβατοκάμαρά μας και σε προηγμένα κράτη όπως Ολλανδία και Δανία είναι νόμιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις