Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ντου στα δημοτικά παιδες. Νίπτω τας χείρας μου. Ελπίζω να μην σας τύχει αυτό με καμιά κόρη σας.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το να θεωρούμε ότι ο παππούς που θα πάρει μάτι μια 20χρονη είναι νορμάλ, αλλά ένας 30άρης να πάρει μάτι μια 16χρονη παράνοια, είναι απλώς δαιμονοποίηση της ανθρώπινης (μεταξύ άλλων) φύσης εν ονόματι επίκτητων κοινωνικών αξιωμάτων -τα οποία αλλάζουν κάθε 2 γενιές.

Αν ο παππούς είναι 80, το πρόβλημα δεν είναι το 80-20=60 και 30-16=14.

Το πρόβλημα είναι το ότι ο ηλικιακά μικρός της υπόθεσης υπολείπεται σε πάρα πολλά του μεγάλου.Πράγμα που οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις, εντελώς άσχετες με την απλή σεξουαλική ευχαρίστηση.

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης υπάρχουν στοιχεία ότι μια 12 χρονη μαθήτρια του δημοτικού με περίοδο δεν πρέπει να μαμηθει με 30ρη? Οχι.

Αλλα αυτό σημαίνει οτι ειναι ηθικό?

Νομίζω καταλαβαίνεις την ανούσια λογική που έχεις. Μιλάμε για ορια παιδοφιλίας.

Και κάτι ακόμα σε κάτι που ανέφερες, το οτι με κυνηγάει μια 13-15 σημαίνει οτι εγω σαν μαντράχαλος με (υποτίθεται) πιο ώριμο μυαλό πρέπει ντε και καλα να την μασήσω? Να πω οχι δεν?

Άμα δεν υπάρχουν στοιχεία υπέρ η κατά τότε πως θα κρίνουμε αν είναι ηθικό η όχι;

Δημοσ.

Bλέπω τώρα live την Ολομέλεια στη Βουλή σοου τρελό μεταξύ Αμυρά-Κατσίκη .Αλλα το πιο βασικό καταργήται ΚΑΙ ο 347 ΠΚ που σημαίνει οτι πλέον έχουμε εξίσωση ορίων ηλικίας της συναινετικής σεξουαλικής επαφής μεταξύ ανδρών.Μέχρι σήμερα είχαμε τα 17 έτη για συναινετική σεξουαλική επαφή μεταξύ ανδρών ενώ για ετερόφυλη σεξουαλική επαφή η συναίνεση είναι στα 15 έτη.

58842643.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Αν ο παππούς είναι 80, το πρόβλημα δεν είναι το 80-20=60 και 30-16=14.

Το πρόβλημα είναι το ότι ο ηλικιακά μικρός της υπόθεσης υπολείπεται σε πάρα πολλά του μεγάλου.Πράγμα που οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις, εντελώς άσχετες με την απλή σεξουαλική ευχαρίστηση.

Πάντα κάποιος υπολείπεται σε κάτι του άλλου. Εγώ με τα μούτρα που έχω να πάω να την πέσω σε μια χαζούλα, έχω καλές πιθανότητες. Δε θα μου πει κανείς ότι την εκμεταλλεύτηκα. Το αν είσαι εφοδιασμένος να ΞΕΡΕΙΣ ότι πάντα υπάρχει κάποιος που θα μπορέσει να σε κουμαντάρει είναι το ζήτημα, είτε στο αν θα του κάτσεις, είτε στο αν θα σου φάει τα λεφτά πχ.

Ντου στα δημοτικά παιδες. Νίπτω τας χείρας μου. Ελπίζω να μην σας τύχει αυτό με καμιά κόρη σας.

Αυτά τα πράγματα δεν "τυχαίνουν", εκεί είναι το θέμα. Η κόρη του ενός θα κάτσει, η κόρη του άλλου θα πει "ουστ ανώμαλε" και η κόρη του τρίτου θα τριφτεί πρώτη. Μάντεψε και ποιος τρίτος φέρει μερίδιο της ευθύνης.

Δημοσ.

Άντε συγχαρητήρια. Επόμενο βήμα αποποινiκοποίηση της παιδεραστίας και της κτηνοβασίας, άλλωστε το κράτος δεν πρέπει να σου λέει ποιόν πρέπει να αγαπάς :P

Δημοσ.

Ναι γιατί ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι το ίδιο πράγμα με την παραφιλία και την κακοποίηση.

Ένα λεξικό ρε παιδιά, παντού υπάρχουν πια :P

Δημοσ.

Ναι γιατί ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι το ίδιο πράγμα με την παραφιλία και την κακοποίηση.

Λογικά αναφέρεται στον παραπάνω διάλογο.

• Like 1
Δημοσ.

Μα για προσανατολισμό μιλώ και εγώ, απλά προσανατολίζεσαι σε μικρότερες ηλικίες, ή σε πιό τριχωτά πλάσματα :P

Δημοσ.

Well, my bad then, αλλά η απάντηση παραμένει προς όσους όντως κάνουν αυτό το συσχετισμό.

Για τα παραπάνω ψιλοχάθηκα οπότε θα τα διαβάσω με την ησυχία μου το βραδάκι. Να μου πει κάποιος μόνο αν θα χρειαστώ αλκοόλ :P

Εντιτ: ερρμ όχι; Άλλο ο προσανατολισμός, άλλο η παραφιλία. Look it up, το εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον δεν θα σε κάνει λιγότερο άντρα, μη φοβάσαι ;)

• Like 1
Δημοσ.

Well, my bad then, αλλά η απάντηση παραμένει προς όσους όντως κάνουν αυτό το συσχετισμό.

Για τα παραπάνω ψιλοχάθηκα οπότε θα τα διαβάσω με την ησυχία μου το βραδάκι. Να μου πει κάποιος μόνο αν θα χρειαστώ αλκοόλ :P

Καλα δεν παίρνω και όρκο αν όντως εννοούσε τον διάλογο παραπάνω. Οχι αλκοόλ, ηταν σχετικά lightweight διάλογος. Πάνω κάτω

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως κανονικά πιο πολύ θα έπρεπε να μας απασχολεί το γεγονός πως στα Ελληνικά σχολεία τα παιδιά μαθαίνουν για εγκυμοσύνες από ...κρίνους και δεν υπάρχει σεξουαλική αγωγή, παρά το σύμφωνο συμβίωσης... :P

• Like 2
Δημοσ.

Γαμώτο. Gimme a reason to drink goddamnit!

Ειμαι καλουλης. Θελω να σε αποτρέψω να πιεις

• Like 1
Δημοσ.

Αφού η σεξουαλική αγωγή είναι του σατανά. Τι την θέλεις;

(don't go there, just don't, αρκετά κύτταρα έχω κάψει αυτές τις μέρες) :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...