Προς το περιεχόμενο

To thread των LGBT (ΛΟΑΤ) δικαιωμάτων

Τοξοβόλος_U_K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Χαλάρωσε ρε συ thresh πλάκα έκανα. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει και ας με τεμαχίσουν αν πεθάνω. Βασικά θα προτιμούσα να γίνω δωρητής οργάνων

Γενικά μίλησα, δεν αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε σένα :P

Απλά είναι καλό να το τονίζουμε γιατί κάποιοι νομίζουν ότι ο κόσμος δεν ζητάει απλά μια 2η επιλογή αλλά με το ζόρι καύση ή κατάργηση ταφής... :P

Dissapointed, περίμενα το σκηνικό με τη γάτα από το meet the fockers :(

γατάκι...

http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/4168266.stm

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλά είναι καλό να το τονίζουμε γιατί κάποιοι νομίζουν ότι ο κόσμος δεν ζητάει απλά μια 2η επιλογή αλλά με το ζόρι καύση ή κατάργηση ταφής... :P

Καλο ειναι εστω και απο αντιδραση, απ τη στιγμη που αυτη τη στιγμη η ταφη ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ :////////// Δε θελω να με θαψουν και δε θελω να ξοδευτουν χωρις λογο χρηματα για την ταφη μου, ιζι αζ δατ

τις γυναικες που τεκνοποιουν μεσω μη φυσικων μεθοδων (εξωσωματικη, καισαρικη κλπ) τις θεωρεις και αυτες μη-φυσιολογικες;

Δε θεωρώ τίποτα μη φυσιολογικό και αν θες μου παραθέτεις και το σημείο που το είπα.

Επίσης οι γυναίκες που δε μπορούν να τεκνοποιήσουν για κάποιο λόγο (υγείας-δηλαδή ασθένεια) δεν ευθύνεται το ότι συνευρέθησαν με ακατάλληλο σύντροφο για να το κάνουν όπως συμβαίνει στη περίπτωση των LGBT,ούτε και επέλεξαν να έχουν πρόβλημα υγείας.

Εκτός και αν πιστεύεις ότι τα χαρακτηριστικά των LGBT οφείλεται σε κάποια ασθένεια (γενετική ) π.χ. η οποία δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη.

Η τεκνοποίηση στη φύση στα θηλαστικά γίνεται με τη συνεύρεση του αρσενικού με το θηλυκό.

Αν το ζευγάρι είναι λάθος δε προκύπτουν τέκνα,εκτός και αν γνωρίζεις ανάλογο παράδειγμα.

Αρσενικό με αρσενικό δε κάνει παιδιά επίσης θηλυκό με θηλυκό.

Αν η φύση ήθελε τεκνοποίηση με τα παραπάνω ζεύγη θα γίνονταν.

Δε θεωρώ τίποτα μη φυσιολογικό και αν θες μου παραθέτεις και το σημείο που το είπα.

Επίσης οι γυναίκες που δε μπορούν να τεκνοποιήσουν για κάποιο λόγο (υγείας-δηλαδή ασθένεια) δεν ευθύνεται το ότι διάλεξαν ακατάλληλο σύντροφο για να το κάνουν όπως συμβαίνει στη περίπτωση των LGBT,αλλά ούτε επέλεξαν να έχουν πρόβλημα υγείας.

Εκτός και αν πιστεύεις ότι τα χαρακτηριστικά των LGBT οφείλεται σε κάποια ασθένεια (γενετική ) π.χ. η οποία δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη.

Η τεκνοποίηση στη φύση στα θηλαστικά γίνεται με τη συνεύρεση του αρσενικού με το θηλυκό.

Αν το ζευγάρι είναι λάθος δε προκύπτουν τέκνα,εκτός και αν γνωρίζεις ανάλογο παράδειγμα.

Αρσενικό με αρσενικό δε κάνει παιδιά επίσης θηλυκό με θηλυκό.

Αν η φύση ήθελε τεκνοποίηση με τα παραπάνω ζεύγη θα γίνονταν.

Εγώ δεν κατάλαβα το εξής:

Σ'αυτό το post

http://www.insomnia.gr/topic/547627-to-thread-των-lgbt-λοατ-δικαιωμάτων/?p=54471219

έχεις κάνει highlight το "για την επιλογή σας" του Pireotis88 και από κάτω έχεις βάλει ένα επεισόδιο του Mikeius που λέει ότι δεν είναι επιλογή τους

Τώρα στο quoted λες ότι είναι επιλογή τους

Τι από τα δύο πιστεύεις;

• Like 2

Εγώ δεν κατάλαβα το εξής:

Σ'αυτό το post

http://www.insomnia.gr/topic/547627-to-thread-των-lgbt-λοατ-δικαιωμάτων/?p=54471219

έχεις κάνει highlight το "για την επιλογή σας" του Pireotis88 και από κάτω έχεις βάλει ένα επεισόδιο του Mikeius που λέει ότι δεν είναι επιλογή τους

Τώρα στο quoted λες ότι είναι επιλογή τους

Τι από τα δύο πιστεύεις;

Δεν εννοώ την ενσυνείδητη επιλογή αλλά την επιλογή σαν πράξη που προκύπτει από τα χαρακτηριστικά που τους έδωσε η φύση.

Θα ψάξω να βρω καλληλότερη έκφραση,αν θες με βοηθάς δεν είμαι και φιλόλογος,πρωτοδεσμίτης ήμουν.

Οκ,συνεύρεση είναι η κατάλληλη λέξη όπως λέω παρακάτω για τα θηλαστικά.

Το διόρθωσα.

Πιστευει κατα το δοκουν ο,τι τον βολευει, ειναι προφανες  B)

Τι να με βολέψει ρε φίλε και σε τι.

Επί της ουσίας δε σχολίασε κανείς,πιαστήκατε από μια λέξη ενώ το νόημα του κειμένου είναι ξεκάθαρο.

Αν αναλογιστείς τον σκοπό* της ομοφυλοφυλίας στη φύση, ή τουλάχιστον τη χρησιμότητα της* στο είδος μας αλλά και στο ζωϊκό βασίλειο όπως αυτή εξηγείται από τους αρμόδιους επιστήμονες (δεν έχω τον χρόνο να επεκταθώ, google kin selection, gay uncle κ.λπ.) τότε θα δεις ότι οι ομοφυλόφυλοι μια χαρά μπορούν να μεγαλώσουν ένα παιδί, παρά την προσωπική τους αδυναμία να τεκνοποιήσουν. 

Από την άλλη, αρκετά είδη στη φύση είναι ερμαφρόδιτα ή ασεξουαλικά, άλλα παρθενογεννούν. Το είπε και άλλος πιο πάνω, η φύση είναι περίεργη και δεν κλείνεται σε καλούπια ;)

* Για να μην παρεξηγηθώ, δεν «ψάχνω να βρώ» κάποιο τρόπο να χαρακτηρίσω «χρήσιμους» τους ομοφυλόφυλους, απλά αναφέρομαι στο πως και γιατί μπορούν να ενταχθούν στο μοτίβο της εξέλιξης στο πλαίσιο μιας ανθρώπινης ή μη κοινωνίας. Για όσους αναρωτιούνται είτε από ενδιαφέρον είτε από μισαλλοδοξία το «αφού δεν αναπαράγονται γιατί υπάρχουν».

Αν αναλογιστείς τον σκοπό* της ομοφυλοφυλίας στη φύση, ή τουλάχιστον τη χρησιμότητα της* στο είδος μας αλλά και στο ζωϊκό βασίλειο όπως αυτή εξηγείται από τους αρμόδιους επιστήμονες (δεν έχω τον χρόνο να επεκταθώ, google kin selection, gay uncle κ.λπ.) τότε θα δεις ότι οι ομοφυλόφυλοι μια χαρά μπορούν να μεγαλώσουν ένα παιδί, παρά την προσωπική τους αδυναμία να τεκνοποιήσουν. 

Από την άλλη, αρκετά είδη στη φύση είναι ερμαφρόδιτα ή ασεξουαλικά, άλλα παρθενογεννούν. Το είπε και άλλος πιο πάνω, η φύση είναι περίεργη και δεν κλείνεται σε καλούπια ;)

* Για να μην παρεξηγηθώ, δεν «ψάχνω να βρώ» κάποιο τρόπο να χαρακτηρίσω «χρήσιμους» τους ομοφυλόφυλους, απλά αναφέρομαι στο πως και γιατί μπορούν να ενταχθούν στο μοτίβο της εξέλιξης στο πλαίσιο μιας ανθρώπινης ή μη κοινωνίας.

Είπα εγώ ότι δε μπορούν να τα μεγαλώσουν;

Το αν θα έχει αρνητική ή θετική επίδραση στο ψυχισμό τους είναι συζήτηση που έχει ξαναγίνει και αφορά τους ψυχολόγους,οι γνώμες διίστανται όσον αφορά την επίδραση στη ψυχολογία του παιδιού που μεγαλώνει σε οικογένεια ομοφυλόφιλων.

Μη συγκρίνουμε όμως ζώα με ανθρώπους,άλλο πράγμα να μεγαλώνουν gay γορίλες ένα γοριλάκι.

Είναι φανερό πάντως ότι λόγω των σεξουαλικών τους  προτιμήσεων η φύση δεν τους ανέθεσε το έργο της τεκνοποίησης.

Λοιπόν να τα βάλω όλα σε μια τάξη..καταρχάς δεν έχω πρόβλημα με τους gays και τις λεσβίες απλα μου τη δίνουν τα gay prides κτλ κτλ..ουτε μου σηκώνεται η τρίχα αν ΄δω ομόφυλα ζευγάρια να φιλιούνται...Γιατι είναι ακριβώς όπως εγω να φιλάω την κοπέλα μου..Υπάρχει αγάπη.. Οκ νταξει για την κοινωνία δεν ειναι ωραία αλλα τι να κάνουμε..Δε γίνονταν και στην Αρχαία Ελλάδα αυτα?

Έχω συγγενή που πήγε να παντρευτεί στο Λόνδινο και ενω ήξερε οτι ήξερα οτι έχει ομόφυλες προτιμήσεις μου έλεγε πως πάει για business ...λές και δεν ήξερα..Οπότε του ειπα να μη ντρέπεται γιατι επιλογές είναι...είτε απο τότε που γεννήθηκε είτε του πρόεκυψε μέσα του μετά... Ο συγκεκριμένος όμως ποτέ δεν βγήκε με φτερά και πούπουλα να διαμαρτυρηθεί στο κέντρο της Αθήνας...

Επίσης στην σχολικη μου παρέα υπήρχε παιδί που περίμενε να φτάσει σοτ πανεπιστήμιο για να αποκαλύψει σε όλους οτι ειναι gay (λες και δεν το ειχαμε καταλάβει.. ) και αποτέλεσμα αυτού..είναι να στρεσαριστεί...να χάσει μαλλιά..να αρχίσει το κάπνισμα και τελικά να πεθάνει απο καρκίνες στους πνευμονες σε ηλικία 21 ετών... Ε όσο και αν δε θα ήθελα πχ αν κάνω γιο να γίνει gay ... με τις εμπειρίες αυτων των 2 συγγενών+φίλων θα σεβαστώ απεριόριστα την προτίμηση του... όπως εμένα με αφήσανε αριστερόχειρα :P :P

Επίσης μιας και το ζώ το συγγενή σχετικά αφου είναι και αυτος στην ίδια πολη με εμένα,εκτός οτι ξέρει οτι ποια παπαδαριά (θυμηθείτε έχουμε Σεραφειμ εδω΄) είναι homo.. δε βγήκε ποτε να φωνάξει για τα σύμφωνα συμβίωσης... περιμένει και θα περιμένει γιατι είναι κοινοτική οδηγία... Απλά άποψη μου είναι πως αν γίνει ποτέ πράξη το σύμφωνο συμβίωσης,θα πρέπει να ονομάζεται σύμφωνο ομόφυλης συμβίωσης... Είναι καθαρά τυπικό θέμα και αυτο πιστεύω οτι θα γίνει για να καμθούν οι αντιρρήσεις τη μου άπτου (αλλα ακουμπάμε τπτ κατω απο το ράσο) εκκλησίας...

Και μην τρελαίνεστε μερικοι..δε σας έθιξα... Απλά εγω σαν άτομο δε θα μπορούσα να είμαι ομοφυλόφιλος οπότε ίσως είμαι λίγο πιο συντηρητικός ...αλλα δεν είμαι και Φάηλος ρε αγόρια..

• Super Moderators

Απλά άποψη μου είναι πως αν γίνει ποτέ πράξη το σύμφωνο συμβίωσης,θα πρέπει να ονομάζεται σύμφωνο ομόφυλης συμβίωσης...

Σύμφωνο συμβίωσης υπάρχει για straight άτομα που δεν θέλουν να παντρευτούν αλλά θέλουν να δώσουν νομικά δικαιώματα στους συντρόφους τους.

Σε αυτό θα συμπεριλάβουν και τους ομοφυλόφιλους, όπως έπρεπε να γίνει εξαρχής, δεν νομίζω ότι φτιάχνουν ξεχωριστό...

Πχ άτομα οπως ο Βαλλιανάτος΄...η ο Ηρακλής ο Δούκας αν τον ξέρετε ...χαλάνε την πιάτσα...

Ειδικά τον 2ο τον έχω πετύχει στη Μύκονο σε ξενοδοχείο να κάνει ανάκατα τον κόσμο αν δε του έφερναν τα μοντέλα που φωτογραφίζοταν στη πισίνα . Πολίστες πρεπει να ηταν κατα δήλωση του :P

Πχ άτομα οπως ο Βαλλιανάτος΄...η ο Ηρακλής ο Δούκας αν τον ξέρετε ...χαλάνε την πιάτσα...

Ειδικά τον 2ο τον έχω πετύχει στη Μύκονο σε ξενοδοχείο να κάνει ανάκατα τον κόσμο αν δε του έφερναν τα μοντέλα που φωτογραφίζοταν στη πισίνα . Πολίστες πρεπει να ηταν κατα δήλωση του :P

Οι πράξεις ενός ατόμου δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο.Επίσης, για κάθε Δούκα υπάρχει και ένας Αρχιδούκας, που ζητά τις μοντέλες απ την πισίνα για να του κάνουν "μασάζ".Θα πρέπει να μας ενοχλούν και οι δύο περιπτώσεις το ίδιο.
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...