SlickNick Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Για να το πάμε και λίγο στην πολιτική φιλοσοφία, κανονικά δεν θα έπρεπε καν το κράτος να ανακατεύεται σε τέτοια θέματα. Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο ότι αν δύο άνθρωποι, ανεξαρτήτως φύλου, θέλουν να λειτουργούν σαν ζευγάρι στα οικονομικά τους και στα κληρονομικά τους, απλά θα έπρεπε να μπορούν να το κάνουν μέσω ενός συμβολαιογράφου και το θέμα να λήγει εκεί. 4
Glikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό με τον νόμο για την ηλικία των 15 που αναφέρθηκε νωρίτερα κατ εμέ πρέπει να αλλάξει. Str8 / gay. Όσον για αυτό που λες ναι, θα μπορούσε να γινει και έτσι. Απλά πράγματα
Porg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Η ηλικία είναι σχετική, απο τη στιγμή που έχει περίοδο είναι έτοιμη για αναπαραγωγή
Glikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ένας 15χρονος με μια 30άρα όμως; Λάθος και πάλι. Η ηλικία είναι σχετική, απο τη στιγμή που έχει περίοδο είναι έτοιμη για αναπαραγωγή Αν ειναι έτσι να συχνάζουμε εμείς οι μαντράχαλοι εξω από δημοτικά μπας και τύχουμε κανα "αναπτυγμένο" κοριτσάκι. Ε?
alxlightning Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ειναι αισχρό να μαμιεται ένας 30ρης με μια 15 χρονη. Τι σκατα μυαλά να κουβαλάει ενα ανήλικο. Μην τα ισοπεδώνεις ολα. Δηλαδή τι, μια κοπέλα σε τέτοια ηλικία που είναι ακόμα στην ανάπτυξη ειναι γυναίκα? Παιδακι ειναι ασχετα το τι πιστευει η ιδια. Κάτι τέτοια ρεμάλια θέλουν φυλακή. Borderline παιδοφιλία δεν καταλαβαινω τη διαφορα μεταξυ 15 χρονων και 18 χρονων. Αν ο ανθρωπος θελει να κανει σεξ, θελει να κανει σεξ και το δικαιουται προφανως, συναινετικα. Αν τυχαινει και ειναι 15 χρονων και το ελκυει καποι@ μεγαλυτερης ηλικιας, ω γουελ. Δεν ειναι θεμα ουτε νοημοσυνης (τι μυαλα κουβαλαει ενα ανηλικο) ουτε τιποτα.
Glikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 δεν καταλαβαινω τη διαφορα μεταξυ 15 χρονων και 18 χρονων. Αν ο ανθρωπος θελει να κανει σεξ, θελει να κανει σεξ και το δικαιουται προφανως, συναινετικα. Αν τυχαινει και ειναι 15 χρονων και το ελκυει καποι@ μεγαλυτερης ηλικιας, ω γουελ. Δεν ειναι θεμα ουτε νοημοσυνης (τι μυαλα κουβαλαει ενα ανηλικο) ουτε τιποτα. Πάρε ένα παράδειγμα. Να σε δω αν ποτέ αποκτήσεις παιδιά και ο 45ρης κολλητός σου λιγουρεύεται την 15χρονη κόρη σου. Oh well. Όπως είπα και παραπάνω , από αύριο καμπέρωμα σε δημοτικά. Η ηλικία δεν είναι απλά ενα νούμερο όπως πολλοί αμπελοφιλοσοφοι υποστηρίζουν. Αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορα μεταξύ ηθικού και ανήθικου δεν φταίω εγώ
Porg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μη βάζουμε περιορισμούς στο φύλλο Ο έρωτας δεν κάνεις διακρίσεις
Lanike71 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 δεν καταλαβαινω τη διαφορα μεταξυ 15 χρονων και 18 χρονων. Αν ο ανθρωπος θελει να κανει σεξ, θελει να κανει σεξ και το δικαιουται προφανως, συναινετικα. Αν τυχαινει και ειναι 15 χρονων και το ελκυει καποι@ μεγαλυτερης ηλικιας, ω γουελ. Δεν ειναι θεμα ουτε νοημοσυνης (τι μυαλα κουβαλαει ενα ανηλικο) ουτε τιποτα. Μπαίνεις σε λάθος μονοπάτια φίλε. 2
Glikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ξεφύγαμε από το νήμα και άκρη δεν θα βγάλουμε. Ούτε μυαλό μερικοί. Καλή τύχη
SlickNick Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το πρόβλημα με τις ηλικίες συναίνεσης είναι η υποκειμενικότητα. Είναι "καλό" για ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι να πηγαίνει με έναν τριαντάρη; Δεν ξέρω προσωπικά. Υπάρχουν στοιχεία από έρευνες που να δείχνουν ότι είναι η δεν είναι; Αυτό είναι το μόνο που μετράει. Και σε γενικές γραμμές είναι πολύ συνηθισμένο οι ανήλικες να τα έχουν με ενήλικους γιατί συνήθως αυτούς κυνηγάνε. Έχω γνωρίσει πάρα πολλές πιτσιρίκες που τα είχαν με φοιτητές, φαντάρους και ακόμη μεγαλύτερους. Πάρε ένα παράδειγμα. Να σε δω αν ποτέ αποκτήσεις παιδιά και ο 45ρης κολλητός σου λιγουρεύεται την 15χρονη κόρη σου. Oh well. Όπως είπα και παραπάνω , από αύριο καμπέρωμα σε δημοτικά. Η ηλικία δεν είναι απλά ενα νούμερο όπως πολλοί αμπελοφιλοσοφοι υποστηρίζουν. Αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορα μεταξύ ηθικού και ανήθικου δεν φταίω εγώ Το πως νιώθει κάποιος και το τι ισχύει δεν συμπίπτουν απαραίτητα. Κάποιος μπορεί να μην γουστάρει να έχει γκόμενο η ενήλικη αδελφή του, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σωστός. Υπάρχουν στοιχεία ότι είναι κακό να πηγαίνει μία ανήλικη με έναν ενήλικο; 1
alxlightning Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 παιδια σορρυ αλλα εγω εχω ενεργη σεξουαλικη ζωη απ τα 14 και τοτε ειχα επαφες μονο με συνομηλικους επειδη αυτο μου αρεσε. φιλοι και φιλες μου ηθελαν μεγαλυτερες ηλικιες. νομιζω δεν απασχολησε κανεναν μας η νομιμοτητα του σεξ τοτε. το προβλημα ειναι οταν τετοιοι νομοι αντι να προστατευουν κοσμο απο βιασμους κλπ χρησιμοποιουνται για να τραμπουκιζουν κοσμο που τυχαινει να εχει σεξουαλικοτητα διαφορετικη απο το "κοινωνικα αποδεκτο" τι ειναι καλο και κακο και ποτε μπηκαμε σε αυτη τη λουπα διπολων και γιατι ειναι πολυ πιο συνθετα και πολυπλευρα ζητηματα, ας σοβαρευτουμε κανενας τριτος δε μπορει να εχει αποψη για την επιθυμια καποιου υποκειμενου και για τα βιωματα
Glikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης υπάρχουν στοιχεία ότι μια 12 χρονη μαθήτρια του δημοτικού με περίοδο δεν πρέπει να μαμηθει με 30ρη? Οχι. Αλλα αυτό σημαίνει οτι ειναι ηθικό? Νομίζω καταλαβαίνεις την ανούσια λογική που έχεις. Μιλάμε για ορια παιδοφιλίας. Και κάτι ακόμα σε κάτι που ανέφερες, το οτι με κυνηγάει μια 13-15 σημαίνει οτι εγω σαν μαντράχαλος με (υποτίθεται) πιο ώριμο μυαλό πρέπει ντε και καλα να την μασήσω? Να πω οχι δεν?
alxlightning Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης υπάρχουν στοιχεία ότι μια 12 χρονη μαθήτρια του δημοτικού με περίοδο δεν πρέπει να μαμηθει με 30ρη? Οχι. Αλλα αυτό σημαίνει οτι ειναι ηθικό? Νομίζω καταλαβαίνεις την ανούσια λογική που έχεις. Μιλάμε για ορια παιδοφιλίας. Και κάτι ακόμα σε κάτι που ανέφερες, το οτι με κυνηγάει μια 13-15 σημαίνει οτι εγω σαν μαντράχαλος με (υποτίθεται) πιο ώριμο μυαλό πρέπει ντε και καλα να την μασήσω? Να πω οχι δεν? δεν υπαρχει καθολικο ηλικιακο οριο. μιλαμε για ανθρωπους με διαφορετικες διαδρασεις. οσο τσουβαλιαζεις κοσμο σε ηλικιες, δε βγαινει ακρη
Lucifer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το πρόβλημα δεν είναι η σεξουαλική επαφή, κανενός δε του σπασε το πόδι επειδή τον έβρεξε συναινετικά. Όλοι ωραία περνάμε μέσες-άκρες. Το πρόβλημα είναι αν μια 15χρονη θέλει να τον φάει από 50αρη ή ένας 50αρης θέλει να τον χώσει σε 15χρονη τόσο ώστε να το επιδιώξουν. Και αυτό όσο ψηλά και εξίσου αυθαίρετα και αν το νομοθετήσεις, θα παραμένει θέμα ανατροφής, παιδείας και ενδεχόμενων συμπλεγμάτων. Το να θεωρούμε ότι ο παππούς που θα πάρει μάτι μια 20χρονη είναι νορμάλ, αλλά ένας 30άρης να πάρει μάτι μια 16χρονη παράνοια, είναι απλώς δαιμονοποίηση της ανθρώπινης (μεταξύ άλλων) φύσης εν ονόματι επίκτητων κοινωνικών αξιωμάτων -τα οποία αλλάζουν κάθε 2 γενιές. tl;dr, ξεκαβαλήστε. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις