Προς το περιεχόμενο

To thread των LGBT (ΛΟΑΤ) δικαιωμάτων

Τοξοβόλος_U_K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το ντύσιμο, η εξωτερική εμφάνιση και οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι προσωπικά ζητήματα.  Δεν σημαίνει πως δε σέβεσαι τους άλλους, έτσι είσαι και γουστάρεις. Από τη στιγμή που δεν ενοχλείς κανέναν και είσαι σωστός άνθρωπος ταυτόχρονα είσαι άξιος σεβασμού.

αυτα που εβαλα σε bold ειναι ακριβως το θεμα.γιατι θα πρεπει να με αφορα με το ζορι πως τη βρισκει ο καθενας στο κρεβατι του,κ να πρεπει αυτο να διαφημιστει παραεξω μεσω κακεκτυπων μιξ θυληκων προτυπων κ ενδυματολογικων προτιμησεων κλπ?δηλαδη τοσοι σοβαροι γνωστοι κ αγνωστοι γκει με σακακια ειναι καταπιεσμενοι?μαλλον ωριμοι κατασταλαγμενοι ανθρωποι μου φαινονται κ αυτοι μονο αξιζουν σεβασμου για μενα.

οι υπολοιποι μαλλον αποζητουν τη προσοχη..

απο κει κ επειτα δε προκειται για καποια ιδιαιτερη μεριδα πλυθησμου που πρεπει να δωθει μνεια.τα περι υιοθεσιας κ παντρειας ειναι αλλα λογια ναγαπιομαστε για να αποσπαται η κοινη γνωμη.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα ηθελα παρα πολυ ενας ομοφυφιλος που εχει σχεση και θελει να υοθετησει και παιδι να μας πει εδω τι θα πει στο παιδακι αυριο μεθαυριο για τους ανθρωπους το σεξ το πως γινονται τα παιδια

εγω στο παιδι μου θα του μεταδωσω τις δικες μου αρχες και πιστευω οπως ολοι οι γονεις ο ομοφυλοφιλος τι θα κανει με το παιδι του θα γινει αραγε και εκεινο ομοφυλοφιλο? αυτο τι ειναι καλο δεν τρεχει καστανο?

ο τοξοβολος πχ ετσι ειναι και αγορι μαχιμο ενημερωνεται μας ενημερωνει και εμας ας μας πει τι θα πει τι θα κανει με ενα παιδι αν υοθετησσει αυριο μεθαυριο

αυτο που οι ομοφυλοφιλοι θελουν δε και καλα να τους θεωρουμε φυσιολογικους δεν το καταλαβαινω.

ειναι προβλημα η ομοφυλοφιλια και κανεις δεν θα ηθελε να ειναι ετσι ουτε και το παιδι του. τοσα χρονια με το ζορι τα τρωμε στη μαπα με τα μιντια φτανει πια καντε οτι θελετε στο κρεβατι σας αλλα δε μπορει να σας προσδιοριζουν η προτιμισεις σας στο κρεβατι καντε οτι θελετε κοσμια χωρις να προκαλειτε.

το αλλο δε το απαραδεκτο που θελουν να υοθετησουν και παιδια τι να πεις παλι

Επιστημονικά να το πάρεις, δεν θεωρείται ανωμαλία η ομοφυλοφιλία. Ως πρόβλημα το βλέπεις εσύ και σεβαστό.

Οι γονείς πρέπει να κοιτάνε πάνω απ' όλα την υγεία και το καλό του παιδιού τους παρά το τι κάνει στο κρεββάτι.

Θεωρητικά αν το παιδί δεν έπαιρνε τις δικές τους σεξουαλικές προτιμήσεις δε θα τους έκανε υπερήφανους γιατί δε τους έμοιασε. Πρακτικά επειδή αρκετοί το βλέπουν ως πρόβλημα (όπως εσύ), θα φοβόντουσαν και τον κοινωνικό αποκλεισμό των ίδιων ή/και του γιου τους. Να θυμάσαι πως οι ίδιοι πολλές φορές δημιουργούμε τα προβλήματα και καμιά φορά τυχαίνει να μας έρχονται οι καταστάσεις μπούμερανγκ. Ποτέ δε ξέρεις τι θα γίνει ο γιος σου.

Προσωπικά δε βρίσκω τίποτα ανώμαλο στο σεξ εκτός από την κοπρολαγνεία, ουρολαγνεία και κτηνοβασία.

Υπάρχουν άπειρα γούστα (Anal, MILF, Granny,  BDSM, πόδια, τακούνια, ένστολοι, Cum In Mouth κ.α.) και σχεδόν όλοι έχουμε από μια ιδιαιτερότητα που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως "ανωμαλία" μη το ψάχνεις..

Η υιοθέτηση από ομοφυλόφιλους είναι σίγουρα χρήσιμη, εκτός αν θεωρείς καλύτερο για ένα παιδί να μεγαλώνει μόνο του σε ορφανοτροφείο χωρίς καμία οικονομική βοήθεια και στήριξη από κάποιους που θα το αγαπήσουν ως "παιδί τους". Για την ιστορία, πολλά παιδιά του ορφανοτροφείου με το που ξεπεράσουν το όριο ηλικίας που θέτει το ορφανοτροφείο ταυτόχρονα είναι άστεγα και φυσικά οδηγούνται σε ζητιανιά, πορνεία, ναρκωτικά, κλοπές, φυλακές κτλ.

αυτα που εβαλα σε bold ειναι ακριβως το θεμα.γιατι θα πρεπει να με αφορα με το ζορι πως τη βρισκει ο καθενας στο κρεβατι του,κ να πρεπει αυτο να διαφημιστει παραεξω μεσω κακεκτυπων μιξ θυληκων προτυπων κ ενδυματολογικων προτιμησεων κλπ?δηλαδη τοσοι σοβαροι γνωστοι κ αγνωστοι γκει με σακακια ειναι καταπιεσμενοι?μαλλον ωριμοι κατασταλαγμενοι ανθρωποι μου φαινονται κ αυτοι μονο αξιζουν σεβασμου για μενα.

Γιατί "σε αφορά με το ζόρι"; Επειδή κάποιοι ντύνονται ή είναι θυληπρεπής; Το ντύσιμο είναι θέμα γούστου δε σημαίνει απαραίτητα πως θέλουν να προκαλέσουν, καμαρώνουν τον εαυτό τους με μια ροζ τσάντα όπως εσύ το καινούριο σου πουκάμισο που σου "πάει". Η θυληπρέπεια από την άλλη είναι μέσα τους και δεν αλλάζει.

Τέλος πάντων, εκεί που θέλω να καταλήξω και πάλι είναι πως δε χρειάζεται να δίνουμε σημασία σε άτομα που βρίσκουμε "αντιαισθητικά" για οποιοδήποτε λόγο, ακόμα καλύτερα μην είμαστε προκατειλημμένοι μέχρι να τους γνωρίσουμε. Οτιδήποτε άλλο είναι bullying και ανώριμο από μέρους μας, όχι από δικό τους.

απο κει κ επειτα δε προκειται για καποια ιδιαιτερη μεριδα πλυθησμου που πρεπει να δωθει μνεια.τα περι υιοθεσιας κ παντρειας ειναι αλλα λογια ναγαπιομαστε για να αποσπαται η κοινη γνωμη.

Η παντρειά στους gay εκτός από τη χαρά της επισημοποίησης τους δίνει και άλλα οφέλη όπως οικονομικά με κληρονομιές κτλ.

αυτο που οι ομοφυλοφιλοι θελουν δε και καλα να τους θεωρουμε φυσιολογικους δεν το καταλαβαινω

Βασικά define το ''φυσιολογικός''.Αν το σκεφτείς καλύτερα θα δεις πως είναι δύσκολο να μπείς σε αυτό το τριπάκι της ορολογίας.Είναι πολύ υποκειμενική η όλη φάση.

Από την άλλη εαν πιαστούμε από αυτό το να ''τους θεωρούμε'' που αναφέρεις είσαι πιο κοντά στο ζητούμενο.Ναι,ο αγώνας του LGBT κινήματος in the long run σκοπεύει στην ολική εξουδετέρωση του στίγματος,διακρίσεων,άγνοιας, ομοφοβίας/τρανσοφοβίας κοκ.Είμαστε εκείνη η κοινωνική ομάδα η οποία ιστορικά έχει δεχτεί κ συνεχίζει να δέχεται από τις πιο βάναυσες κ τραγικές προπαγάνδες,πολεμικές, διωγμούς κοκ.Από τα ροζ τρίγωνα του χίτλερ μέχρι τους σημερινούς απαγχωνισμούς,εκτελέσεις,λιθοβολισμούς,επιθέσεις,hatespeech, σχολικούς εκφοβισμούς κ δεν συμμαζεύεται.Μη την ψάχνεις η λίστα δεν έχει τελειωμό. 

Είναι επόμενο λοιπόν αυτή η κοινωνική κανονικοποίηση της ομοφυλοφιλίας που ουσιαστικά ζητάμε να χτυπάει στα παρωχυμένα μυαλά.Πέρα από το ζήτημα της ισότητας που είναι στην καρδιά του αγώνα μας, διεκδικούμε επιπρόσθετα να αλλάξουμε στάσεις,αντιλήψεις κ στερεότυπα.Αν δεν το χεις αντιληφθεί αυτή τη στιγμή στη Δύση βρισκόμαστε σε σταυροδρόμι σχετικά με τα LGBT δικαιώματα.Είναι ένας αγώνας που αν κερδιθεί νομίζω θα αλλάξει προς το καλύτερο τον ανθρώπινο πολιτισμό κ τις επόμενες γενιές καθώς ολοένα κ περισσότεροι αντιλαμβάνονται την ιστορική αδικία που αιώνες θρησκευτικής κ πολιτικής μισσαλοδοξίας μας έχουν κληροδοτήσει.Δεν είναι τυχαίο πως η πάλη για τα LGBT δικαιώματα αναγάγεται σιγά σιγά σήμερα κ ειδικά στον αναπτυγμένο κόσμο ως το μείζων civil rights issue.

Τέσπα τσίμπα το παρακάτω βιντεάκι που μου ήρθε στο μυαλό όσο σου έκανα τον πρόλογο.

• Like 1

μπορει καποιοι να νομιζουν οτι εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους αλλα καθολου σας πληροφορω τους θεωρω ισους εξαλου δεν εχουν καποια γεννητικη ανωμαλια σωματικη η ψυχολογικη απλα οι προτιμησεις αλλαζουν.

αλλα, αυτο δεν ειναι το φυσιολογικο πως να  το κανουμε βρε αδερφε και δεν πιστευω να ηθελε καποιος να ειναι σε αυτη τη φαση γιατι ειναι δυσκολο να το βιωνεις

οσον αναφορα για το ρατσισμο να μου δειξει ενας εναν καθολα φυσιολογικο ανθρωπο που δεν εχει θεματα δεν νομιζω οτι υπαρχει

τωρα για τους γαμους τοξοβολε απο τη σκοπια του τι θα γινει με περουσιακα στοιχεια και αλλα τετοια νομικα θεματα συμφωνω αλλα οχι για υοθετηση παιδιου.

επισης τοξοβολε μην περιμενεις να σε καταλαβω η να σε "λυπηθω" γιατι πολυ απλα εσυ εισαι υπευθηνος για τις επιλογες σου.εναν ανθρωπο που πασχει απο σχιζοφρενεια τον κατανοω γιατι δεν φταιει για αυτο που περναει εσυ ομως δεν εχεις καμια παθηση καμια ασθενεια κανενας σοβαρος ιατρος δεν αποδεχετε τετοια πραματα.

εγω θελω ενας ομοφυλοφιλος να βγει ευθαρσως και να πει μου αρεσει η π@υτσα χωρις μλκς εξαλου τι νομιζετε  τα παθη και οι ηδονες ειναι για ολους. 

Βρε αδερφή, πως σχετίζεται η σχιζοφρένεια με την ομοφυλοφιλία; Μάλλον ο τοξοβόλος πρέπει να σε λυπηθεί.

