Expertr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ο χρήστης Expertr είπε:Θα κανεις εσυ κουμαντο σε εμενα αν θα γουσταρω να ειμαι με τον δονητη μου η την πλαστικια κουκλα αντι για γυναικα στο κρεβατι μου; Εαν θελω να με αναγνωρισεις και επισημα ομως τοτε θα πρεπει να ακουσουμε την γνωμη του κοσμου που ζω γιατι τους αφορα.Πως ακριβώς αφορά τον κόσμο το τι κάνεις εσύ στο κρεβάτι σου; Και όχι φίλε μου, τα προσχήματα έχουν ένα όριο. Δεν ξέρω για εσένα αλλά τον κόσμο, ιδίως όσοι με επιεικώς γελοίους χαρακτηρισμούς τάσσονται κατά της συμβίωσης, δεν τον απασχολεί το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Ούτε αυτό είναι που τον τσιγκλάει. Απλά έχει «πρόβλημα» που ο διπλανός του είναι ομοφυλόφυλος. Επειδή είναι αμόρφωτος, επειδή είναι μισαλλόδοξος, επειδή έχει μούσια και φοράει μαύρα και θέλει να σώσει την επιχείρηση, επειδη ακολουθά τυφλά τους προηγούμενους, επειδή ως στρέητ την είδε ανώτερος, επειδή έχει μια μπασταρδεμένη ιδέα για τη φύση η οποία προέρχεται από την κοινωνία, επειδή χίλια δύο. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, έτσι; Μα εγω ειμαι ο πρωτος που ειπα οτι στο κρεβατι σου κανε οτι θες αν δεν ειναι παρανομο.Οταν θες δημοσια αναγνωριση ειπα πως με αφορα αφου ΕΓΩ ειμαι ενας απο τους πολιτες του κρατους που θες να σε αναγνωρισει. Δεν με νοιαζει τι κανει ο καθε ενας και τι γνωμη εχει για τους ομοφυλοφιλους η για τους στρειτ.Μενοιαζει η συνολικη αποψη του κοσμου ωστε να ζουμε σε ενα κρατος οπου κουμαντο κανουν οι πολλοι και οχι οι λιγοι. Σοβαρά τώρα. Πως ακριβώς επιβάλεις κάτι σε κάποιον που δεν τον αφορά ούτε και τον επηρεάζει με κανένα τρόπο; Οι λίγοι που λες αποφασίζουν για τον εαυτό τους, όχι για τους άλλους. Οι πολλοί λες πολλοί αποφασίζουν για τους άλλους, όχι για τον εαυτό του. Ο χρήστης Expertr είπε:ΔΕΝ ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ιδιοι ουτε εμφανησιακα ουτε κοινωνικα ουτε πολιτισμικα. Ωραία ιδέα έχεις για τη δημοκρατία. με τα bold ομως θα συμφωνήσω, Thank god for small favors, apparently... Οι πολλοι αποφασιζουν ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...Μα ειναι τοοοσο απλη η δημοκρατια που επικαλειστε μονο οταν σας συμφερει καποιοι.Η δημοκρατια δεν ειναι ιδεα μου, ειναι πολιτευμα που υπαρχει και ετσι μπορουμε να γνωριζουμε ΟΛΟΙ τι ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ.Χωρις ο καθενας να την αναφερει οπως τον βολευει.
akpe Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Οταν θες δημοσια αναγνωριση ειπα πως με αφορα αφου ΕΓΩ ειμαι ενας απο τους πολιτες του κρατους που θες να σε αναγνωρισει. Δηλαδή για να με αναγνωρίσεις, έστω και σαν άνθρωπο με τα ίδια δικαιώματα με εσένα, σε αφορά το αν μπήγω ή όχι. Από εκεί κρίνεις το αν ο άλλος είναι ίσος. Μάλιστα. [...] ωστε να ζουμε σε ενα κρατος οπου κουμαντο κανουν οι πολλοι και οχι οι λιγοι. Δεν είναι θέμα κουμάντου, ούτε κάποιας ανωτερότητας ή επιβολής, μάλλον έτσι το βλέπεις για αυτό δεν έχεις καταλάβει τίποτα από όσα λέμε. Δεν πειράζει, προφανώς είσαι τυχερός που δεν ανήκεις ή δεν ήσουν ποτέ ένας από «τους λίγους».