Σημείωση: Υπάρχουν και ομοφυλόφιλες. 

• Like 1

Παλι καλα που εχουμε δημοκρατια και το συζηταμε, αν ειμασταν στους Ισλαμ-οκρατος ο τοξοβολος θα ηταν ολος περιεργως offline!

• Like 1

μπορει καποιοι να νομιζουν οτι εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους αλλα καθολου σας πληροφορω τους θεωρω ισους εξαλου δεν εχουν καποια γεννητικη ανωμαλια σωματικη η ψυχολογικη απλα οι προτιμησεις αλλαζουν.

αλλα, αυτο δεν ειναι το φυσιολογικο πως να  το κανουμε βρε αδερφε και δεν πιστευω να ηθελε καποιος να ειναι σε αυτη τη φαση γιατι ειναι δυσκολο να το βιωνεις

οσον αναφορα για το ρατσισμο να μου δειξει ενας εναν καθολα φυσιολογικο ανθρωπο που δεν εχει θεματα δεν νομιζω οτι υπαρχει

τωρα για τους γαμους τοξοβολε απο τη σκοπια του τι θα γινει με περουσιακα στοιχεια και αλλα τετοια νομικα θεματα συμφωνω αλλα οχι για υοθετηση παιδιου.

επισης τοξοβολε μην περιμενεις να σε καταλαβω η να σε "λυπηθω" γιατι πολυ απλα εσυ εισαι υπευθηνος για τις επιλογες σου.εναν ανθρωπο που πασχει απο σχιζοφρενεια τον κατανοω γιατι δεν φταιει για αυτο που περναει εσυ ομως δεν εχεις καμια παθηση καμια ασθενεια κανενας σοβαρος ιατρος δεν αποδεχετε τετοια πραματα.

εγω θελω ενας ομοφυλοφιλος να βγει ευθαρσως και να πει μου αρεσει η π@υτσα χωρις μλκς εξαλου τι νομιζετε  τα παθη και οι ηδονες ειναι για ολους. 

Δεν ξέρω πόσο ενημερωμένος είσαι για το θέμα της ομοφυλοφιλίας (προφανώς ελάχιστα με καθόλου) αλλά θα σου πω ότι δεν το διάλεξε κανένας μας.Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα "έτσι για αλλαγή ας την βρίσκω με άντρες από σήμερα".Όπως εσύ γεννήθηκες γουστάροντας γυναίκες έτσι και εγώ γεννήθηκα γουστάροντας άντρες πολύ πριν καταλάβω τι είναι σεξουαλικός προσανατολισμός.Και όσο περίεργο και αν μπορεί να ακουστεί οι γονείς μου δεν ήταν γκει για να μου "μεταφέρουν" και εμένα αυτή την "ανωμαλία" όπως λες.Ήταν "φυσιολογικοί" (straight).Ξέγραψε από το μυαλό σου την ιδέα της επιλογής.Κανένας άνθρωπος δεν θα επέλεγε να είναι περιθωριοποιημένος,να βρίσκεται σε μια πονεμένη κοινωνική μειονότητα,να διώκεται ή και να εκτελείται σε κάποια κράτη.

Αν βγει και φωναξει

'θέλω να κουτουπωσω το τρυφερό πολαρακι του runner25'

σου κάνει ή πρέπει να πει μόνο αυτό που είπες εσύ;

ο τοξοβολος πχ ετσι ειναι και αγορι μαχιμο ενημερωνεται μας ενημερωνει και εμας ας μας πει τι θα πει τι θα κανει με ενα παιδι αν υοθετησσει αυριο μεθαυριο

Στα 5 πάει σιγά σιγά ο γιός μου πλέον.

.Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα "έτσι για αλλαγή ας την βρίσκω με άντρες από σήμερα".

Kαλά μην είσαι απόλυτος.Μπορεί να ξύπνησε στις 21 Απριλίου του 2004 κ στις 7.34 πμ ακριβώς να είπε ''από αυτή τη στιγμή θα γουστάρω μουνιά''.Αυτός κ ο σούπερμαν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...