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα θα βασιζόμαστε στην "ειλικρίνεια" των ομοφυλόφιλων της πληθυσμιακής ομάδας με τη μεγαλύτερη επίπτωση σε HIV αν σοδόμησαν ή σοδομίστηκαν το τελευταίο έτος για να τους δεχόμαστε σαν δωρητές αίματος.Αφού το FDA της πολιτικής ορθότητας το δέχθηκε http://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/BloodBloodProducts/QuestionsaboutBlood/ucm108186.htm σύντομα έρχεται και σε εμάς.Και γνωρίζοντας τις επιτυχίες και την ασφάλεια του ελληνικού συστήματος ελέγχου αίματος και παραγώγων του,δεν ξέρω πως να σχολιάσω. Οι ναρκομανείς πρέπει να είναι οι επόμενοι που θα αποκτήσουν το δικαίωμα εθελοντή αιμοδότη.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα θα βασιζόμαστε στην "ειλικρίνεια" των ομοφυλόφιλων της πληθυσμιακής ομάδας με τη μεγαλύτερη επίπτωση σε HIV αν σοδόμησαν ή σοδομίστηκαν το τελευταίο έτος για να τους δεχόμαστε σαν δωρητές αίματος.Αφού το FDA της πολιτικής ορθότητας το δέχθηκε http://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/BloodBloodProducts/QuestionsaboutBlood/ucm108186.htm σύντομα έρχεται και σε εμάς.Και γνωρίζοντας τις επιτυχίες και την ασφάλεια του ελληνικού συστήματος ελέγχου αίματος και παραγώγων του,δεν ξέρω πως να σχολιάσω. Οι ναρκομανείς πρέπει να είναι οι επόμενοι που θα αποκτήσουν το δικαίωμα εθελοντή αιμοδότη. Η ειλικρίνεια αυτή που λες θα πρέπει να υπάρχει και στους οικογενειάρχες εθελοντές αιμοδότες, που πριν γυρίσουν στο σπίτι τους περνάνε και μια βόλτα από το studio της γειτονιάς για ένα ...ακάποτο; 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500047512 Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης
alxlightning Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Συνοψιζοντας λοιπονε, επειδη γινεται διαχωρισμος δικαιωματων σε κατηγοριες οπως εργασιακα, κοινωνικα, κ.ο.κ, θα επικαλεστω Μαρξ και θα πω πως ολα τα προβληματα ειναι στη βαση τους ταξικα.Οι ευνοημενοι φοβουνται μην παψουν να ναι ευνοημενοι αλλα ντρεπονται να το πουν και απλα βρισκουν μπουρδοεπιχειρηματα.Οσο για την αιμοδοσια, ολοι θα επρεπε να μπορουν να γινουν αιμοδοτες και το αιμα θα πρεπει να ελεγχεται απο οποιον κι αν προερχεται. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αυτά ας πούμε, προσωπικά με ενοχλούν γιατί ενοχλούν αντίστοιχα χωρίς λόγο άλλους ανθρώπους (ας πούμε πιστούς κλπ κλπ). Προφανώς δεν επιθυμώ να τους στερηθεί η δυνατότητα να το κάνουν, απλά το θεωρώ υπερβολικό και άσκοπο. 1
katergaris79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αυτά ας πούμε, προσωπικά με ενοχλούν γιατί ενοχλούν αντίστοιχα χωρίς λόγο άλλους ανθρώπους (ας πούμε πιστούς κλπ κλπ). Προφανώς δεν επιθυμώ να τους στερηθεί η δυνατότητα να το κάνουν, απλά το θεωρώ υπερβολικό και άσκοπο. Αν σκεφτούμε όμως την αρχική "δράση" που έφερε αυτή την (άτυχη αν θες) αντίδραση θα συμφωνήσουμε όλοι ότι πρόκειται όχι απλώς για πταίσμα αλλά για μια ειρηνική απάντηση με χιούμορ απέναντι σε κραυγές. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αν σκεφτούμε όμως την αρχική "δράση" που έφερε αυτή την (άτυχη αν θες) αντίδραση θα συμφωνήσουμε όλοι ότι πρόκειται όχι απλώς για πταίσμα αλλά για μια ειρηνική απάντηση με χιούμορ απέναντι σε κραυγές. Προφανώς, απλά αυτό που λέω είναι πως αντί να εκνευριστεί ο αρχικός υπαίτιος, την "πλήρωσε" ο περαστικός παππούς και η γιαγιά... 2
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εδώ και το βίντεο Σύμφωνο Συμβίωσης: Ντύθηκαν παπάδες και φιλήθηκαν έξω από την Μητρόπολη http://www.newsit.gr/ellada/Symfono-Symviosis-Mikroentasi-ekso-apo-tin-Mitropoli/480908
Porg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Φασίστας είναι αυτός που φωνάζει "ντροπή ρε" σε κάποιον που προκλητικά προσβάλει τη θρησκεία του για να το γράψουν οι κάμερες ή αυτός που απαντάει με "σκάσε" και "μικρόψωλε";
alxlightning Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ντροπη ειναι οι θρησκειες γενικοτερα 1
rista Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Βασικα και οι θρησκειες αλλα και τα υπολοιπα που ειδα στο βιντεο μου προκαλουν ανατριχιλα! μαλλον ειμαι ρατσιστης και ομοφοβικος ε? λετε να το κοιταξω? αα οπα περιμενε ξεχασα, θα ειμαι και αγραμματος και μισαλλοδοξος.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις